|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
dies

|
Zaslal: po červen 22, 2009 12:44 pm Předmět: Kde kupujete oblecenie? |
|
|
Pomaly mi zacinaju byt male vsetky nohavice. Zadok a stehna rastu a klasicke strihy praskaju vo svikoch.
Kde si kupujute spolocenske oblecenie (obleky, nohavice na bezne nosenie, rifle...)? Doteraz som to velmi nemusel riesit, ale moje skusenosti su take, ze pokial chcem kupit sirsie nohavice v oblasti stehien, tak rovnako s tym rastie aj velkost nohavic v oblasti zadka a pasa
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Jirik88
(ban)

|
Zaslal: po červen 22, 2009 1:01 pm Předmět: |
|
|
och vy svalovci, nesmite si kupovat S, kdyz nechcete aby to praskalo
ja nosim sukni a tilko s vystrihem, je to pohodlny
a neutracejte za hadry _________________ [url=http://www.fodey.com/generators/animated/ninjatext.asp][img:34f989fdc8]http://r9.fodey.com/2064/cc5548da23ea4ab6b295c01477c39a89.0.gif[/img:34f989fdc8][/url]
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po červen 22, 2009 1:04 pm Předmět: |
|
|
C&A _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: po červen 22, 2009 1:21 pm Předmět: |
|
|
mam vlastniho krejciho _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: po červen 22, 2009 1:42 pm Předmět: |
|
|
Hehe, ja mám problém hlavně s košilema, nějak mi nesedí poměr krku, ramen, hrudníku a délka rukou. Občas vyšaším něco na ebay, ale jinak je to bída. Oblek budu řešit asi z OP Prostějov - takovej ten rádoby na míru, ale za rozumnější cenu. _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: po červen 22, 2009 2:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: po červen 22, 2009 2:12 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | u vietnamcu |
Už nikdy více. Ty jejich míry. XXL a nepřevleču rifle přes nohu.
EDIT : A přes pupek mi to lítá.
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: po červen 22, 2009 2:14 pm Předmět: |
|
|
myslis,ze ve znackovych prodejnach,pro ktere se sije take v Cine mas neco jineho???Mozna by se kde kdo divil co si vlastne kupuje  S tema velikostma mas pravdu..vsude je neco pro a proti
|
|
| nahoru |
|
 |
dies

|
Zaslal: po červen 22, 2009 2:28 pm Předmět: |
|
|
Ja s "cinakmi" tiez nemam dobre skusenosti. Minuly tyzden som si bol pozriet kratasy na cvicenie, tak XXL mi bolo male. Stacilo zajst do hypermarketu a jednoduche kratasy velkosti L mi boli akurat, ale kvoli pohodlnosti (a hlavne pre potreby drepovania kde mi dosluzili tie posledne) som vzal XL. Mimochodom, dovoz z Ciech ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: po červen 22, 2009 2:41 pm Předmět: |
|
|
Dneska uz trziste neletí...dneska se tomu rika Aukro
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po červen 22, 2009 2:47 pm Předmět: |
|
|
Hugo Boss, Armani, Lauren..doplnky Swarowski
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne říjen 11, 2009 8:28 pm Předmět: |
|
|
Nevite kde bych v Brne narazil a nejakou prodejnu kde bych sehnal neco od znacky EVERLAST? _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
eschaia

|
Zaslal: ne říjen 11, 2009 8:33 pm Předmět: |
|
|
Tuším Crusader Shop na Hybešové, nebo HardsetShop na Kuldove (zast. tram. č.2,3 směr stará osada). Ale nejsem si jistej.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|