|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Qwake

|
Zaslal: po červen 22, 2009 4:52 pm Předmět: |
|
|
Myslím, že by si každý měl zkusit, co mu sedí. Všichni nejsme stejní a každý se liší autorovi článku. Někdo více-někdo méně.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
supporter
(ban)
|
Zaslal: po červen 22, 2009 5:03 pm Předmět: |
|
|
na dochuceni prava majoneza, skoro samej tuk... 1 gram bilkovin staci, i min. ja sem jel pri 100 kilech cca 80 gr. bilkovin a 220 tuku aby to poradne slapalo...
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po červen 22, 2009 5:09 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | Octopuss - je to jen orientacni, svoji hmotnost v kg vynasobis x24-25, pokud snadno nabiras tuk, vyjde ti urcita hodnota kcal - uroven tvyho basalniho metabolismu, ale je to takova hrube orientacni hodnota, ale jako opernej bod bude stacit; no z tehle hodnoty si vypoctes 70-80% - tu bude tvuj prijem tuku, zbytek bilkoviny
takze treba ti vyjde 2000kcal - 80% je 1600kcal, cili tolik kalorii prijmes z tuku a 400kcal z bilkovin - to je zbylych 20%
mno kdybys jen trochu hledal, tak bys to lehce nasel, ale dneska mam nejak nezvykle dobrou naladu |
Díky.
Nakonec jsem chvíli googlil a hledal jsem přesně tohle:
Energetická hodnota:
Bílkovin: 4 kcal (17 kJ/gram)
Tuků: 9 kcal (38 kJ/gram)
Cukrů: 4 kcal (17 kJ/gram)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út červen 23, 2009 9:12 am Předmět: |
|
|
Neodpustím si poslední dotaz. Jak moc je potřeba hlídat v carb-up tuky a co se případně může "špatnýho" stát (pokud něco)?
Najít vysokosacharidový pochoutky problém není, ale zase v nich je tuk, někdy i víc než málo. Bez problémů bych tam lupnul čtvrtkilovou Milku, ale to už by asi nebylo moc košer
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út červen 23, 2009 10:01 am Předmět: |
|
|
hergot, 30deková Milka je chuťovej orgasmus
jen škoda že už dávno nedělají Nestlé, ta byla ještě lepší
Kvalitní sacharidy, co pod tím mám rozumět? Když jsem se kouknul co do sebe pral Yazi...  Mám tu každopádně svoje oblíbený jahodový biojogurty, med, Olma jogurtový pití, zmrzlinu, pořádný těstoviny+tuňáka v exotic zeleninový směsi, vločky, zlatý rozinky +snad ještě budou jahody!
šlo mi spíš o ty tuky co a jak v týhle fázi...
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: út červen 23, 2009 10:13 am Předmět: |
|
|
jo kamarade, co jsem do sebe napral bylo po 14dnech nocarb faze:-) a dasli den jsem jedl uz jen rejzi a testoviny .... tuky bych se snazil omezit co nejvic, protoze potrebujes aby ti to travilo co mozna nejrychleji a to hodne tuku tak nejak neumoznuje
jinak nedavno jsem cetl, ze carbup by mel trvat maximalne 36hodin, ze potom se vyznamne zvysuje riziko ukladani prijaty potravy do tuku _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út červen 23, 2009 10:24 am Předmět: |
|
|
Já podle toho co jsem přečetl a vzhledem k tomu jakej jsem typ, plánuju carb-up jen na sobotu. Od neděle zase sádlo.
14 dní, no jo. To pak asi jo :) Tak to se zase až tak hrozně nepřežeru (ako divá sviňa, že). Ale na medovník a pohár si zajdu i kdybych měl chcípnout
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: út červen 23, 2009 1:20 pm Předmět: |
|
|
| TheLeague napsal: | Carb up se zda jako super zalezitost. Ale clovek trpi asi jeste vic nez pri low carb... carb up bolí |
Presne tak. Mal som zle svedomie uz len z toho, co som si nakupil A po PTN (trosku protaku a vela glukozy), 8 siskach s dzemom a jednom makovniku som si nebol isty pokracovanim.
Ale nakoniec som to premohol
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: út červen 23, 2009 1:37 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Já podle toho co jsem přečetl a vzhledem k tomu jakej jsem typ, plánuju carb-up jen na sobotu. Od neděle zase sádlo.
14 dní, no jo. To pak asi jo :) Tak to se zase až tak hrozně nepřežeru (ako divá sviňa, že). Ale na medovník a pohár si zajdu i kdybych měl chcípnout |
Sadlu bych se vyhnul po Carb-upu, az tak druhej den. Dalsi den po carb upu jezdim jen bilkoviny ( cca 150 gr ) , osvedcilo se me to vic, nez jet bilk+tuky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út červen 23, 2009 7:14 pm Předmět: |
|
|
| EpsteinBarr napsal: | | TheLeague napsal: | Carb up se zda jako super zalezitost. Ale clovek trpi asi jeste vic nez pri low carb... carb up bolí |
Presne tak. Mal som zle svedomie uz len z toho, co som si nakupil A po PTN (trosku protaku a vela glukozy), 8 siskach s dzemom a jednom makovniku som si nebol isty pokracovanim.
Ale nakoniec som to premohol |
musím motivačně ocitovat jurgena:
poriadny velkovykrm to neni jak posedenie v cukrarni pre diabetikov.
nemam problem pribrat pretoze sa nemam problem prezierat jak diva swina.
nie kazdy je dostatocne tvrdy chlap na to aby sa dokazal riadne vykrmovat.
nie kazdy si dokaze vychutnat pocit ze sa poblije a este je len v polovici.
Supporter: Hele to není vůbec blbej nápad. To vidím na velkovýkrm hovězím teda
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: út červen 23, 2009 7:18 pm Předmět: |
|
|
Octopuss - jen si delej srandu, jeste si vzpomenes, ze jsme te varovali :-) _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út červen 23, 2009 8:35 pm Předmět: |
|
|
No já jsem hlavně zvědavej na zítra až si skočím do lékárny pro ty pojebaný chcací papíry, který jsem nikde nemoh sehnat... Abych nezjistil, že ketóza -5 a neodešel s brekekem :D Ale snad ne, od soboty se držím na ultranule sachrů, teda s vyjímkou dvou lžic zakysaný smetany, čtyř jahod a dvou tatarky (to jako ne dohromady :D). Jsem faakt zvědavej.
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|