|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
yazi
(ban)

|
Zaslal: út červen 23, 2009 7:34 pm Předmět: |
|
|
Draper - to se mas, ja jsem na tom momentalne presne naopak _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: út červen 23, 2009 8:02 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | Draper - to se mas, ja jsem na tom momentalne presne naopak |
Podle toho jak pises na foru to tak nevypada, i kdyz to lze asi tezko posoudit, za pismenkama se da sryt vsechno mozne.... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: út červen 23, 2009 8:16 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | yazi napsal: | | Draper - to se mas, ja jsem na tom momentalne presne naopak |
Podle toho jak pises na foru to tak nevypada, i kdyz to lze asi tezko posoudit, za pismenkama se da sryt vsechno mozne.... |
no ne ze bych doma brecel do polstare:-) ale nejistota, zarizovani a podobny srandy _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: út červen 23, 2009 8:29 pm Předmět: |
|
|
Super,pro změnu ožralej soused se rozhodl že pojede na výlet.Sotva se držel na nohou ale auto zvládal celkem než se ztratil z dohledu tak na parkovišti stačil nabourat jen 3x...
Solidně to nakouřil do sloupu (předek auta v haji) a pak ještě tuknul 2 auta  ale nakonec teda z toho parkoviště odjel:)
Minulej tejden tady kůli němu byla zase policejní akce protože se rval s manželkou.
Jo,není nad to bydlet v nobl čtvrti... _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: út červen 23, 2009 8:33 pm Předmět: |
|
|
Zkouška z výrobních technoloigií doma, timhle pro me konci zkouskovy a zacina obdobi nepouzivani mozku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: út červen 23, 2009 8:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: út červen 23, 2009 8:40 pm Předmět: |
|
|
Tak to mě dostalo...něco mi to připomíná:) _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
e4
(ban)

|
Zaslal: út červen 23, 2009 11:20 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | Draper napsal: | | yazi napsal: | | Draper - to se mas, ja jsem na tom momentalne presne naopak |
Podle toho jak pises na foru to tak nevypada, i kdyz to lze asi tezko posoudit, za pismenkama se da sryt vsechno mozne.... |
no ne ze bych doma brecel do polstare:-) ale nejistota, zarizovani a podobny srandy |
coz mi pripomnelo:
''Wanna know the key to success? - Have a big penis'' :o)) _________________ Proud member of the Axis of evil.
Schránka je zaplněna z 312%
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st červen 24, 2009 1:18 pm Předmět: |
|
|
Gratuluju Pomane (VP) :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: st červen 24, 2009 4:38 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsme náhodně objevila novou prodejnu čerstvých mořských ryb!
Pro všechny milovníky dobrého jídla posílám info :
Pescheria adriatico
Bořivojova 11, Praha 3
otevírací doba po-pá 10–19 hodin
Na letáku uvádějí, že ryby pochází z italského rybího trhu a cestují přímo k nám.
|
|
| nahoru |
|
 |
-Monika-

|
Zaslal: st červen 24, 2009 5:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|