|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
yazi
(ban)

|
Zaslal: út červen 23, 2009 10:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
BUFU

|
Zaslal: st červen 24, 2009 8:02 am Předmět: |
|
|
Mostra vs. vetřelci 3D - na tenhle film sem byl v 3D kině v Olympii, na 3D sem byl poprvý. Všici mi říkali, že je to krutost, tak sem od toho čekal docela dost. V podstatě je to ale jen prostorovej obraz několik metrů před váma... některý momenty ale stály fakt za to, třeba průlet vesmírem vypadal až moc skvěle, pěkná podívaná. Za vyzkoušení to stojí... Co se filmu týče, tak se mi taky docela líbil, svůj účel splnil skvěle, nečekal sem nic víc.
8/10
The Hitcher - až po dokoukání filmu sem zjistil, že sem se koukal na špatnou verzi (z roku 2007 a ne 1986 jak sem původně chtěl)  . Verze z 2007 se mě docela líbila, napínavej film, pěkně zvrhlej vrah, co víc si přát  . Příběh celkem klasika (i když ke konci docela překvapil v jednom momentě). Co jsem si ale tedka četl příběh původního Stopaře, tak by měl být kus zajímavější (proto sem taky nasranej :) ).
8/10 (možná že po tom co zkouknu tu starší verzi, tak tomuhle bych dal jen 7 )
Once were warriors - tenhle film asi nejlíp popíše csfd : Adaptace kontroverzního bestselleru maorského autora Alana Duffa líčí osudy typické maorské dělnické rodiny s nezaměstnaným otcem, násilníkem a pijanem, a kdysi krásnou matkou neúspěšně usilující o
štěstí svých dětí. Snímek ohromuje scénami až zvířecí brutality, ale upoutává též obrazy plnými citu, humoru a naděje.
Opravdu drsný bitky, až má člověk chuť tomu otcovi ustřelit hlavu... Každopádně tatík není žádná vychrtlina, ale solidně nařachlej borec, ostatně jako většina ostatních lidí v "ghettu". Tenhle film vám náladu určitě nezvedne...
8/10
Bílá vdova - film začíná podobně jako seriál Weeds. Mařce umře manžel a ona má spoustu dluhů a tak se rozhodne pěstovat.... Anglická komedie s místama dobrýma hláškama, zasmějete se. Ale nic extra navíc nečekejte, jen dobrou zábavu. A filmu dám 7, páč ty kytky nevypadaj jako kytky
7/10 _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
caladan

|
Zaslal: st červen 24, 2009 8:35 am Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: |
The Hitcher (možná že po tom co zkouknu tu starší verzi, tak tomuhle bych dal jen 7 ) |
Spíš kolem 5, já ten film nedodíval, páč se ty postavy chovaly nelogicky a celé to bylo divný, ten originál je výrazně lepší, jsem na něj koukal jako malej s polským jednohlasným a monotónním dabingem.:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: st červen 24, 2009 8:58 am Předmět: |
|
|
| caladan napsal: | | BUFU napsal: |
The Hitcher (možná že po tom co zkouknu tu starší verzi, tak tomuhle bych dal jen 7 ) |
Spíš kolem 5, já ten film nedodíval, páč se ty postavy chovaly nelogicky a celé to bylo divný, ten originál je výrazně lepší, jsem na něj koukal jako malej s polským jednohlasným a monotónním dabingem.:-) |
Však jo já ti to neberu. Mě se to ale líbilo a film mě zaujal. A ta scénka u motelu neměla chybu (vlastně dobrých scén tam bylo vícero)... Na druhou stranu sem neviděl tu druhou verzi. _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: st červen 24, 2009 9:15 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: st červen 24, 2009 9:22 am Předmět: |
|
|
Eden like/Jezero smrti
Na minulý straně o tom někdo psal, tak mě to docoela zaujalo. Film se moc nepatlá s omáčkou okolo a brzy po úvodu jde "na věc". Má to sloušnu atmosféru, je tam pár pro mě nelogických momentů, ale celkově je to slušnej thriller. Zajímavé téma - původně jsem chtěl napsat, že tohle se dneska klidně může stát, akorát v tom filmu je to zřejmě záměrně trochu přehnané a posunuté na vyšší level brutality. Pak jdu na seznam.cz a přečtu si toto:
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/171986-patnactilety-brit-znasilnil-ucitelku-ta-od-skoly-dostane-obri-odskodneni.html
Takže ten dovětek o přehnanosti, bych vypustil.
Už mám doma Die welle/náš vůdce a Bang, Bang seš mrtvej!, už se těším na další filmový večer.
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: st červen 24, 2009 10:01 am Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | Dívali jste se s Hankou? |
bohuzel ne, Hanka mela foceni, tak sem ji to pak jen prevypravel
edit - Bufu .... Once were warriors je vybornej film, ale takhle to vyznelo, ze to je vicemene bitkarskej film a on je tam tech bitek, co bys na jedny ruce spocital :-) _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: st červen 24, 2009 10:11 am Předmět: |
|
|
To je od tebe pěkné, Sašo.
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: st červen 24, 2009 10:42 am Předmět: |
|
|
yazi : nevím jak si to z toho popisu vyvodil, ale budiž... _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: čt červen 25, 2009 1:15 am Předmět: |
|
|
Tak jsem si dnes udělal večer klubových / nezávislých filmů a zkouknul jsem:
Mysterious skin - aneb film o tom, jaké následky může mít sexuální zneužívání na dětech. Zdánlivě odlišné příběhy dvou kluků, začínají když jim bylo 8 let. Každý se s tím vyrovnává jinak, zatímco jeden žije v domnění že ho jako malého unesli mimozemšťani, z druhé se v pubertě stane prostitut, nakonec se potkají po několika letech, aby čelili smutné pravdě. Docela silný zážitek.
Die welle/Vlna/Náš Vůdce - na doporučení yaziho, na začátku filmu se píše, že je založen na skutečných událostech ze 60. let v USA. Zajímali by mě podrobnosti, jak to tenkrát bylo, co se přesně stalo. Je mi jasné, že tohle je hodně modifikovaná a inovovaná rekonstrukce a jako sonda do společnosti v níž bují fašismus hodně zjednodušená, přesto působivá se strhujícím finále, které zachycuje samou podstatu extremistických ideologiích včetně závěrečného vystřízlivění a opuštěného vůdce, na kterého padla všechna vina.
|
|
| nahoru |
|
 |
JASNÝ TYGR

|
Zaslal: čt červen 25, 2009 8:25 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: čt červen 25, 2009 11:49 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: čt červen 25, 2009 12:14 pm Předmět: |
|
|
| Geroj napsal: | Eden like/Jezero smrti
Na minulý straně o tom někdo psal, tak mě to docoela zaujalo. Film se moc nepatlá s omáčkou okolo a brzy po úvodu jde "na věc". Má to sloušnu atmosféru, je tam pár pro mě nelogických momentů, ale celkově je to slušnej thriller. Zajímavé téma - původně jsem chtěl napsat, že tohle se dneska klidně může stát, akorát v tom filmu je to zřejmě záměrně trochu přehnané a posunuté na vyšší level brutality. Pak jdu na seznam.cz a přečtu si toto:
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/171986-patnactilety-brit-znasilnil-ucitelku-ta-od-skoly-dostane-obri-odskodneni.html
Takže ten dovětek o přehnanosti, bych vypustil.
Už mám doma Die welle/náš vůdce a Bang, Bang seš mrtvej!, už se těším na další filmový večer. |
vcera sem se na to Jezero smrti dival a moc se mi to libilo, hlavne to napeti. Sice to ze zacatku vypadalo na nejaky beckovy romanticky film a pak se to pekne rozjelo
a Bang Bang ses mrtvej jsem videl v televizi a muzu doporucit, asi nejlepsi televizni film co jsem videl
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: čt červen 25, 2009 12:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pimpy

|
Zaslal: čt červen 25, 2009 1:12 pm Předmět: |
|
|
Dik za tip yazi. Vcera sem koukal na http://www.csfd.cz/film/223460-ils/, podle skutecne udalosti. Ale bohuzel ten film zacal a hnedka zase skoncil, dalo se z toho vytriskat mnohem vic.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|