Bazzy, konečně budeš mít možná možnost uctívat někoho, kdo je hovado, ale přitom i slušný fighter...
EDIT: Loudy: Tak von Bobo má i slušné zářezy na pažbě - knocknul Cyrila Abiiho, dvakrát Ernesta Hoosta a jednou dokonce i takovou hvězdu, jakou Akebono bezesporu je...
Naposledy upravil mirio dne ne červen 28, 2009 3:26 pm, celkově upraveno 1 krát
Leshley toho zas tak vela nepredviedol, teda okrem svalov, ale Kimba dufam rozdrti na padrt:) Bobo zasa dostal, uz by ho za to mali prestat platit.
Yvel zacitil krv a vo vhodnej chvili Rizza poriadne zmlatil
Inak vsimli ste si, ze v HW v poslednej dobe pribudlo dost mutantov?
Lesnar, Carwin, ten co sejmul Andreia, teraz Leshley...
Akebono je pěknej prcek teda
Stejně je Sapp nemotorný nasteroidovaný prase podle mě!!!
Někde sem čet, že do někam nechtěli dřív vzít kvůli steroidům nebo co
Akebono je pěknej prcek teda
Stejně je Sapp nemotorný nasteroidovaný prase podle mě!!!
Někde sem čet, že do někam nechtěli dřív vzít kvůli steroidům nebo co
nenapsal ze akebono je nastaroidovany prase ale psal to o Bobovi coz je pravda, ale to je jedno asi fight nesleduje jako my a takovy obludy jsou pro neho neco novyho no tak se mu nesmejte
Máš pravdu že to nesleduju, akorát se občas podívám na youtubu na nějaký video a čas od času si koupim časák Bojový umění,ale tam se toho zase až tak moc nedozvim z MMA apod.
A díky že ses mě zastal aby se mi nesmáli
Leshley toho zas tak vela nepredviedol, teda okrem svalov, ale Kimba dufam rozdrti na padrt:)
Tak jasně, ale Sapp asi není soupeř, na kterém jde něco předvést. Musíš ho prostě zmlátit nebo mu utáhnout nějakou páku. Nicméně Lashley si s ním poradil jako nic, takže jsem zvědav, jak se předvede dále, třeba právě v TUFu desítce...
Teď jsem koukal na toho Yvela, a bylo to fakt brutální KO. Soupeř byl mimo už při prvním úderu na zemi a pak přišli ještě dvě pumelice na bradu. Nehezká podívaná
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru