Jo...to mas pravdu chudaci kluci co si podle toho obednaji doplnky...skoda mluvit..
Staci si prolistovat par for o cviceni a porovnat nazory,ale nikdy bych si nekoupil doplnek podle PR clanku,ze to doporucuje nejakej mistr.Ten to stejne nema z dopnku,ale ze sypani..takze oblbovat mlady kluky,jak ze je to dobre mi prijde docela nevkusne
Jasný, však ti kultůristi to mají jedině ze sypání, že jo. Však každej, kdo by se nasypal, tak by byl bedna, co vyhrává poháry, to je jasný...
Ještě že se spoléháš výhradně na zdravou stravu, zejména bůček a pivo.
samozrejme..a vymluvis me opak?jestli chces zase rejpat najdi si jinej terc.Me to dneska neba
Jo...to mas pravdu chudaci kluci co si podle toho obednaji doplnky...skoda mluvit..
Staci si prolistovat par for o cviceni a porovnat nazory,ale nikdy bych si nekoupil doplnek podle PR clanku,ze to doporucuje nejakej mistr.Ten to stejne nema z dopnku,ale ze sypani..takze oblbovat mlady kluky,jak ze je to dobre mi prijde docela nevkusne
Jasný, však ti kultůristi to mají jedině ze sypání, že jo. Však každej, kdo by se nasypal, tak by byl bedna, co vyhrává poháry, to je jasný...
Ještě že se spoléháš výhradně na zdravou stravu, zejména bůček a pivo.
samozrejme..a vymluvis me opak?jestli chces zase rejpat najdi si jinej terc.Me to dneska neba
Ne, osvětu ti dělat nebudu. Mám na práci jiný věci
Podařilo se mi sehnat LAND CRUISER V8 za super prachy a v takovym tech.stavu ze pravdepodobne přežije i mě.:_§
První majitelka s tim autem nejezdila jen ho hyčkala (a ted nastane massakr)
V8 motor,Torsen,hura do terenu
Hmmm tak rychle to nebude ona slečna mi ho prodala na 22 rafkach s 330 cm nízkoprofilovyma pneu........tak že ješte shanim nejak rozumne originalní rafky a pořadne pneu.....
Hod do placu fotku..
..asi dost vydelavas,protoze ja mam v exploreru taky V8 5litr a je to problem uzivit i v americku
Nevim kolik u vas stojí CNG a LPG ale tady u nas je to par korun.......ja už nekolik let jezdim na tyhle pohony protože mam na haku se nervit u pumpy že benzín stoji stale vetší rakety.....
_________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
Podařilo se mi sehnat LAND CRUISER V8 za super prachy a v takovym tech.stavu ze pravdepodobne přežije i mě.:_§
První majitelka s tim autem nejezdila jen ho hyčkala (a ted nastane massakr)
V8 motor,Torsen,hura do terenu
Hmmm tak rychle to nebude ona slečna mi ho prodala na 22 rafkach s 330 cm nízkoprofilovyma pneu........tak že ješte shanim nejak rozumne originalní rafky a pořadne pneu.....
Hod do placu fotku..
..asi dost vydelavas,protoze ja mam v exploreru taky V8 5litr a je to problem uzivit i v americku
Nevim kolik u vas stojí CNG a LPG ale tady u nas je to par korun.......ja už nekolik let jezdim na tyhle pohony protože mam na haku se nervit u pumpy že benzín stoji stale vetší rakety.....
Tak nad tim jsem teda jeste nepremyslel a ani nevim o nikom,kdo by to tady mel.Ale v cesku to je urcite reseni..
_________________ " Lékaři předepisují léky, o nichž toho málo vědí , proti nemocím, o nichž vědí ještě míň, lidem, o kterých nevědí vůbec nic. "
Voltaire
STAN: Me inspiroval muj byv zamestnavatel meli jsme ve firme obe dve PORSCHE CAYENNE na LPG a on je celkem rozdíl kdyz platíš za plnou nadrž 100 euro a nebo jen 40 e.
A to CNG je uplne nejlevnejší ale v PRAZE vim jen o 2 pumpach....
_________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
Jakej je rozdil ve vykonu u takovyhohle motoru, kdyz to vali na LPG? Sme resili vcera s kamosem, ze by byla docela sranda si poridit starsi Audinku ve 4.2 a predelat to na LPGcko...
Sranda by to celkem byla.....vím, že se to nedá moc srovnávat. Ale když jsem měl fanouše na plyn tak je pravda, že plnou nádrž jsem natankoval o polovinu levnějc, ale zase ten výkon nebyl takový. Prostě hůř to jelo a spotřeba byla o malinko vyšší. Ale stejnak se pořád vyplatí.
_________________ Lidi jsou svině. Nevyplácí se nikomu věřit. Jen sobě. A i to je někdy pořádná zrada.
Jakej je rozdil ve vykonu u takovyhohle motoru, kdyz to vali na LPG? Sme resili vcera s kamosem, ze by byla docela sranda si poridit starsi Audinku ve 4.2 a predelat to na LPGcko...
Za předpokladu kvalitní montáže a tankování kvalitního lpg nedojde k poklesu výkonu.Ovšem ta 4,2 není nic extra i tak.Ale je to dobré řešení.Jen tě potom zabijí ceny servisních oprav a dílů.
Rozdíl?? Zaleží do jakeho systemu investuješ ,systemy jako BRC (s přímy vstřikování a vlastní řídící jednotkou) od holandanů a nebo italove maj docela tohle vychytany......tak je rozdíl ve vykonu 3-5% zaleží na software kterej požívají a na typu motoru. No mam vyzkoušeno že u velkoobsahovych 8 valců 4-8litrovych to na jízdních vlastnostech nepoznaš. Hlavne kdykoliv si mužeš přepínat mezi řídíci jednotkou na LPG a benzínovou.....
kamoš ma 4,2 v LPGečku už 2 rok a je spokojenej hlavne A 8 ma tak velkej kufr ze se do ní vejde napříč 100litrova nadrž.....
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru