Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 336, 337, 338 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: út červen 30, 2009 3:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

olololol

zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
idoktor

PříspěvekZaslal: út červen 30, 2009 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lístky na MoR jsou doma Už aby to vypuklo
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: út červen 30, 2009 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

YUD napsal:
Iron.Pumping napsal:
Jo...to mas pravdu chudaci kluci co si podle toho obednaji doplnky...skoda mluvit..
Staci si prolistovat par for o cviceni a porovnat nazory,ale nikdy bych si nekoupil doplnek podle PR clanku,ze to doporucuje nejakej mistr.Ten to stejne nema z dopnku,ale ze sypani..takze oblbovat mlady kluky,jak ze je to dobre mi prijde docela nevkusne

Jasný, však ti kultůristi to mají jedině ze sypání, že jo. Však každej, kdo by se nasypal, tak by byl bedna, co vyhrává poháry, to je jasný...
Ještě že se spoléháš výhradně na zdravou stravu, zejména bůček a pivo.

samozrejme..a vymluvis me opak?jestli chces zase rejpat najdi si jinej terc.Me to dneska neba
YUD

PříspěvekZaslal: út červen 30, 2009 8:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron.Pumping napsal:
YUD napsal:
Iron.Pumping napsal:
Jo...to mas pravdu chudaci kluci co si podle toho obednaji doplnky...skoda mluvit..
Staci si prolistovat par for o cviceni a porovnat nazory,ale nikdy bych si nekoupil doplnek podle PR clanku,ze to doporucuje nejakej mistr.Ten to stejne nema z dopnku,ale ze sypani..takze oblbovat mlady kluky,jak ze je to dobre mi prijde docela nevkusne

Jasný, však ti kultůristi to mají jedině ze sypání, že jo. Však každej, kdo by se nasypal, tak by byl bedna, co vyhrává poháry, to je jasný...
Ještě že se spoléháš výhradně na zdravou stravu, zejména bůček a pivo.

samozrejme..a vymluvis me opak?jestli chces zase rejpat najdi si jinej terc.Me to dneska neba

Ne, osvětu ti dělat nebudu. Mám na práci jiný věci
Psycho

PříspěvekZaslal: út červen 30, 2009 11:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stan napsal:
Psycho napsal:
Petey napsal:
Psycho napsal:
Podařilo se mi sehnat LAND CRUISER V8 za super prachy a v takovym tech.stavu ze pravdepodobne přežije i mě.:_§
První majitelka s tim autem nejezdila jen ho hyčkala (a ted nastane massakr)

V8 motor,Torsen,hura do terenu
Hmmm tak rychle to nebude ona slečna mi ho prodala na 22 rafkach s 330 cm nízkoprofilovyma pneu........tak že ješte shanim nejak rozumne originalní rafky a pořadne pneu.....

Hod do placu fotku..
..asi dost vydelavas,protoze ja mam v exploreru taky V8 5litr a je to problem uzivit i v americku

Nevim kolik u vas stojí CNG a LPG ale tady u nas je to par korun.......ja už nekolik let jezdim na tyhle pohony protože mam na haku se nervit u pumpy že benzín stoji stale vetší rakety.....
Stan

PříspěvekZaslal: st červenec 01, 2009 1:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Psycho napsal:
Stan napsal:
Psycho napsal:
Petey napsal:
Psycho napsal:
Podařilo se mi sehnat LAND CRUISER V8 za super prachy a v takovym tech.stavu ze pravdepodobne přežije i mě.:_§
První majitelka s tim autem nejezdila jen ho hyčkala (a ted nastane massakr)

V8 motor,Torsen,hura do terenu
Hmmm tak rychle to nebude ona slečna mi ho prodala na 22 rafkach s 330 cm nízkoprofilovyma pneu........tak že ješte shanim nejak rozumne originalní rafky a pořadne pneu.....

Hod do placu fotku..
..asi dost vydelavas,protoze ja mam v exploreru taky V8 5litr a je to problem uzivit i v americku

Nevim kolik u vas stojí CNG a LPG ale tady u nas je to par korun.......ja už nekolik let jezdim na tyhle pohony protože mam na haku se nervit u pumpy že benzín stoji stale vetší rakety.....

Tak nad tim jsem teda jeste nepremyslel a ani nevim o nikom,kdo by to tady mel.Ale v cesku to je urcite reseni..
Psycho

PříspěvekZaslal: st červenec 01, 2009 1:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

STAN: Me inspiroval muj byv zamestnavatel meli jsme ve firme obe dve PORSCHE CAYENNE na LPG a on je celkem rozdíl kdyz platíš za plnou nadrž 100 euro a nebo jen 40 e.
A to CNG je uplne nejlevnejší ale v PRAZE vim jen o 2 pumpach....
Black Dragon

PříspěvekZaslal: st červenec 01, 2009 4:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jakej je rozdil ve vykonu u takovyhohle motoru, kdyz to vali na LPG? Sme resili vcera s kamosem, ze by byla docela sranda si poridit starsi Audinku ve 4.2 a predelat to na LPGcko...
Petr Weisser

PříspěvekZaslal: st červenec 01, 2009 5:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sranda by to celkem byla.....vím, že se to nedá moc srovnávat. Ale když jsem měl fanouše na plyn tak je pravda, že plnou nádrž jsem natankoval o polovinu levnějc, ale zase ten výkon nebyl takový. Prostě hůř to jelo a spotřeba byla o malinko vyšší. Ale stejnak se pořád vyplatí.
Black Dragon

PříspěvekZaslal: st červenec 01, 2009 5:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No jasny... idealni srovnani - Fanous s 50 konma a A8 se 300 konma
Petr Weisser

PříspěvekZaslal: st červenec 01, 2009 5:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
No jasny... idealni srovnani - Fanous s 50 konma a A8 se 300 konma

No já vím, že je to rozdíl jako prase . Ale fungovat by to mohlo v podstatě stejně .
Bara

PříspěvekZaslal: st červenec 01, 2009 7:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
Jakej je rozdil ve vykonu u takovyhohle motoru, kdyz to vali na LPG? Sme resili vcera s kamosem, ze by byla docela sranda si poridit starsi Audinku ve 4.2 a predelat to na LPGcko...

Za předpokladu kvalitní montáže a tankování kvalitního lpg nedojde k poklesu výkonu.Ovšem ta 4,2 není nic extra i tak.Ale je to dobré řešení.Jen tě potom zabijí ceny servisních oprav a dílů.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Psycho

PříspěvekZaslal: st červenec 01, 2009 7:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
Rozdíl?? Zaleží do jakeho systemu investuješ ,systemy jako BRC (s přímy vstřikování a vlastní řídící jednotkou) od holandanů a nebo italove maj docela tohle vychytany......tak je rozdíl ve vykonu 3-5% zaleží na software kterej požívají a na typu motoru. No mam vyzkoušeno že u velkoobsahovych 8 valců 4-8litrovych to na jízdních vlastnostech nepoznaš. Hlavne kdykoliv si mužeš přepínat mezi řídíci jednotkou na LPG a benzínovou.....
kamoš ma 4,2 v LPGečku už 2 rok a je spokojenej hlavne A 8 ma tak velkej kufr ze se do ní vejde napříč 100litrova nadrž.....
mysH

PříspěvekZaslal: st červenec 01, 2009 10:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://relax.lidovky.cz/dokoncuji-zakladni-skolu-a-polovina-z-nich-nema-idealni-vahu-plp-/ln-zdravi.asp?c=A090701_104137_ln-zdravi_bat

a jeje, to zase budou narvany fitka lidma, ktery ani cvicit nechtej a jen prekazi .. : (
dexterjoleefuck

PříspěvekZaslal: st červenec 01, 2009 10:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
http://relax.lidovky.cz/dokoncuji-zakladni-skolu-a-polovina-z-nich-nema-idealni-vahu-plp-/ln-zdravi.asp?c=A090701_104137_ln-zdravi_bat

a jeje, to zase budou narvany fitka lidma, ktery ani cvicit nechtej a jen prekazi .. : (

a rok od roku bude hur

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 336, 337, 338 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: