Volání o pomoc
Adam Sandler jak ho neznáte ve filmu, který se zaměřil na dopadl tragédie 11. září na nepřímé oběti. Nemyslel jsem si, že mě tenhle film tak dostane, protože téma 11. září nemám ve filmových zpracování příliš rád (buď příliš patetické nebo je v tom cítit až přehnaný patriotismus). Tenhle film vás rozesměje i rozbrečí zároveň.
Město Bohů
Na to že je to mezi 20 nejlepšími filmy na csfd.cz jsem čekal víc. Film je to skvělý, určitě stojí za zhlédnutí, ale obdobných filmů ze slamu či předměstí jsem viděl hafo, a tenhle ničím zvlášť nevybočoval. každopádně dvě hodiny filmu utekly jako voda.
ted to stahuju a asi se na to jeste ted podivam protoze jsem na to opravdu zvedavej akorad nejsou nikde titulky ani anglicky kdyby nekdo nasel tak at hodi link diky
O CHARLESI BRONSONOVI
Narodil se roku 1952 jako Michael Peterson, jméno mu změnil jeho promotér v roce 1987.
Bronson se narodil v městečku Aberystwyth v Západním Walesu, poté se přestěhoval do Merseyside a ještě později do Lutonu, který bývá označován za jeho rodné město.
V současné době je mu 56 let.
Původně byl roku 1974 odsouzen k 7 letům odnětí svobody (bylo mu tehdy 19) za zmařenou ozbrojenou loupež - loupež, při které nebyl nikdo zraněn.
Ve vězení strávil 34 let, z toho 30 na tzv. „samotce“.
Byl propuštěn 30. října 1988 a na svobodě strávil 68 dní.
Propuštěn 9. listopadu 1992 a na svobodě strávil 53 dní.
Od roku 1999 se nesmí stýkat se svými spoluvězni.
Roku 2000 byl odsouzen k doživotí s podmínkou na tři roky za to, že unesl učitele a držel ho 44 hodin jako rukojmího. Učitel neutrpěl žádnou újmu na zdraví.
Během svých pobytů ve vězení se dostává do brutálních fyzických i psychologických konfliktů.
Za posledních sedm let neprojevil sebemenší známku násilí.
Byl prohlášen za příčetného.
Bronson si zavedl extrémní posilovací režim a každodenně zvládá 2500 kliků.
Roku 2002 vydal knihu Solitary Fitness, ve které detailně popisuje tréninkový program v prostředí omezeném co do zdrojů i prostoru.
V posledních deseti letech věnoval veškerý svůj čas výtvarnému umění a to se nyní stalo jeho životem.
Jeho umělecké dílo je zcela jedinečné a má svoje příznivce po celém světě.
Za svou poezii a výtvarná díla získal rekordních 11 ocenění Koestlerovy nadace.
Dosud vydal jedenáct knih.
Bronson nadále zůstává zavřený na samotce ve věznici s maximální ostrahou ve Wakefieldu.
Bazzy: Ještě na to nevyšly žádný titulky, ale na titulky.com to má nejvíc požadavků, tak to snad co nejdřív někdo přeloží z odposlechu....
Ale těšim se na to jak malej
edit: Myslel jsem samozřejmě čitatelný pro našince tj eng, cz nebo svk
_________________ Ahoj, já jsem Lundgren a jsem vesloholik...
Naposledy upravil _Lundgren dne čt červenec 02, 2009 10:32 pm, celkově upraveno 2 krát
{1}{50}.:: ::.
{998}{1078}Nazywam się Charles Bronson.
{1092}{1187}Przez całe życie|pragnąłem sławy.
{1465}{1565}{y:i}Wiedziałem, że jestem stworzony|{y:i}Do czegoś lepszego.
{1623}{1703}{y:i}Miałem powołanie.
{1732}{1807}{y:i}Tylko nie wiedziałem,|{y:i}Do czego.
{1902}{1960}{y:i}Nie śpiewałem.
{2012}{2086}{y:i}Żaden ze mnie aktor.
{2110}{2160}Zaczyna brakować możliwości.
{5975}{6000}BRONSON
{6518}{6609}Film oparty na faktach
......
_________________ Proud member of the Axis of evil.
cely sem ty polsky titulky zkopiroval do google translatoru a prelozil aspon takhle a ted to teda zkusim nejak posunou ale mam zkusenosti s tim ze kdyz to posunu a sedito tak se to zase posere nekde dal
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru