Žraloka a chobotnici jsem před pár dny viděl a musím říct, že už dlouho jsem se u filmu tak nepobavil. Ten film není ani Bčko, ani Cčko. Možná Dčko když přivřu oči ( (: Ale některé scény jsou tak šíleně megalomanské, až se Vám zalíbi. Asi největší frajeřina byla, když žralok nabral v moři rychlost dosahující rychlosti zvuku, pak vyskočil z moře a sestřelil Boeing (viz závěrečná scéna z traileru)
to vypadá, že je to tak hrozný, až je to dobrý. aspoň jako komedie. To letadlo nemůžou myslet vážně. Kdybych udělal vlaštovku z papíru a rukou s ní mával, jako že lítá tak je to věrohodnější, než ty záběry "letadla" co tam maj oni. A ten žralok, tři krát takovej co letadlo. To musim vidět.
to vypadá, že je to tak hrozný, až je to dobrý. aspoň jako komedie. To letadlo nemůžou myslet vážně. Kdybych udělal vlaštovku z papíru a rukou s ní mával, jako že lítá tak je to věrohodnější, než ty záběry "letadla" co tam maj oni. A ten žralok, tři krát takovej co letadlo. To musim vidět.
Co jsem se dozvěděl na csfd.cz, tak společnost, která za tímhle filmem stojí (Asylum) je známá přávě tímto žánrem absurdních filmů. A prý je Žralok vs. Chobotnice nejlepší dílo (:
Zohan : Krycí jméno kadeřník - strašně ulítnelej film, ale smál sem se od začátku až do konce.
8/10
Frequency - příběh asi nejlíp popíše úvod z csfd : "Jednoho poklidného večera roku 1999 najde John Sullian starou vysílačku, která patřila jeho otci. Zkusí ji zapojit a podaří se mu navázat kontakt. Muž na druhé straně je hasič, jmenuje se Frank Sullivan a právě se hodlá dívat na závěrečný zápas basebellové ligy roku 1969. John ke svému úžasu zjišťuje, že díky atmosférické poruše hovoří se svým otcem těsně před tragickým neštěstím. Nyní ho může varovat, takže otec nezemře, ale následky, které tento zásah do historie způsobí, budou mnohem závažnější, než si myslel..."
Těmi změnami v čase mi Frequency dost mi připomínalo Butterfly effect. Akorát že BE mi přišel mnohem víc zábavnější a měl rychlejší spád. Freq. se docela táhne (nebo sem na ten film zrovna neměl náladu,nevím), ale naštěstí postupně zrychluje a není to špatný. Místama mi přišlo, že trochu pokulhává logika pár situací, ale who cares, že jo 8/10
mě ten Zohan docela zklamal, smál jsem se všeho všudy tak 2-3x za celý film, osobně ho řadím mezi slabší Sandlerovi počiny.
Click, život na dálkové ovládání
Další Sandlerovská komedie, viděl jsem před pár dny, taky mě to moc neoslovilo, mnohem víc mě zaujal ten příběh než, že by to bylo extra vtipný. Asi momentálně nemám rozpoložení na komedie a nebo mi po Pařbě ve Vegas všechno přijde nemastné a neslané.
Watchmen
Dlouho jsem se tomu bránil, ale nakonec jsem se na to podíval. Téměř tři hodiny jsou podle mě pro tenhle film zbytečně dlouho. Akce po skromnu, jedinnej kdo mě zaujal byl ten maskovanej, pár efektivních scén za zvětšeného modrého chlápka a to je všechno. Příběh nemá žádnou extra hloubku, dějové linie jsou celkem předvídatelné a napětí ve filmu tak drží jen záhada vraždy komedianta. Nechápu tak vysoké hodnocení na csfd.
Se Zohanem souhlasím, u scény kdy začal objíždět seniorky v kadeřnickém šmajchlkabinetu jsem to vypnul. Ale Watchmen mne opravdu nachli. Komiks neznám, takže jsem od toho nic nečekal a ve výsledku jsem se 3 hodiny v kině skvěle bavil. A máš pravdu, postava Rorschacha byla nejpovedenější (Hlavně jeho hláška ve vězení neměla chybu)...
Watchmen
Dlouho jsem se tomu bránil, ale nakonec jsem se na to podíval. Téměř tři hodiny jsou podle mě pro tenhle film zbytečně dlouho. Akce po skromnu, jedinnej kdo mě zaujal byl ten maskovanej, pár efektivních scén za zvětšeného modrého chlápka a to je všechno. Příběh nemá žádnou extra hloubku, dějové linie jsou celkem předvídatelné a napětí ve filmu tak drží jen záhada vraždy komedianta. Nechápu tak vysoké hodnocení na csfd.
Pro mně je Zack Snyder umělec. Miluju jeho pojetí filmu. Už Dawn Of The Dead byl výborný, ale to co předvádí v 300 nebo teď ve Watchmenech je pro mně naprosto dokonalé. Já od Watchmenů nečekal nic než vizuální orgie a byl jsem naprosto spokojen. Nádhera. 10/10
Transformers 2-4/10
Scénař tam ani nebyl,rádoby vtipné scénky pobaví tak 10ti letý dítě,ten konec hruza,ušlo jen pár akčních scén.Prostě to byla nuda,zábava nikde.Jednička měla nějakej náboj,tohle byl opruz...Fuj
Šifra mistra leonarda-6/10
Ale jo,splnilo to očekávání.
Andělé a démoni-7,5/10
Je to lepší než šifra,rychlejší,akčnější,víc symbolovačtější:)hlavní problém je že tak od půlky filmu je jasný kdo je ten padouch a vo co de...škoda.
Watchmen
Pro mně je Zack Snyder umělec. Miluju jeho pojetí filmu. Už Dawn Of The Dead byl výborný, ale to co předvádí v 300 nebo teď ve Watchmenech je pro mně naprosto dokonalé. Já od Watchmenů nečekal nic než vizuální orgie a byl jsem naprosto spokojen. Nádhera. 10/10
Na Watchmenech sme byli s mladou... ta u toho usinala, ani se ji nedivim, uz podle traileru sem cekal mnohem vetsi akci a vetsinou to byli kecy, kecy a zase kecy a akce pomalu... a mozna ten film byl moc dlouhej...
Rorschach nemel chybu...
Zohan je nejlepsi Sandleruv film vubec... rezal sem se u neho celou dobu i kdyz sem ho videl potreti...
Poman:
No, ty vtipny scenky byly jediny dobry na tom filmu a fakt je, ze vtipny opravdu byly...
Ale nejvetsi komedie je na zaver, kdyz rekne : Tamhle sou, je to jenom par mil...pobezime ... .. v pousti, kde je 60 stupnu na slunku...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru