Watchmen je dobrej film, i kdyz jsem k nemu pristupoval s velkou skepsi, tak me nezklamal ... ale kdo cekal bezduchy strileni, asi zustal neuspokojeny
Musím s tebou (i když nerad ) souhlasit. Já na to nekoukal jako na nějakou akčňárnu, pro mě to bylo skoro až umělecké dílo, jakkoli směšně to může (vzhledem k tomu, že jde o adaptaci komiksu) znít. Kombinace Snyderovy kamery, citu pro detail a fantasticky zakomponované hudby u mně fungovala na jedničku. Prostě vynikající...
SR: Titulky nemám, ani nehledám.
Naposledy upravil mirio dne ne červenec 05, 2009 11:39 am, celkově upraveno 1 krát
Mirio: Měl si pravdu, ShawnRay je další, který trpí syndromem zlatého podnosu
BD: add watchmen -přesně tak. Je to ukázka toho, že dobrej trailer dokáže udělat bombu i z průměrného filmu. To, že pak celej film zůstane za očekáváním je věc druhá, lístky jsou prodané, tržby rostou.
yazi: Já jsem bezduchou střílečku nečekal, ale jsem zklamanej stejně.
Sci-Fi :
Terminátor
Robocop
Hvězdná pěchota
Total Recall
Duna
Fantasy :
Barbar Connan
Excalibur
Higlander
Pán Šelem 1
Drákula
Horor
Věc
Vetřelci
Úsvit mrtvých
Hellraiser
Evil Dead
Akční
Šílený Max + Šílený Max – Bojovník silnic
300
Zabiják
Kill Bill + Lady Snowblood
Battle Roayal
Historický + Valečný
Četa
Apokalypsa
Olověná vesta
Pouta války
Válečník
Na takovéto filmy by se měla dívat dnešní dospívající mládež. Aspoň by věděli co je dobrej film a nečuměli by na nějaký kraviny o tom jak je dobrý fetovat a krást. Škoda, že v dnešní době se už takovéto vysoce kvalitní filmy už netočí (až na pár vyjímek) a točí se z větší části blbosti a slátaniny.[/u]
spider1029 - a kdo neovlada, at si stahne titulky :o)
Laikov - mno mimo to ze tam mas trochu pomichany zanry u nekterych filmu, ti tam chybi Matrix, Kmotr,Scarface, The Shining, Star Wars, Lord of the Rings, Hotel Rwanda, Twelve Monkeys, The Last Boy Scout, The Dark Knight, Letters from Iwo Jima,Blade Runner atd :-)
_________________ Proud member of the Axis of evil.
nechapu co se vsem libi na filmu ceta a oskara kteryho ziskal uz vubec ne, ja v tom videl jen prumerny valecny film, treba zavhrante vojina ryana je o dost lepsi
nechapu co se vsem libi na filmu ceta a oskara kteryho ziskal uz vubec ne, ja v tom videl jen prumerny valecny film, treba zavhrante vojina ryana je o dost lepsi
Jabka s hruškama......kromě toho asi i guláš, takže dobrou chuť
_________________ Ahoj, já jsem Lundgren a jsem vesloholik...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru