tři věci. 1. příběh to byl opravdu poutavý, zajímavá myšlenka
2. herecké výkony naprosto otřes, všichni co byli v tý místnosti snad kromě hlavního hrdiny neskutečně přehrávali. Nejvíc mi drásal nervy ten blonďák - rocker. timhle ten film hodně ztratil
3. Příběh, který měl být postaven hlavně na logice a fantazie má spoustu bílých míst, hlavně v chování jednotlivých postav.
Žraloka a chobotnici jsem před pár dny viděl a musím říct, že už dlouho jsem se u filmu tak nepobavil. Ten film není ani Bčko, ani Cčko. Možná Dčko když přivřu oči ( (: Ale některé scény jsou tak šíleně megalomanské, až se Vám zalíbi. Asi největší frajeřina byla, když žralok nabral v moři rychlost dosahující rychlosti zvuku, pak vyskočil z moře a sestřelil Boeing (viz závěrečná scéna z traileru)
z toho traileru sem pochopil ze je to nejaka parodie na filmy typu godzila king kong atd tak rikama to bude sranda stahl sem to a ono to vypada ze to fakt mysli vazne v pulce jsem to vypl a smazal muze me nekdo rict jak je mozny ze neco takovyho nekdo udela? jak muze vymyslet nekdo takovou picovinu, moc vtipny me to nepripada spis je to k placi
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru