|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mentzers boy

|
Zaslal: út červenec 07, 2009 7:18 pm Předmět: |
|
|
[quote="herza"] | mentzer's boy napsal: | | herza napsal: | mentzer's boy kolik Ti je let? Jsi naturál?
je mi 24 let,spíše asi kondičkář (natural),ale typický endomorf bohužel. |
jak dlouho cvičíš? |
cvičit jsem začal asi vkdyž mi bylo 16,ale to tak jednou dvakrát týdně,bylo to spíš seznamování s činkama,asi od 18-19 to bylo vážnější,ale mám na houby genetiku.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Číča

|
Zaslal: út červenec 07, 2009 7:22 pm Předmět: |
|
|
[quote="mentzer's boy"] | herza napsal: | | mentzer's boy napsal: | | herza napsal: | mentzer's boy kolik Ti je let? Jsi naturál?
jak dlouho cvičíš? |
cvičit jsem začal asi vkdyž mi bylo 16,ale to tak jednou dvakrát týdně,bylo to spíš seznamování s činkama,asi od 18-19 to bylo vážnější,ale mám na houby genetiku. |
Jo,aha :) v tom pripade to na takovou dobu cviceni je docela podprumer.
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: út červenec 07, 2009 7:24 pm Předmět: |
|
|
[quote="Číča"] | mentzer's boy napsal: | | herza napsal: | | mentzer's boy napsal: | | herza napsal: | mentzer's boy kolik Ti je let? Jsi naturál?
jak dlouho cvičíš? |
cvičit jsem začal asi vkdyž mi bylo 16,ale to tak jednou dvakrát týdně,bylo to spíš seznamování s činkama,asi od 18-19 to bylo vážnější,ale mám na houby genetiku. |
Jo,aha :) v tom pripade to na takovou dobu cviceni je docela podprumer. |
proc podprumer???nezlepsujes se porad..telo ma sve hranice,pak muzes cvicit treba 20 let a lepsi uz to o moc nebude.Pak jedine chemie..s tou se dopredu dostanes,ale jako natural to pujde hodne ztezka
|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: út červenec 07, 2009 7:27 pm Předmět: |
|
|
[quote="Číča"] | mentzer's boy napsal: | | herza napsal: | | mentzer's boy napsal: | | herza napsal: | mentzer's boy kolik Ti je let? Jsi naturál?
jak dlouho cvičíš? |
říkal jsem,že jsem kulturistický antitalent.Jo uznávám není se čím chválit,ale je třeba bojovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: út červenec 07, 2009 7:29 pm Předmět: |
|
|
Vypadas dobre....staci si nalistovat tady v sekci AS kdo vsechno sypal a proti Tobe jsou nekteri kluci trosky...takze hlavu vzhuru chlape
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirik88
(ban)

|
Zaslal: út červenec 07, 2009 7:31 pm Předmět: |
|
|
[quote="mentzer's boy"] | Číča napsal: | | mentzer's boy napsal: | | herza napsal: | | mentzer's boy napsal: | | herza napsal: | mentzer's boy kolik Ti je let? Jsi naturál?
jak dlouho cvičíš? |
říkal jsem,že jsem kulturistický antitalent.Jo uznávám není se čím chválit,ale je třeba bojovat. |
ale prd, vypadas fajn, i sis prosel asi narocnou dietou, tady je dost lidi co vypadaji hur _________________ [url=http://www.fodey.com/generators/animated/ninjatext.asp][img:34f989fdc8]http://r9.fodey.com/2064/cc5548da23ea4ab6b295c01477c39a89.0.gif[/img:34f989fdc8][/url]
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirik88
(ban)

|
Zaslal: út červenec 07, 2009 7:32 pm Předmět: |
|
|
ja znam vic jak 10 kluku co sypou a vypadaji hur nez ty, takze antitalent urco nejsi _________________ [url=http://www.fodey.com/generators/animated/ninjatext.asp][img:34f989fdc8]http://r9.fodey.com/2064/cc5548da23ea4ab6b295c01477c39a89.0.gif[/img:34f989fdc8][/url]
|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: út červenec 07, 2009 7:33 pm Předmět: |
|
|
[quote="Iron.Pumping"]Vypadas dobre....staci si nalistovat tady v sekci AS kdo vsechno sypal a proti Tobe jsou nekteri kluci trosky...takze hlavu vzhuru chlape
o.k. díky
|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: út červenec 07, 2009 7:34 pm Předmět: |
|
|
| Jirik88 napsal: | | ja znam vic jak 10 kluku co sypou a vypadaji hur nez ty, takze antitalent urco nejsi |
o.k. díky
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: út červenec 07, 2009 7:41 pm Předmět: |
|
|
[quote="mentzer's boy"] | herza napsal: | | mentzer's boy napsal: | | herza napsal: | mentzer's boy kolik Ti je let? Jsi naturál?
jak dlouho cvičíš? |
Upřímně nevypadáš špatně, máš hezkou postavu, ale jestli se intenzivně zaměřuješ na nabrátí hmoty od 18 let, tak je to nic moc. Nechci Tě nějak srážet, ale za 6 let intenzivního tréninku toho jde nabrat víc. Když jsem se koukl na skladbu cviků v Tvém tréninku, tak se tomu ani nedivím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: út červenec 07, 2009 7:46 pm Předmět: |
|
|
[quote="herza"] | mentzer's boy napsal: | | herza napsal: | | mentzer's boy napsal: | | herza napsal: | mentzer's boy kolik Ti je let? Jsi naturál?
jak dlouho cvičíš? |
Upřímně nevypadáš špatně, máš hezkou postavu, ale jestli se intenzivně zaměřuješ na nabrátí hmoty od 18 let, tak je to nic moc. Nechci Tě nějak srážet, ale za 6 let intenzivního tréninku toho jde nabrat víc. Když jsem se koukl na skladbu cviků v Tvém tréninku, tak se tomu ani nedivím. |
-takhle jsem to myslel,diky herzo. Samozrejme bych si nedovolil tvrdit,ze vypada spatne,ani nahodou!
|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: út červenec 07, 2009 7:55 pm Předmět: |
|
|
[quote="herza"] | mentzer's boy napsal: | | herza napsal: | | mentzer's boy napsal: | | herza napsal: | mentzer's boy kolik Ti je let? Jsi naturál?
jak dlouho cvičíš? |
Upřímně nevypadáš špatně, máš hezkou postavu, ale jestli se intenzivně zaměřuješ na nabrátí hmoty od 18 let, tak je to nic moc. Nechci Tě nějak srážet, ale za 6 let intenzivního tréninku toho jde nabrat víc. Když jsem se koukl na skladbu cviků v Tvém tréninku, tak se tomu ani nedivím. |
Herza,řekni co si myslíš tak to má být,je lepší říct pravdu než říct super a za rohem pomlouvat,navíc jsi závodil máš zkušené oko,já o závodech vím houby,byl jsem jednou na grand prix v opavě a na světě v ov toť vše,ale HD cvičím 3 max. 4 roky,byl jsem student tudíž jídlo tomu odpovídalo,teď vydělávám tak si můžu nakoupit co chci,a ta skladba tréninku,ten jsem si navrhl před dvěma týdny po dietě,a ty cviky tam jsou proto protože:1. si myslím že do cviku který mě baví dám víc než do toho který mě nebaví který bych cvičil jen s principu,mám tam hodně izolovaných cviku ale,jak víš tak cviky na prsa jsou o.k.-je tam izolovaný se základním a ty tlaky na kladce mám jen pro spestření,na ramena mám upažování v superserií se zapažováním,tlaky mentzer nedoporučoval že už jsou dostatečně zatížene s treninku hrdníku šak víš,a triceps tam sem možná ujel sw kick backy ale prostě zkouším,záda ja nemám doma stroj na pulover a tak cvičím stahovaní kl.a napnutýma rukama jako předvyčerpávací se stahovaním kl.podhmatem,biceps-tam vím že nebudu mít padesatky paže tak jsem se zkusil zaměřit na vrcholek zase prostě zkouším a nohy předkopy v superserii s dřepy a ještě jsem přídal výpady,ale je pravda že tam je více neobvyklých cviků do objemu.S tou hezkou postavou jsi mě překvapil protože si to nemyslím ale díky za názory.
|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: út červenec 07, 2009 7:58 pm Předmět: |
|
|
jinak,v mém tréninku před dietou se objevovaly mrtvé tahy,zdvihy s činkou,kliky mezi lavičkami atd. prostě jen zkouším,nemyslete si že nemám oči,ja vím že po tolika letech tréninku by už měl vypadat jinak,ani nevíte jak mě to s...e,,ale já to už beru tak že můžu cvičit a šance na zlepšení tam je vždycky,co by si museli říct lidi co třeba nemají ruky,já naštěstí ruce mám a můžu aspoň cvičit.
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: út červenec 07, 2009 10:16 pm Předmět: |
|
|
mentzer's boyi jak to tak čtu, tak jsi zaštítěný pod hromadou mýtů a vyloženě lajckých kravin, kterých se nehodláš pustit. Poslouchám tu kraviny, jak se snažíš zaměřit na vrcholek bicepsu apod. Bože! Tohle fakt nehodlám komentovat. Tvůj největší problém je hmota na celém těle a tím by jsi se měl především zabývat. Bohužel si myslím, že Tvůj nejzákladnější problém bude právě nadbytek izolovaných cviků a rezervy v jídle.
Byl jsem taky student, nicméně jako student jsem se nenechal odradit nedostatkem financí, na 300g masa, nějaký ten tvaroh a pár pytlů rýže jsem si peníze vždy našel, nicméně neměl jsem na nic jiného, takže pravidelné chození po hospodách, do kina s kámošema bylo pro mě tabu.
Moje doporučení...
1. Rozhodně se neuchyluj k braní anabolik, tím si jenom ublížíš a máš takové rezervy, že ještě hezkých pár let podobné věci vůbec nepotřebuješ. Je dobře, že jsi naturál, protože kdyby jsi mi tu napsal, že máš za sebou nějakou sypku, tak se s Tebou vůbec nebavím a řeknu Ti narovinu, jaký jsi u mě lempl. Takhle naturálně nejsi špatný.
2. Zapomeň na ty HD kraviny trénink partie 1x za 7-9 dní. V podstatě se můžeš dál držet HD intezity / tréninku partie v jedné sérii do sraček, ale zvyš frekvenci cviků v týdnu. Cviky jako jsou Dřepy, Tlak a všechny možný tahy Ty mají největší růstový potencial a těm věnuj největší pozornost. Příslušené cviky vždy opakuj 2x týdně, protože frekvence trénovaných partií bude Tvůj kámen úrazu a v Tvém tréninku bude hromada cviků na vrcholek bicepsu, na separaci prsních hlav.
3. Izolované cviky zařad vždy nakonec. Pamatuj pokud se zaměříš na základní cviky, tak nabereš hmotu na celém těle, to by měla být Tvoje hlavní priorita.
4. Strava, nevím jak na tom jsi, ale pokud budeš pravidelně a dobře jíst, musíš se zlepšit, nevěřím, že ta genetika je tak špatná. A pokud nabereš nějakých dalších pár kil naturálně, jsi u mě frajer a smekám před Tvými schopnostmi.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st červenec 08, 2009 7:49 am Předmět: |
|
|
mentzer's boy:
jak rekl herza, kdyz se tim budes ridit, posunes se o velky kus dal...
"spatna genetika" je alibismus, spatnou nebo prumernou genetiku tu mame az na zhruba 1% stastlivcu tady na foru uplne vsichni, takze ten problem zname pomerne duverne :)
jinak na te fotce vypadas dobre a rozhodne tam nejaky potencial je _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|