|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mentzers boy

|
Zaslal: st červenec 08, 2009 3:42 pm Předmět: |
|
|
Můj jídelniček?
snídaně- 5.10.hod.:ovesná kaše nebo míchaná vejce a celozrné pečivo,nebo tuňák a celozrný chléb nebo rýže s tuňákem záleži jak kdy a na co mám chuť.
svačina8.00:koktejl z tvarohu 250g,mléka 2-3 dcl nebo vody,musli nebo piškoty a banán
oběd-10.45.-150 g kuřecích prsou s rýži nebo těstovinami nebo je se zel.salátem
svačina13.30.-14.00.-protein 1-2 odměrky
16.00-16.30.- 150g kuřecích prsou se špagetamí nebo občas zel.salát
18.30. koktejl z tvarohu 25O g a mléka2-3 dcl nebo vody,banán nebo jahody trocha piškotu (občas)
21.00. protein 1 vrchovatá odměrka
K tomu tréninku (zakl. cviky se v mém tréninku vždy objevovaly) já už více než tři roky žiju na mentzerové filosofii,a asi už sní i umřu,ale vaše doporučení samozřejmě čtu a beru je,ale filosofie HD a Mentzera je pro mě svatá,ale děkuji za vaše postřehy.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Loudy

|
Zaslal: st červenec 08, 2009 4:02 pm Předmět: |
|
|
| citace: | Můj jídelniček?
snídaně- 5.10.hod.:ovesná kaše nebo míchaná vejce a celozrné pečivo,nebo tuňák a celozrný chléb nebo rýže s tuňákem záleži jak kdy a na co mám chuť.
svačina8.00:koktejl z tvarohu 250g,mléka 2-3 dcl nebo vody,musli nebo piškoty a banán
18.30. koktejl z tvarohu 25O g a mléka2-3 dcl nebo vody,banán nebo jahody trocha piškotu (občas)
K tomu tréninku (zakl. cviky se v mém tréninku vždy objevovaly) já už více než tři roky žiju na mentzerové filosofii,a asi už sní i umřu,ale vaše doporučení samozřejmě čtu a beru je,ale filosofie HD a Mentzera je pro mě svatá,ale děkuji za vaše postřehy. |
Pokud ta odměrka před spanim neni kaseinovej protein, tak si místo toho dej spíš tvaroh na noc
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st červenec 08, 2009 4:07 pm Předmět: |
|
|
750g tvarohu? No nevim se mi zdá celkem dost. Bud přidej maso nebo vejce. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: st červenec 08, 2009 4:12 pm Předmět: |
|
|
Tak asi mu chutná
V kolik hodin posiluješ?
|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: st červenec 08, 2009 4:13 pm Předmět: |
|
|
| Loudy napsal: | | citace: | Můj jídelniček?
K tomu tréninku (zakl. cviky se v mém tréninku vždy objevovaly) já už více než tři roky žiju na mentzerové filosofii,a asi už sní i umřu,ale vaše doporučení samozřejmě čtu a beru je,ale filosofie HD a Mentzera je pro mě svatá,ale děkuji za vaše postřehy. |
Pokud ta odměrka před spanim neni kaseinovej protein, tak si místo toho dej spíš tvaroh na noc |
ten protein je myofusion od gaspari (obsahuje i kasein a je vhodny i na noc),a může se použit před spaním,někdy to prohazuju s tvarohem krerý piju v 18.30:
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st červenec 08, 2009 4:14 pm Předmět: |
|
|
Jedno, že mu chutná, ale pro tělo to podle mě neni moc dobré. Tvaroh se tráví cca 8hodin pokud se nepletu. Podle mě je dobrej na noc, nebo pokud víš, že nebudeš dlouho jíst. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: st červenec 08, 2009 4:14 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | 750g tvarohu? No nevim se mi zdá celkem dost. Bud přidej maso nebo vejce. |
tvarohu na den mám dvě vaničky po 250 g ,takže na den 500g .
|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: st červenec 08, 2009 4:15 pm Předmět: |
|
|
| Loudy napsal: | Tak asi mu chutná
V kolik hodin posiluješ? |
cvičím mezi 15.00.-16.00. ale není to dogma
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: st červenec 08, 2009 4:21 pm Předmět: |
|
|
Já bych ten protein prohodil s tim tvarohem, protože ten protein je 80%syrovátka a 20%kasein, což je z nějakých 25G bílkovin v dávce jen 5g kaseinu a to se mi zdá málo, takže já osobně bych to prohodil
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: st červenec 08, 2009 4:24 pm Předmět: |
|
|
MAST3R: Já to myslel tak ať to prohodí, on to pochopil asi správně, ale moje chyba že sem to nenapsal pořádně
|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: st červenec 08, 2009 4:25 pm Předmět: |
|
|
| Loudy napsal: | Já bych ten protein prohodil s tim tvarohem, protože ten protein je 80%syrovátka a 20%kasein, což je z nějakých 25G bílkovin v dávce jen 5g kaseinu a to se mi zdá málo, takže já osobně bych to prohodil |
o.k.
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: st červenec 08, 2009 4:34 pm Předmět: |
|
|
| mentzer's boy napsal: | | Loudy napsal: | Já bych ten protein prohodil s tim tvarohem, protože ten protein je 80%syrovátka a 20%kasein, což je z nějakých 25G bílkovin v dávce jen 5g kaseinu a to se mi zdá málo, takže já osobně bych to prohodil |
o.k. |
s tím o.k. bych si to radši rozmyslel, v syrovátkovém proteinu toho kaseinu moc nenajdeš
|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: st červenec 08, 2009 4:39 pm Předmět: |
|
|
| herza napsal: | | mentzer's boy napsal: | | Loudy napsal: | Já bych ten protein prohodil s tim tvarohem, protože ten protein je 80%syrovátka a 20%kasein, což je z nějakých 25G bílkovin v dávce jen 5g kaseinu a to se mi zdá málo, takže já osobně bych to prohodil |
o.k. |
s tím o.k. bych si to radši rozmyslel, v syrovátkovém proteinu toho kaseinu moc nenajdeš |
loudy myslel protein dát na 18.30 a tvaroh před spaním já to tak taky občas dělám.záleži kdy ten tvaroh jím/piju ty časy nejsou dogma ale jím co dvě až tři hodiny toť vše.
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: st červenec 08, 2009 4:43 pm Předmět: |
|
|
| mentzer's boy napsal: | | herza napsal: | | mentzer's boy napsal: | | Loudy napsal: | Já bych ten protein prohodil s tim tvarohem, protože ten protein je 80%syrovátka a 20%kasein, což je z nějakých 25G bílkovin v dávce jen 5g kaseinu a to se mi zdá málo, takže já osobně bych to prohodil |
o.k. |
s tím o.k. bych si to radši rozmyslel, v syrovátkovém proteinu toho kaseinu moc nenajdeš |
loudy myslel protein dát na 18.30 a tvaroh před spaním já to tak taky občas dělám.záleži kdy ten tvaroh jím/piju ty časy nejsou dogma ale jím co dvě až tři hodiny toť vše. |
no mě spíš hlava nepobrala, jak loudy vyvěštil složení Tvého proteinu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|