HEAVY DUTY (H.I.T)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 30, 31, 32  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - HEAVY DUTY (H.I.T)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> HEAVY DUTY (H.I.T)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mentzers boy

PříspěvekZaslal: st červenec 08, 2009 5:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

herza napsal:
mentzer's boy napsal:
herza napsal:
mentzer's boy napsal:
Loudy napsal:
Já bych ten protein prohodil s tim tvarohem, protože ten protein je 80%syrovátka a 20%kasein, což je z nějakých 25G bílkovin v dávce jen 5g kaseinu a to se mi zdá málo, takže já osobně bych to prohodil

o.k.

s tím o.k. bych si to radši rozmyslel, v syrovátkovém proteinu toho kaseinu moc nenajdeš

loudy myslel protein dát na 18.30 a tvaroh před spaním já to tak taky občas dělám.záleži kdy ten tvaroh jím/piju ty časy nejsou dogma ale jím co dvě až tři hodiny toť vše.

no mě spíš hlava nepobrala, jak loudy vyvěštil složení Tvého proteinu.

na etiketě píšou (80% syr. a 20% kasein) vhodný před spaním
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červenec 08, 2009 5:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mentzer's boy napsal:
herza napsal:
mentzer's boy napsal:
herza napsal:
mentzer's boy napsal:
Loudy napsal:
Já bych ten protein prohodil s tim tvarohem, protože ten protein je 80%syrovátka a 20%kasein, což je z nějakých 25G bílkovin v dávce jen 5g kaseinu a to se mi zdá málo, takže já osobně bych to prohodil

o.k.

s tím o.k. bych si to radši rozmyslel, v syrovátkovém proteinu toho kaseinu moc nenajdeš

loudy myslel protein dát na 18.30 a tvaroh před spaním já to tak taky občas dělám.záleži kdy ten tvaroh jím/piju ty časy nejsou dogma ale jím co dvě až tři hodiny toť vše.

tak to jsem přehlédl, takže vícesložkový protein. Boyi? O co Ty ted usiluješ?
mentzers boy

PříspěvekZaslal: st červenec 08, 2009 5:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

herza napsal:
mentzer's boy napsal:
herza napsal:
mentzer's boy napsal:
herza napsal:
mentzer's boy napsal:
Loudy napsal:

o.k.

nevím co tím myslíš usilujěš,ale chtěl bych se nadále zlepšovat,soutěžní ambice nemám,ale asi jsem sám co HD v česku cvičí (HAHA)
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červenec 08, 2009 5:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mentzer's boy napsal:
herza napsal:
mentzer's boy napsal:
herza napsal:
mentzer's boy napsal:
herza napsal:
mentzer's boy napsal:
Loudy napsal:

o.k.

nevím co tím myslíš usilujěš,ale chtěl bych se nadále zlepšovat,soutěžní ambice nemám,ale asi jsem sám co HD v česku cvičí (HAHA)

Určitě nejsi, znám kluky co jedou HD v 15 sériích na partii.

Někde jsi psal, že na fotce vážíš okolo 80 kg, vážíš i ted 80kg?
mentzers boy

PříspěvekZaslal: st červenec 08, 2009 5:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

herza napsal:
mentzer's boy napsal:
herza napsal:
mentzer's boy napsal:
herza napsal:
mentzer's boy napsal:
herza napsal:
mentzer's boy napsal:
Loudy napsal:

o.k.

Určitě nejsi, znám kluky co jedou HD v 15 sériích na partii.

Někde jsi psal, že na fotce vážíš okolo 80 kg, vážíš i ted 80kg?

když jsem začínal s dietou tak jsem vážil 103kg,a na konci diety po odvodnění (poprvé v životě) jsem měl ráno před focením 79.5kg,teď asi dva týdny po mám 85,4kg,jo s tím hd budu se muset naučit ang. a chodit na americké fora (dělám si srandu,nejdou mi smajlíci proč?)
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červenec 08, 2009 5:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Boyi z toho Tvého jídelníčku se mi nic číst nechce, musel bych si to nějak přebrat, ale zatím tam vidím vyloženě přebytek bílkovin. Ty jídla jsou celkem nevyvážené, nepíšeš tam nic o příjmu tuku a v jaké formě. Tuk lidi v posilovně hodně podcenují, ale prozradím Ti jedno moudro a to šiř dál, bez tuků a cholesterolu neroste vůbec nic.

Taky jsem si všiml, že ráno dáš musly, proti tomu bych nic neměl, ale Ty ho jsi schopný vyměnit za piškoty, tak proti tomu mám všechno.

Taky vidím, že jako sacharidovou přílohu zařazuješ těstoviny, tak to děláš dobře, ale píšeš pak "nebo" za zeleninový sálát. Tak to považuju za hokej ve výživě. Tu zeleninu by jsi měl s tou přílohou spojit, ale rozhodně ne jí za ní měnit. Tímto způsobem si hrozně hýběš s energetickým příjmem.

Ovoce máš ve večerních hodinách, to taky vidím jako sub-optimální. Ovoce se směřuje od rána k odpolením hodinám.

Vidím tam 750g tvarohu, tak chlape musíš mít sakra dobré trávění, velmi dobře snášíš mléčnou bílkovinu, protože z tohohle by se jeden málem po***. Proč nedáš Tvaroh jen večer? To ho fakt tak miluješ?

Svačina v odpoledních hodinách, koktejl, co to je? To je jídlo?

Rada...

Jídla by měly obsahovat všechny makroživiny bílkoviny z živočišných zdrojů, sacharidy ve formě škrobů, tuky větší část by měli Tvořit zdroje jako je olivový olej, řepkový olej, pokud smažíš tak rozhodně rafinovaný, flora light.

Ovoce a zeleninu potřebuješ, aby jsi doplnil vitamíny a minerály, nicméně doplnuješ i vlákninu se kterou to nesmíš nějak přehánět. Takže to vidím na 400g zeleniny a 200g ovoce nad den maximálně. Ovoce ve dvou jídlech a zelenina ve třech.
mentzers boy

PříspěvekZaslal: st červenec 08, 2009 6:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

herza napsal:
Boyi z toho Tvého jídelníčku se mi nic číst nechce, musel bych si to nějak přebrat, ale zatím tam vidím vyloženě přebytek bílkovin. Ty jídla jsou celkem nevyvážené, nepíšeš tam nic o příjmu tuku a v jaké formě. Tuk lidi v posilovně hodně podcenují, ale prozradím Ti jedno moudro a to šiř dál, bez tuků a cholesterolu neroste vůbec nic.

Taky jsem si všiml, že ráno dáš musly, proti tomu bych nic neměl, ale Ty ho jsi schopný vyměnit za piškoty, tak proti tomu mám všechno.

Taky vidím, že jako sacharidovou přílohu zařazuješ těstoviny, tak to děláš dobře, ale píšeš pak "nebo" za zeleninový sálát. Tak to považuju za hokej ve výživě. Tu zeleninu by jsi měl s tou přílohou spojit, ale rozhodně ne jí za ní měnit. Tímto způsobem si hrozně hýběš s energetickým příjmem.

Ovoce máš ve večerních hodinách, to taky vidím jako sub-optimální. Ovoce se směřuje od rána k odpolením hodinám.

Vidím tam 750g tvarohu, tak chlape musíš mít sakra dobré trávění, velmi dobře snášíš mléčnou bílkovinu, protože z tohohle by se jeden málem po***. Proč nedáš Tvaroh jen večer? To ho fakt tak miluješ?

Svačina v odpoledních hodinách, koktejl, co to je? To je jídlo?

Rada...

Jídla by měly obsahovat všechny makroživiny bílkoviny z živočišných zdrojů, sacharidy ve formě škrobů, tuky větší část by měli Tvořit zdroje jako je olivový olej, řepkový olej, pokud smažíš tak rozhodně rafinovaný, flora light.

Ovoce a zeleninu potřebuješ, aby jsi doplnil vitamíny a minerály, nicméně doplnuješ i vlákninu se kterou to nesmíš nějak přehánět. Takže to vidím na 400g zeleniny a 200g ovoce nad den maximálně. Ovoce ve dvou jídlech a zelenina ve třech.

toho tvarohu na den je 500g,ne 700g!!kuřecí dělám na olivovém oleji,tak ty piškoty s tím musli beru na vědomí to jsem nevěděl,a ty koktejly dělám až odpoledne protože dopoledne jsem v práci a nemůžu si to umíchat,leda že bych si to připravil a vzal do práce,ten salát jsem měl prohozený s těstovinami jen jednou a byl na oběd,abych neměl moc sachru,ale taky beru na vědomí,a ten koktejl odpoledne jsem myslel že je výživný když se skláda z tvarohu,mléka,banánu a trochu piškotu nebo corn flakesu,ale díky za rady jídelníček upravím jak si napsal.Ty bilkoviny vycházi kolem 2-2.5gramu myslíš že to je hodně?Do koktejlu většinou dám jeden banán,sem tam ty jahody nebo pomeranč.

Díky za rady.
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červenec 08, 2009 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já to počítal a vychází Ti to asi na 2,2g/1kg, což je opravdu hodně. Z dlouhodobého hlediska si zatěžuješ játra a ledivny metabolickým amoniakem. Stačí Ti bohatě 1,7g/1kg. Víc je kontraproduktivní. Pakliže by jsi bral anabolika, tak nějaký vyšší příjem bílkovin by mohl příjít v úvahu, ale zvýšená proteosyntéza není Tvůj případ.

Stačí Ti na celý den 1x koktejl, 1x Tvaroh, 400g kuřecího a nebo krutího masa (pokud zařadíš třeba svíčkovou, musíš dát masa víc). Pokud budeš mít pocit, že nerosteš, tak přidej 1x koktejl a nebo 100g masa.

Koktejl stačí jeden k snídani k vločkám, nebo k musli. Přes den normálně maso a večer tvaroh.

Mám ten dojem, že při Tvé váze bude bohatě stačit, když si jídelníček postavíš pro 6 jídel. Poslední jídlo jen tvaroh a zelenina, protože v noci je lepší hladovět, kvůli vylučování růstového hormonu, který se vylučuje hlavně ve spánku. Ovoce a zelninu nedávej k jídlu před tréninkem. Vůbec snaž se aby jídlo před tréninkem mělo co nejmín vlákniny. Takže jen maso + těstoviny+olej.

Ted po tréninkový nápoj. Pořid si třeba maltodextrín, nebo glukopur. Okamžitě po tréninku si dej 40g maltodextrínu, nebo glukopuru do iontáku, nebo džusu. Vypij a za dalších 20 minut přijmi dalších 40g stejného nápoje. Tímto způsobem si urychlíš regeneraci. Jídlo zařad až tak 2 hodiny po tréninku.

Trénuj hladový aspon 2 hodiny, bude se Ti lépe trénovat a podáš lepší výkon.

To je vše z mé strany, máš informací tolik, že z toho zákonitě musíš složit něco smysluplného.
mentzers boy

PříspěvekZaslal: st červenec 08, 2009 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

herza" Díky za tvůj čas a rady,cos mi napsal o jídle,tak tím se budu řídit.
MAST3R

PříspěvekZaslal: st červenec 08, 2009 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kód:
Ted po tréninkový nápoj. Pořid si třeba maltodextrín, nebo glukopur. Okamžitě po tréninku si dej 40g maltodextrínu, nebo glukopuru do iontáku, nebo džusu. Vypij a za dalších 20 minut přijmi dalších 40g stejného nápoje. Tímto způsobem si urychlíš regeneraci. Jídlo zařad až tak 2 hodiny po tréninku.

Platí to pro každého? Já jen jestli se tim mohu řídit i já.
Kolik lžic je cca 40g? Vyhodil jsem krabičku.
Loudy

PříspěvekZaslal: st červenec 08, 2009 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:

Platí to pro každého? Já jen jestli se tim mohu řídit i já.
Kolik lžic je cca 40g? Vyhodil jsem krabičku.

Čajová lžička 3g a polívková lžíce 12g
MAST3R

PříspěvekZaslal: st červenec 08, 2009 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Loudy: díkec.
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červenec 08, 2009 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak já bych čajovou lžičku počítal asi 5g. Toto je jediná universální rada, která jde ve výživě aplikovat na každého zdravého jedince. Jinak to s maltodextrínem, nebo glukózou po tréninku to moc nepřehánějte. Jednorázová dávka sacharidů po tréninku by neměla být vyšší než 50g.
Loudy

PříspěvekZaslal: st červenec 08, 2009 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Tak já bych čajovou lžičku počítal asi 5g. Toto je jediná universální rada, která jde ve výživě aplikovat na každého zdravého jedince. Jinak to s maltodextrínem, nebo glukózou po tréninku to moc nepřehánějte. Jednorázová dávka sacharidů po tréninku by neměla být vyšší než 50g.

Tak jelikož to tam berou jako rovnou čajovou lžičku, tak raši počítat víc, protože těžko nabereš někdy tak aby si to měl rovný, ale když sem dneska dával polívkovou lžící tak to cca na těch 12g vyšlo
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červenec 08, 2009 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To asi jo, ty dva gramy + - se ztratí.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - HEAVY DUTY (H.I.T) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 30, 31, 32  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: