|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
yazi
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pavelcb

|
Zaslal: st červenec 08, 2009 7:16 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | yazi napsal: | diky chlapci, vazim si toho!
jeste mi drzte palce at dostanu vizum a narazim na pohodovyho imigracniho urednika |
Pokud je to tam,kam si mi rikal tak staci jen blahoprat.. |
jojo je to presne tam, no docela se tesim, naposled jsem to delal u tety na vesnici, kdyz jsem byl malej :-) |
děláš,jak kdyby jsi byl už velkej ale gratuluju. Snad tam nebudeš mět internet
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: st červenec 08, 2009 8:29 pm Předmět: |
|
|
takze rict pravdu je "pycovske snizovani vykonu" ? :-) _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: čt červenec 09, 2009 10:12 am Předmět: |
|
|
| Phenomenom napsal: | Armstrong a samo Roman...Btw nejsledovanější člověk na planetě skrz doping a nikdy mu nic nenajdou..je čistej a nejlepší takže to jde |
Je teda cistej nebo neni...jsem z toho zmatenej...
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
|
| nahoru |
|
 |
ptaak

|
Zaslal: čt červenec 09, 2009 10:46 am Předmět: |
|
|
sundal jsem lauf z motorky a strašil kolemjdoucí  mrtě řev, cyklisti zastavujou a otáčej se co to jede za stroj co ujel ze závodní trati _________________ Život začíná při 230 km/h
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: čt červenec 09, 2009 10:49 am Předmět: |
|
|
Co máš za stroj? _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Weisser

|
Zaslal: čt červenec 09, 2009 10:58 am Předmět: |
|
|
Ty vole, tyhle hovadiny jsem dělal s pionýrem když mi bylo 15  . _________________ Lidi jsou svině. Nevyplácí se nikomu věřit. Jen sobě. A i to je někdy pořádná zrada.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: čt červenec 09, 2009 11:22 am Předmět: |
|
|
| Petr Weisser napsal: | Ty vole, tyhle hovadiny jsem dělal s pionýrem když mi bylo 15 . | čili loni
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Weisser

|
Zaslal: čt červenec 09, 2009 11:36 am Předmět: |
|
|
To už naštěstí né _________________ Lidi jsou svině. Nevyplácí se nikomu věřit. Jen sobě. A i to je někdy pořádná zrada.
|
|
| nahoru |
|
 |
Merhule

|
Zaslal: čt červenec 09, 2009 1:41 pm Předmět: |
|
|
To me pripomnelo jednoho myho spoluzaka, kterej si dal na Renaulta 5 vyfuk z CZety. To byl randal. A hlavne v tom aute, kdyz se vsechno rozbrnelo _________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|