|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CIZO

|
Zaslal: pá červenec 03, 2009 10:08 am Předmět: |
|
|
objem dobrej, chce to vyrysovat _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petr Weisser

|
Zaslal: pá červenec 03, 2009 10:25 am Předmět: |
|
|
No, ale zase pěknej oblyčejíček...tak akorát ho pocákat  . _________________ Lidi jsou svině. Nevyplácí se nikomu věřit. Jen sobě. A i to je někdy pořádná zrada.
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
dakien
|
Zaslal: pá červenec 03, 2009 10:58 am Předmět: |
|
|
| eallinne napsal: |
Tak to mě opravdu pobavilo ... :-D myslim, že komentář netřeba lol |
Panebože co tě na tom pobavilo? Že nemá 40 cm přes bicák? Je to hodně ubohý, když se někdo někomu směje kvůli jeho postavě, to mě akorát dokáže nasrat a né rozesmát. Je to hezká holka, která by stála za hřích tečka.
|
|
| nahoru |
|
 |
Roumec

|
Zaslal: pá červenec 03, 2009 11:07 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá červenec 03, 2009 11:13 am Předmět: |
|
|
asi nikdo nevi jak ta fotka vznikla, treba ukazuje naramky, nebo nekoho paroduje, takze si to opravdu muzeme jen domyslet
...ale vypada to na nejaky maly EMO a tomu uz se zasmat da :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
Naposledy upravil CIZO dne pá červenec 03, 2009 11:17 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
eallinne

|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: pá červenec 03, 2009 11:20 am Předmět: |
|
|
Co mate proti EMO? to je diskriminace! _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
dakien
|
Zaslal: pá červenec 03, 2009 11:27 am Předmět: |
|
|
| eallinne napsal: | Tak pardon za pohoršení, nicmene jsem to myslela přesně tak jak napsal Roumec.... tzn. že je to naka anorektička, která nám tady ukazuje bicak, který nemá... tečka |
Mě šlo jenom o to, že se dost často setkávám se škatulkováním lidí,ať už dle stylu ( EMO, HOPER, ŠAMPON) a nebo dle postavy. Nemám to rád a ten tvůj příspěvek jsem si vyložil jako posměch, toho jak vypadá a proto jsem taky reagoval. Jinak nemám potřebu se hádat a teď si uvědomuju, že tady asi zbytečně "špiním" téma ftípky, které by mělo mít vtipný podtext. Takže se omlouvám, ale někdy to hodl nevydržím a musím reagovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: pá červenec 03, 2009 6:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: ne červenec 05, 2009 11:22 pm Předmět: |
|
|
Maminka připravila k obědu králíčka.
Malému synkovi oběd náramně chutná a ptá se tatínka:
# # # # # ## # # "Tati, co je to vůbec za maso?"
Tatínek hrdě odvětí:
# # # # # ## # # No, hádej - dám ti typ. Občas mi tak říká i maminka."
V tom dcerka vyplivne sousto zpátky do talíře a
# # # # # ## # # říká bratrovi: "Proboha, nejez to, je to čurák!!!!!" _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: pá červenec 10, 2009 9:34 am Předmět: |
|
|
tenhle je super :-)
# # # # # # Ve městě se rozmnožili holubi a všechno bylo zaneřáděné. Starosta
# # # vypsal
# # # # # # konkurs, že město zaplatí milion, když ho někdo holubů zbaví.
# # # Přihlásil se
# # # # # # jeden a povídá : "Zbavím vás holubů zadarmo, ale nesmíte mi dát
# žádnou
# # # # # # otázku. Pokud nějakou otázku položíte, tak mi pak musíte ten milion
# # # # # # vyplatit!" Vytáhl z tašky žlutého holuba, vypustil ho a všichni
# holubi
# # # # města
# # # # # # letěli za žlutým holubem neznámo kam. Starosta chvíli přemýšlel a pak
# # # řekl
# # # # :
# # # # # # "Vím, bude nás to stát milion, ale stejně se Vás musím zeptat :
# # # "Nemáte
# # # # # # náhodou ještě žlutého cikána............?!?"
# # #
# # #
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: pá červenec 10, 2009 1:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: čt červenec 16, 2009 7:46 pm Předmět: |
|
|
Nemůžu neposlat.
V USA přijde děvče ke gynekologovi, vysvleče se a doktor vidí, že má na prsou vytlačené velké „Y“. „Co to je?“ „Víte, můj přítel se dostal na univerzitu v Yale a teď nosí jejich tričko i při milování...“
Druhý den přijde další děvče, a to má na prsou vytlačené „H“. Doktor se opět ptá a dostane se mu odpovědi: „Můj přítel chodí na Harvard a tričko té univerzity si nechce sundávat ani při milování...“
Třetí den přijde děvče, které má na prsou „M“. A doktor se hned ptá: „Váš přítel chodí na univerzitu do Minnesoty?“ „Ne, já mám přítelkyni z Washingtonu...“
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|