HEAVY DUTY (H.I.T)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 30, 31, 32  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - HEAVY DUTY (H.I.T)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> HEAVY DUTY (H.I.T)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
sarpej

PříspěvekZaslal: út červenec 14, 2009 4:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teď v notebooku nemám žádné, jedině doma v komplu, ale tam mám jen samé zalité fotky.
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červenec 14, 2009 4:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sarpej napsal:
Teď v notebooku nemám žádné, jedině doma v komplu, ale tam mám jen samé zalité fotky.

Tak postni ty, pokud tam pod tím vším svaly jsou, určitě to poznám :-)
mentzers boy

PříspěvekZaslal: út červenec 14, 2009 4:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron.Pumping napsal:
sarpej napsal:
herza napsal:
mentzer's boy napsal:
Já si stále stojím za tím že k růstu svalů stačí pouze jedna série,která je provedena do selhání jak v pozitivní fázi,tak negativní a občas statické kontrakce,dále občasných rest-pause,drop sérií atd.Já přiští týden začnu experiment 3x týdně HD,krátke a intenzivní.Dám vědět jak se daří.

To bych Ti nebral, ale já jsem se Ti snažil vysvětlit, že pokud chceš mít lepší prsa, tak je lepší aby jsi je trénoval 2x týdně.
Trénink který Ty zde prezentuješ, tak s ním se někam dostanou jen ti geneticky obdaření jedinci a nebo Ti co mají za sebou lékárnu. A právě z těchto lidí Ty vycházíš a proto jsou irelevantním argumentem.

Mě osobně vyhovuje něco mezi těma dvěma názorama. Herzových rad si vážím, ale neumím si představit, že bych jel sval 2 až 3 týdně. Po 10 letech treninku jsem zjistil, co se týče frekvence, mi nejvíce vyhovuje cvičit 3 krát tydně, vždy jeden velký sval a k němu jeden malý ( PRSA, BICEPS atd 10 až 12 serií po 6až 12 opak.). Většinou jedu trenink natvrdo, skoro do vyčerpání, někdy si nedám říct a zkouším to jet obden, ale druhý tyden už začnu jevit známky přetrénování.

ja to jel 15 let taky jen jednou do tydne.....nikdy se mi to nechtelo menit,ale je fakt,ze kdyz odcvicis jednou v tydnu tezce a podruhe lehce,tak je to lepsi...ovsem otazkou je,kolik casu na cviceni mas atd...kdo z nas ma na starosti jen cviceni???

A navíc HD je naročnější víc psychicky než fyzicky tělo by chtělo ale mozek řekne konec.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
sarpej

PříspěvekZaslal: út červenec 14, 2009 4:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron.Pumping napsal:
Ja to chci take videt....moc naturalu tu neni,takze jsem urcite zvedavej

Nějaké fotky už jsem posílal dřív. Podotykám, že cvičím jen pro radost a čistě
sarpej

PříspěvekZaslal: út červenec 14, 2009 4:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

herza napsal:
sarpej napsal:

Tak postni ty, pokud tam pod tím vším svaly jsou, určitě to poznám :-)

Momentálně jsem v práci
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: út červenec 14, 2009 4:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

herza napsal:
Jen bych rád doplnil, že trénink rozdělené partie 3x v týdnu je ta nejprimitivnější forma Weidrovo metody, tu si dokáže postavin snad i člověk, který o posilování skoro nic neví. Nicméně rozházet si split tak, aby tam byly partie 2x týdně a zároven, aby to člověk uregeneroval, to už chce sakra zkušenosti.

Jinak naložit si na činku a tupě se zničit umí snad každý, já mám taky srdce a mám tohle ozkoušený, nicméně s věkem jsem se naučil trénovat hlavou, abych trénink uregeneroval, zároven aby jsem se nezranil a dostal jsem se naturálně na velmi dobré silové výkony.

Za ta leta clovek pozna,co na nej funguje a co ne.Kde ubrat a kde pridat.Ja napriklad nikdy necvicim zada a kozy spolu...mozna z hecu nekdy spojim bench a hrazdu,ale to jen vyjimecne.Vzdy je jedna velka a jedna mala skupina.Akorat nohy jedu samostatne...nechapu,jak nekdo muze jet jeste neco dalsiho....tohle uz jde mimo moji regenaraci.
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červenec 14, 2009 4:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mentzer's boy napsal:
Iron.Pumping napsal:
sarpej napsal:
herza napsal:
mentzer's boy napsal:
Já si stále stojím za tím že k růstu svalů stačí pouze jedna série,která je provedena do selhání jak v pozitivní fázi,tak negativní a občas statické kontrakce,dále občasných rest-pause,drop sérií atd.Já přiští týden začnu experiment 3x týdně HD,krátke a intenzivní.Dám vědět jak se daří.

To bych Ti nebral, ale já jsem se Ti snažil vysvětlit, že pokud chceš mít lepší prsa, tak je lepší aby jsi je trénoval 2x týdně.
Trénink který Ty zde prezentuješ, tak s ním se někam dostanou jen ti geneticky obdaření jedinci a nebo Ti co mají za sebou lékárnu. A právě z těchto lidí Ty vycházíš a proto jsou irelevantním argumentem.

Mě osobně vyhovuje něco mezi těma dvěma názorama. Herzových rad si vážím, ale neumím si představit, že bych jel sval 2 až 3 týdně. Po 10 letech treninku jsem zjistil, co se týče frekvence, mi nejvíce vyhovuje cvičit 3 krát tydně, vždy jeden velký sval a k němu jeden malý ( PRSA, BICEPS atd 10 až 12 serií po 6až 12 opak.). Většinou jedu trenink natvrdo, skoro do vyčerpání, někdy si nedám říct a zkouším to jet obden, ale druhý tyden už začnu jevit známky přetrénování.

ja to jel 15 let taky jen jednou do tydne.....nikdy se mi to nechtelo menit,ale je fakt,ze kdyz odcvicis jednou v tydnu tezce a podruhe lehce,tak je to lepsi...ovsem otazkou je,kolik casu na cviceni mas atd...kdo z nas ma na starosti jen cviceni???

A navíc HD je naročnější víc psychicky než fyzicky tělo by chtělo ale mozek řekne konec.

To je určitě ne:-)

V přípravě jsem si občas s někým zacvičil. Trénink obsahoval několik sérií do selhání a hodně vynucovacích opakování, vyloženě jsem se zavraždil v každém cviku. Sem jsem se dostal, protože jsem se naučil posouvat svoje hranice dál. Nicméně byl tam taky material díky kterému jsem všechno zmákl. Při představě, že tyhle kraviny bych dělal v objemu, kde jsem měl jen kreatin, tak se na závody nepodívám.
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červenec 14, 2009 4:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sarpej napsal:
Iron.Pumping napsal:
Ja to chci take videt....moc naturalu tu neni,takze jsem urcite zvedavej

Nějaké fotky už jsem posílal dřív. Podotykám, že cvičím jen pro radost a čistě

svaly které na fotkách vidíš, jsem také nabral čistě.
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červenec 14, 2009 4:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron.Pumping napsal:
herza napsal:
Jen bych rád doplnil, že trénink rozdělené partie 3x v týdnu je ta nejprimitivnější forma Weidrovo metody, tu si dokáže postavin snad i člověk, který o posilování skoro nic neví. Nicméně rozházet si split tak, aby tam byly partie 2x týdně a zároven, aby to člověk uregeneroval, to už chce sakra zkušenosti.

Jinak naložit si na činku a tupě se zničit umí snad každý, já mám taky srdce a mám tohle ozkoušený, nicméně s věkem jsem se naučil trénovat hlavou, abych trénink uregeneroval, zároven aby jsem se nezranil a dostal jsem se naturálně na velmi dobré silové výkony.

Za ta leta clovek pozna,co na nej funguje a co ne.Kde ubrat a kde pridat.Ja napriklad nikdy necvicim zada a kozy spolu...mozna z hecu nekdy spojim bench a hrazdu,ale to jen vyjimecne.Vzdy je jedna velka a jedna mala skupina.Akorat nohy jedu samostatne...nechapu,jak nekdo muze jet jeste neco dalsiho....tohle uz jde mimo moji regenaraci.

Na trénink podle Weidera 3x v týdnů > velká / malá partie fakt žádnou dlouholetou empirii vůbec nepotřebuješ.
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: út červenec 14, 2009 4:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

herza napsal:
Iron.Pumping napsal:
herza napsal:

Na trénink podle Weidera 3x v týdnů > velká / malá partie fakt žádnou dlouholetou empirii vůbec nepotřebuješ.

to je fakt ..ono kdyz cloveku bylo nejakych 18-20 let porad jen hltal ty treninky v casopisech a myslel si,ze taky jednou takovej bude..Jak jde cas a plynou leta,tak nastupuje realita zivota...ted clovek cvici jen kdyz ma cas a priority jsou uz nekde uplne jinde
sarpej

PříspěvekZaslal: út červenec 14, 2009 4:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V profilu mám nějaké fotky, ikdyž nejsou moc kvalitní, takže je zbytečné sem tahat. A taky se stydím
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: út červenec 14, 2009 4:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No ja tam nic nevidim
sarpej

PříspěvekZaslal: út červenec 14, 2009 4:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslel jsem ve starších příspěvcích. Myslím strana 3, nevím přesně, ale to je jedno stejně je to už uplně mimo téma
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červenec 14, 2009 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sarpej napsal:
Myslel jsem ve starších příspěvcích. Myslím strana 3, nevím přesně, ale to je jedno stejně je to už uplně mimo téma

Ted už stačí nám jen poradit, v jakém topicu se Tvoje fota nachází, pokud možno nám sem postnout jen link. Díky
Coody

PříspěvekZaslal: út červenec 14, 2009 8:05 pm    Předmět: yates/labrada Odpovědět s citátem

na druhou stranu panove, kdyz vezmeme chlapce jako je dorian nebo lee labrada, kteri tvrdi za takto trenuji od zacatku (odvolavam se na clanky, ktere jsem cetl na netu nebo v masklu coz pochopitelne nezarucuje pravdivost) a rekneme maji vysledky. dokonce lee labrada tvrdil, ze par let trenoval klasickou obemovku v te dobe normal dvoufazove 20-30 serek na partii a nezlepsil se ani za mak. dorian podle fotek z mladi celekm taky rostl a tvrdi ze s heavy duty a nebudeme snad uvazovat ze byl na anabolikach od 19 let... tkaze neco na tom asi bude. na kazdeho zrejme vazne muze pusobit neco jineho a kdyz tomu hlava veri a bavo ho to, tak to asi bude pravna cesta v pripade spravneho aplikovani... co myslite???

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - HEAVY DUTY (H.I.T) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 30, 31, 32  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: