|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
napao13
|
Zaslal: út červenec 14, 2009 10:24 pm Předmět: |
|
|
vím vím viděl jsem oba jeho zápasi z UFC a je to teda dobrý zabiják
díval jsem se a ji na jeho sparringy z Nogem a Shogunem
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: út červenec 14, 2009 10:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út červenec 14, 2009 11:05 pm Předmět: |
|
|
Tak na Lesnara nebo i na TOP 5 je moc brzo. Speciálně po těch těžkých operacích. Já mu ale prostě věřím.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út červenec 14, 2009 11:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st červenec 15, 2009 12:19 pm Předmět: |
|
|
Dík za Rozhovor s badrem, ale pořád mi nejde do hlavy odkud má na zádech tu skvrnu nebo co to je
|
|
| nahoru |
|
 |
aleter
|
Zaslal: st červenec 15, 2009 12:50 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Dík za Rozhovor s badrem, ale pořád mi nejde do hlavy odkud má na zádech tu skvrnu nebo co to je |
To je také dačo ako materské znamienko (veľká pigm. škvrna).
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: st červenec 15, 2009 4:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: st červenec 15, 2009 5:44 pm Předmět: |
|
|
nevim jestli už to tu někde bylo, kdyby jo tak sry, ale zemřel Arturo Gatti, respektive asi ho uškrtila manželka.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: st červenec 15, 2009 6:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt červenec 16, 2009 3:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt červenec 16, 2009 5:44 pm Předmět: |
|
|
Můžeme být akorát nasraní, a to je tak všechno .... protože kdo ten fajt opravdu chce, za jakých podmínek, a kdo je ten, co se cuká, a proč, to se prostě nikdy nedozvíme
Nicméně aktuálně su o dost víc zvědavý na Barnetta, než na Lesnara. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt červenec 16, 2009 5:48 pm Předmět: |
|
|
Já ti mám pořád silnější pocit, že UFC je aktuálně opravdu nejvíce TOP organizace. Však si vem, jak dopadli všuchni fighteři, kteří přišli např. z PRIDE... :- ( (
Proto bych chtěl Fedora v UFC.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt červenec 16, 2009 5:54 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | Já ti mám pořád silnější pocit, že UFC je aktuálně opravdu nejvíce TOP organizace. Však si vem, jak dopadli všuchni fighteři, kteří přišli např. z PRIDE... :- ( (
Proto bych chtěl Fedora v UFC. |
Momentálně ano, s jedinou výjimkou, a tou je HW. A aby bylo jasno, já proti UFC nic nemám, a nějaká sjednocující/dominantní organizace typu tenisového ATP/WTA by MMA asi prospěla. I když je otázkou, zda by to měl být podnik s jedním majoritním, a tedy zcela rozhodujícím, vlastníkem.
Myslel jsem to ale tak, že tím, jak do toho nevidíme, si aspoň já absolutně netroufám soudit, jestli je tým okolo Fedora banda nenažraných vypatlanců, nebo jestli se UFC snaží s Fedorem vyjebat. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
napao13
|
Zaslal: čt červenec 16, 2009 7:48 pm Předmět: |
|
|
ale když jsi vemete že Fedor jestli bude chtít furt zápasit tak stejnak dřív nebo později bude muset jít do UFC protože ským bude mít pak fight po Barnettovi diť v Afflition se to točí ti soupeři furt dokola a v Dreamu zatím měl jen fight z Choiem, kdyby mu dali v té smlouvě výjímku že může zápasit v Sambu. Diť to byl ten nejhlavnější problém proč nechce jít do UFC
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: čt červenec 16, 2009 7:57 pm Předmět: |
|
|
Mimo UFC by som ho rad videl este s Overeemom.....ak by to Blagoyovi Ivanovovi vyslo s Fujitom, tak aj s nim, tentokrat mma pravidla
Inak kym to nepotvrdia obe strany, tak ma ziadne reci o Fedorovych zapasoch v UFC nevzrusuju, lebo ide o rumors a pod.
Velka skoda dlasich par zabudnutych borcov, ako Antonio Silva, Alexander E., Kharitonov... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|