|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
supporter
(ban)
|
Zaslal: st červenec 15, 2009 9:35 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | Suppe, jen tak ze zajímavosti a OT ..... co děláš, když má dotyčná bráchu .... |
asi mi to po treninku nemyslí ? co to ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: st červenec 15, 2009 9:37 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | neni to nahodou Tilapia?Tu jsem nikdy u nas nevidel... |
Tilapie Nilská....pokusně se u nás chová, jinak hlavní chovaná ryba v Africe, nic zvláštního na ní není.... |
Ja vim..sladkovodni ryba...ja nerikam,ze je na ni neco zvlastniho,jen sem tim chtel rict,ze jsem ji v obchode nikdy nevidel
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: st červenec 15, 2009 9:42 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | supporter napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | neni to nahodou Tilapia?Tu jsem nikdy u nas nevidel... |
Tilapie Nilská....pokusně se u nás chová, jinak hlavní chovaná ryba v Africe, nic zvláštního na ní není.... |
Ja vim..sladkovodni ryba...ja nerikam,ze je na ni neco zvlastniho,jen sem tim chtel rict,ze jsem ji v obchode nikdy nevidel |
a asi ani neuvidíš, u nás nemá šanci, potřebuje dost teplou vodu a vozit to z Afriky, kde jí mají sami nedostatek....spíš taková ,,módní,, vlna před pár lety, kdy se tvrdilo, že by mohla uspět ( jako i jiné pokusné ryby, americký Buffalo například )
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: st červenec 15, 2009 9:44 pm Předmět: |
|
|
ja ji jedl nekolikrat a nic moc....chutna jako kazda druha ryba.Nic na ni neni..presne jak rikas
|
|
| nahoru |
|
 |
lejzr
|
Zaslal: st červenec 15, 2009 10:06 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | lejzr napsal: | | supporter napsal: | jasne, vemu 10 kilo cerstvych a co s nima udelam ? Zmrazim je jsou to normalni kureci prsa baleny po 2 kilech, ikdyby mely byt z Ruska jsou dobry a levny |
tj... ale za tu stovku kupujes i zmrazenou vodu. Nejlepsi je v Makru, chlazeny, nekrehceny prsni rizky bez kuze za (nyni) 95,- vc. DPH |
hmm když si spočítám cestu do Makra....a to, když mi to přiveze až domů...nepřijde mi to jako extra rozdíl, navíc kolik si koupíš chlazených ? 2 kila...stejně musíš zamrazit a jestli tam budu mít trochu vody, se nezbláznim, za tu cenui sou pořád nejlevnější široko daleko |
Těch chlazených jsem si asi před 4 dněma koupil 20 kg (+ 3,5 kg kližky) a z nich jsem dal 15 kg do mrazáku, 5 kg na naložení na brzkou spotřebu. A u tolika kilo už to znát je.
|
|
| nahoru |
|
 |
lejzr
|
Zaslal: st červenec 15, 2009 10:07 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | jak krehceny? Doufam , ze neamte na mysli zataveny v igelitu , jak sem vcera koupil kruti prsa , sou dobry ... |
Krehceny, jako ze jsou napichly solno-sladkym roztokem (teda myslim).
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st červenec 15, 2009 10:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirik88
(ban)

|
Zaslal: st červenec 15, 2009 10:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st červenec 15, 2009 11:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirik88
(ban)

|
Zaslal: čt červenec 16, 2009 8:00 am Předmět: |
|
|
upsoukl jsem si _________________ [url=http://www.fodey.com/generators/animated/ninjatext.asp][img:34f989fdc8]http://r9.fodey.com/2064/cc5548da23ea4ab6b295c01477c39a89.0.gif[/img:34f989fdc8][/url]
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Weisser

|
Zaslal: čt červenec 16, 2009 8:44 am Předmět: |
|
|
Právě jsem sežral ke svačince 15 deka lovečáku a 6 rohlíků  . _________________ Lidi jsou svině. Nevyplácí se nikomu věřit. Jen sobě. A i to je někdy pořádná zrada.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|