|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kid
|
Zaslal: čt červen 25, 2009 1:16 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: |
tak to je super stranka, diky! |
Služebníček, poradíme, posloužíme
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: čt červen 25, 2009 6:31 pm Předmět: |
|
|
O pohance toho moc nevím, ale biologickou hodnotu by neměla mít špatnou, aspon podle toho, co je uvedené na netu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt červen 25, 2009 7:00 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: |
tak to je super stranka, diky! |
jako admin tohoto fora zarid, at ma kid svuj nick napsan zlatym, tucnym a velkym pismem _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Svalovec
|
Zaslal: pá červenec 17, 2009 6:17 pm Předmět: |
|
|
Jedny z nejlepších rostlinných bílkovin najdete v amarantu.
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: pá červenec 17, 2009 9:19 pm Předmět: |
|
|
| Svalovec napsal: | | Jedny z nejlepších rostlinných bílkovin najdete v amarantu. |
Laskavec nebude špatný, ale podle aminokyselinového skore (AAS) z rostliných zdrojů na tom budou nejlépe asi brambory.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mar
|
Zaslal: ne září 06, 2009 11:40 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Svalovec
|
Zaslal: st červen 09, 2010 6:34 am Předmět: Rostlinný protein |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st červen 09, 2010 7:42 am Předmět: |
|
|
Jak jsi objektivně schopen posoudit, že po tom rostou svaly líp?
|
|
| nahoru |
|
 |
Svalovec
|
Zaslal: st červen 09, 2010 8:21 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Jak jsi objektivně schopen posoudit, že po tom rostou svaly líp? |
Čistě teorticky, objektivně posoudit účinnost nějakého doplňku nelze se stoprocentní jistotou ani v laboratorních podmínkách. Přesto jsem si jist, že hemp protein u mě zpsbobil nárost svalové hmoty za měsíc 3 kila. Ve stravě ani v tréningu jsem nic nezměnil, jen jsem vyměnil syrovátkový izolát za hemp protein a za měsíc se váha i síla zvedla. Ono není na škodu občas pozměnit proteinový zdroj, tělo na to dobře reaguje a je vděčné za to, že nedostává stále ten stejný poměr aminokyselin. Aspoň tak si to vysvětluju.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Natural95
|
Zaslal: po únor 20, 2012 7:28 am Předmět: |
|
|
Mně nejvíc vyhovuje z rostlinných proteinů Sunwarrior Blend. Nedávno jsem ale objevil novinku na českém trhu hrachový protein od Olympian Labs, ten je taky špičkový, dobře jsem po něm přibral a zesílil, dost se to projevilo zvýšením maximálky na dřep a bench.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po únor 20, 2012 7:48 am Předmět: |
|
|
| Natural95 napsal: | | Mně nejvíc vyhovuje z rostlinných proteinů Sunwarrior Blend. Nedávno jsem ale objevil novinku na českém trhu hrachový protein od Olympian Labs, ten je taky špičkový, dobře jsem po něm přibral a zesílil, dost se to projevilo zvýšením maximálky na dřep a bench. |
jsi vegetarian?
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po únor 20, 2012 8:08 am Předmět: |
|
|
ty si protein pocitil zvysenim maximalky na drep a bench? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Natural95
|
Zaslal: po únor 20, 2012 9:18 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Natural95 napsal: | | Mně nejvíc vyhovuje z rostlinných proteinů Sunwarrior Blend. Nedávno jsem ale objevil novinku na českém trhu hrachový protein od Olympian Labs, ten je taky špičkový, dobře jsem po něm přibral a zesílil, dost se to projevilo zvýšením maximálky na dřep a bench. |
jsi vegetarian? |
Nejsem vegetarián, ale maso jím málo málo, asi jen třikrát týdně. Striktně se vyhýbám jen mléčným výrobkům, nedělají mi dobře (problém s kaseinem i laktozou). Dá se říct, že 4 dny v týdnu se živím jako vegan (to znamená nic živočišného).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|