|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Trix
|
Zaslal: út červenec 21, 2009 10:32 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | vlkisekk napsal: | | Trix napsal: | | zdravim, chtěl bych se jenom zeptat jaký je v podstatě rozdíl mezi proteinama se stejným množstvím proteinů (tedy jenom firem) jsou v tom velké rozdíly jako ve funkčnosti přípravku? dik za radu |
ja myslim, že většina proteinu na trhu je co do kvality srovnatelná, záleži jen na tobě jak ti sedne chut a zažívání..a bohužel ani po jednom ti nenarostou obří svaly |
Krasny kruh byznisu....Weiderovy principy-split trenink-vydavani MF s kulturistama,kteri je propaguji-masivni inzerce v casopisech MF na doplnky vyzivy,bez nichz se sampionum ani nepriblizis: (-bezradny cvicenec a jeho penezenka...........zde se kruh uzavira |
aha a podstata je kde?
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: út červenec 21, 2009 10:38 pm Předmět: |
|
|
| Trix napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | vlkisekk napsal: | | Trix napsal: | | zdravim, chtěl bych se jenom zeptat jaký je v podstatě rozdíl mezi proteinama se stejným množstvím proteinů (tedy jenom firem) jsou v tom velké rozdíly jako ve funkčnosti přípravku? dik za radu |
ja myslim, že většina proteinu na trhu je co do kvality srovnatelná, záleži jen na tobě jak ti sedne chut a zažívání..a bohužel ani po jednom ti nenarostou obří svaly |
Krasny kruh byznisu....Weiderovy principy-split trenink-vydavani MF s kulturistama,kteri je propaguji-masivni inzerce v casopisech MF na doplnky vyzivy,bez nichz se sampionum ani nepriblizis: (-bezradny cvicenec a jeho penezenka...........zde se kruh uzavira |
aha a podstata je kde? |
podstata je ta,ze rozdil je zanedbatelny....vse dela jidlo a proteinove doplnky jsou skoro vsechno to same,akorat jinak napsane.Jinak co znamena slovo funkcni nevim,ale svaly te po tom nenarostou a mimo chuti a rozpustnosti mezi nima rozdil nepoznas a v rustu svalu uz vubec. ..jestli jsi chtel vedet tohle
|
|
| nahoru |
|
 |
ShadowZuz

|
Zaslal: st červenec 22, 2009 8:03 am Předmět: SAN |
|
|
AHojky, jen tak to tu pročítám a ráda bych se zeptala, zde máte někdo zkušenosti s produkty od firmy SAN.
Jak na vás působí, chutnají vám, jaké jste měli po jejich užití pocity - pozitivní nebo negativní??
Jen si dělám menší průzkum.
Vzala jsem si protejňák dvakrát po téninku a bylo mi z toho docela šoufl, tak nevím čím to mohlo být..
Něco už jsem sice slyšela - únava, nedostatek tekutin...
A co říkáte na výrobky od Laktofitu??který z proteinů by byl nejvhodnější pro ženskou, která chce vyrýsovat, nabrat nějakou svalovou hmotu
+ v kombinaci se spalovačem... _________________ Zuz.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st červenec 22, 2009 9:49 am Předmět: Re: SAN |
|
|
| ShadowZuz napsal: |
A co říkáte na výrobky od Laktofitu??který z proteinů by byl nejvhodnější pro ženskou, která chce vyrýsovat, nabrat nějakou svalovou hmotu
+ v kombinaci se spalovačem... |
S výrobky firmy Promil podle mě nic nezkazíš, před několika lety když jsem s lakofitem začínal jsem měl teda pocit, že se dost špatně rozpouští (ve srovnání s instantními americkými proteiny), ale koupil jsem si teď od Promilu high protein 80% a gainer 25 a zdá se mi že se zlepšili, rozpouští se to perfektně v šejkru a chuť taky slušná,trávení subjektivně v pohodě.
|
|
| nahoru |
|
 |
ShadowZuz

|
Zaslal: st červenec 22, 2009 5:05 pm Předmět: protein+spalovač |
|
|
| citace: | | S výrobky firmy Promil podle mě nic nezkazíš, před několika lety když jsem s lakofitem začínal jsem měl teda pocit, že se dost špatně rozpouští (ve srovnání s instantními americkými proteiny), ale koupil jsem si teď od Promilu high protein 80% a gainer 25 a zdá se mi že se zlepšili, rozpouští se to perfektně v šejkru a chuť taky slušná,trávení subjektivně v pohodě. |
No, já před několika lety taky používala Laktofit sachariďák a později protein,...Sice se protein hůř rozpouštěl, ale zas tak mi to nevadilo a i chuť byla v pohodě..
Nevím zda je dobé některé věci upravovat, aby byly lépe rozpustitelné..Třeba to složení SANu na mě bylo moc, nebo nějaká z těch složek nesedla..??kdo ví?
_________________ Zuz.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: st červenec 22, 2009 6:28 pm Předmět: Re: SAN |
|
|
| Spazik napsal: | | ShadowZuz napsal: |
+ v kombinaci se spalovačem... |
S výrobky firmy Promil podle mě nic nezkazíš, před několika lety když jsem s lakofitem začínal jsem měl teda pocit, že se dost špatně rozpouští (ve srovnání s instantními americkými proteiny), ale koupil jsem si teď od Promilu high protein 80% a gainer 25 a zdá se mi že se zlepšili, rozpouští se to perfektně v šejkru a chuť taky slušná,trávení subjektivně v pohodě. |
promil šel hodně nahoru, rozpustnost dobrá a chut se taky dá.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt červenec 23, 2009 4:45 pm Předmět: Re: protein+spalovač |
|
|
| ShadowZuz napsal: |
No, já před několika lety taky používala Laktofit sachariďák a později protein,...Sice se protein hůř rozpouštěl, ale zas tak mi to nevadilo a i chuť byla v pohodě..
Nevím zda je dobé některé věci upravovat, aby byly lépe rozpustitelné..Třeba to složení SANu na mě bylo moc, nebo nějaká z těch složek nesedla..??kdo ví?
|
Hm nevidím jediný důvod proč jít do SANu, když jejich protein stojí 1400,- za 5lbs, za ty peníze můžeš mít jakýkoli jiný kvalitní protein - třeba Champion pure whey, Optimum 100% whey, nebo třena Syntha-6 od BSN nebo i ten Promil a ještě ti pár stovek zbyde
|
|
| nahoru |
|
 |
The Blade

|
Zaslal: so červenec 25, 2009 12:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: so červenec 25, 2009 12:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: so červenec 25, 2009 12:50 pm Předmět: |
|
|
Má to jinou chuť než normální Elite Whey?
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: so červenec 25, 2009 12:51 pm Předmět: |
|
|
Elite chutnal vytecne a tohle bude take..neboj se nic..
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: so červenec 25, 2009 1:34 pm Předmět: |
|
|
Black Dragon: Ja mam 80-tku taky jahodu, a je skvela, jeden z nejlepsich proteinu co jsem kdy pil jako chutove.
Uz na soustredeni sme chlastaly jejich 90-tky, a byly perfektni.
Nevim co davaji ale chut maji dobrou...
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: so červenec 25, 2009 3:44 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Elite chutnal vytecne a tohle bude take..neboj se nic.. |
Mel sem sacek ty 12ti hodinovky ... pry "vanilka" ... chutnalo to jak bily hnus s nastrouhanou omitkou
Vcera sem kostnul 60ku Extrifit - jahoda... a zadna slava...rozpustnost dobra, chut ujde ... a dostal sem peknou sracku... |
Ja mel Elite vanilku a chutnalo to skvele...tak nevim.asi jsi moc rozmazlenej
Od Extrifitu si nikdy nic nekoupim...ty stupidni PR clanky me od toho spise odrazuji,nehlede na to,ze slozenim jsou na tom jine proteiny lepe..ale o to me nejde,proste clanky zvelebujici Extrifit a nebo ted jejich novou hereckou hvezdu me na to nikdy nenalakaji a o firme,ktera takhle leze lidem do zadku si myslim sve.
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: so červenec 25, 2009 3:46 pm Předmět: |
|
|
| ShawnRay napsal: | Black Dragon: Ja mam 80-tku taky jahodu, a je skvela, jeden z nejlepsich proteinu co jsem kdy pil jako chutove.
Uz na soustredeni sme chlastaly jejich 90-tky, a byly perfektni.
Nevim co davaji ale chut maji dobrou... |
Taky mam ted 80tku a v pohodě. Pil jsem teda lepší proteiny, ale dá se to. Sračku jsem teda rozhodně neměl. _________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|