|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
jim1282
|
Zaslal: po červenec 27, 2009 9:17 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | jim1282 napsal: |
Pokud to má ten člověk na sobě vyzkoušeno a vyhovuje mu vyšší přijem bílkovin, není jediný důvod proč by takové dávkování nemohl používat. |
A ty na sobě v zrdcadle poznáš a máš praxí na svém těle ověřeno, kdy už dochází ke zhoršování ledvinových parametrů či k progredujícímu poškození ledvin? To je celé, co se ti snaží herza říci, jediným indikátorem poškození orgánů z přetěžování zpodinami amoniaku a hnilobných procesů opravdu není průjem. |
Já kromě krátkého časového úseku v dietě takové množství bílkovin nepoužvám. Přijde mi to zbytečné a nepotřebné, ale pokud někdo cvičí cca 30 let a má na sobě vyzkoušeno, že nejlepší výsledky dosahuje při dávkování 2 až 3 g bílkovin je živ a zdráv, nevidím jeden jediný důvod, proč by nemohl takové množství bílkovin konzumovat.
Kdo si dal tu práci a přečetl si příspěvěk do konce, dočetl se, že dle mého názoru je pro většinu dostačujicí příjem bílkovin do 2g/kg .
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: po červenec 27, 2009 9:22 pm Předmět: |
|
|
| jim1282 napsal: | | Freimen napsal: | | jim1282 napsal: |
Pokud to má ten člověk na sobě vyzkoušeno a vyhovuje mu vyšší přijem bílkovin, není jediný důvod proč by takové dávkování nemohl používat. |
A ty na sobě v zrdcadle poznáš a máš praxí na svém těle ověřeno, kdy už dochází ke zhoršování ledvinových parametrů či k progredujícímu poškození ledvin? To je celé, co se ti snaží herza říci, jediným indikátorem poškození orgánů z přetěžování zpodinami amoniaku a hnilobných procesů opravdu není průjem. |
Já kromě krátkého časového úseku v dietě takové množství bílkovin nepoužvám. Přijde mi to zbytečné a nepotřebné, ale pokud někdo cvičí cca 30 let a má na sobě vyzkoušeno, že nejlepší výsledky dosahuje při dávkování 2 až 3 g bílkovin je živ a zdráv, nevidím jeden jediný důvod, proč by nemohl takové množství bílkovin konzumovat.
Kdo si dal tu práci a přečetl si příspěvěk do konce, dočetl se, že dle mého názoru je pro většinu dostačujicí příjem bílkovin do 2g/kg . |
Moje máma kouří skoro 40 let, je živá a zdravá, doporučuješ mi kouřít s ní?
|
|
| nahoru |
|
 |
jim1282
|
Zaslal: po červenec 27, 2009 9:28 pm Předmět: |
|
|
| herza napsal: | | jim1282 napsal: | | Freimen napsal: | | jim1282 napsal: |
Kdo si dal tu práci a přečetl si příspěvěk do konce, dočetl se, že dle mého názoru je pro většinu dostačujicí příjem bílkovin do 2g/kg . |
Moje máma kouří skoro 40 let, je živá a zdravá, doporučuješ mi kouřít s ní? |
Pokud ti to bude vyhovovat, kuř dle libosti
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po červenec 27, 2009 9:29 pm Předmět: |
|
|
| jim1282 napsal: | | Freimen napsal: | | jim1282 napsal: |
Já vím, jak to myslíš a pravda je někde uprostřed, ani ten, co cvičí cca 30 let a má vyzkoušeno, že nejlepších výsledků dosahuje např. při 3g/kg, neznamená to, že jeho ledviny jsou z toho nadšené stejně. A pokud to někdo dělá od 15 a je mu nyní 45, sám uznáš, že to ještě není věk na to, aby se dalo mávnout rukou, že už je to stařec a "na něco se umřít přece musí"
|
|
| nahoru |
|
 |
jim1282
|
Zaslal: po červenec 27, 2009 9:41 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | jim1282 napsal: | | Freimen napsal: | | jim1282 napsal: |
Já vím, jak to myslíš a pravda je někde uprostřed, ani ten, co cvičí cca 30 let a má vyzkoušeno, že nejlepších výsledků dosahuje např. při 3g/kg, neznamená to, že jeho ledviny jsou z toho nadšené stejně. A pokud to někdo dělá od 15 a je mu nyní 45, sám uznáš, že to ještě není věk na to, aby se dalo mávnout rukou, že už je to stařec a "na něco se umřít přece musí" |
Je jasné , že to není věk na umírání a pokud vím , dotyčný se umírat ani nechystá, ten člověk jen necvičí, také ve své věkové kategorii závodně plave na vrcholové úrovni a patří v republice k absolutní špičce, ale to není důležité. A ještě navíc je to lékař.
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: po červenec 27, 2009 9:46 pm Předmět: |
|
|
| jim1282 napsal: | | Freimen napsal: | | jim1282 napsal: | | Freimen napsal: | | jim1282 napsal: |
Já vím, jak to myslíš a pravda je někde uprostřed, ani ten, co cvičí cca 30 let a má vyzkoušeno, že nejlepších výsledků dosahuje např. při 3g/kg, neznamená to, že jeho ledviny jsou z toho nadšené stejně. A pokud to někdo dělá od 15 a je mu nyní 45, sám uznáš, že to ještě není věk na to, aby se dalo mávnout rukou, že už je to stařec a "na něco se umřít přece musí" |
Je jasné , že to není věk na umírání a pokud vím , dotyčný se umírat ani nechystá, ten člověk jen necvičí, také ve své věkové kategorii závodně plave na vrcholové úrovni a patří v republice k absolutní špičce, ale to není důležité. A ještě navíc je to lékař. |
A sakra
Doktor, který neví nic o dusíkové bilanci? At vrátí školný a neléčí. To myslím smrtelně vážně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po červenec 27, 2009 9:46 pm Předmět: |
|
|
| jim1282 napsal: |
Je jasné , že to není věk na umírání a pokud vím , dotyčný se umírat ani nechystá, ten člověk jen necvičí, také ve své věkové kategorii závodně plave na vrcholové úrovni a patří v republice k absolutní špičce, ale to není důležité. A ještě navíc je to lékař. |
Dobře a co nám tedy takový příklad s jedním člověkem napovídá? To už bychom se dostali ke krevním skupinám, genetice a diskusi kolem Churchilova genu
|
|
| nahoru |
|
 |
jim1282
|
Zaslal: po červenec 27, 2009 9:50 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | jim1282 napsal: |
Dobře a co nám tedy takový příklad s jedním člověkem napovídá? To už bychom se dostali ke krevním skupinám, genetice a diskusi kolem Churchilova genu |
Naprostej souhlas. Šlo jen o prosté konstatování, že jsou jedinci, kteří upřednostňují vyšší příjem bílkovin než běžně doporučovaných cca 2g/kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: po červenec 27, 2009 9:50 pm Předmět: |
|
|
| maria napsal: | | vlkisekk napsal: | | už se vám někdy stalo, že by vám naskákaly červené fleky na rukách z nějakého proteinu?? |
stalo, synovi, po proteíne s obsahom sóje, je na ňu alergický |
no mě to naskakalo po elite gourmet a na obalu čtu že obsahuje soju a před dvěma roky se mi to taky stalo po proteinu od penca, ten obsahuje soju, takže je to možné
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: po červenec 27, 2009 9:53 pm Předmět: |
|
|
Můžu jen spekulovat, ale klidně Ti tuhle reakci mohl způsobit nějaký aflatoxín, který může být přítomen v proteinu, je jen otázkou jak na aflatoxíny reaguješ a jestli daný protein je higienicky testovaný.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: po červenec 27, 2009 10:37 pm Předmět: |
|
|
| herza napsal: | | Můžu jen spekulovat, ale klidně Ti tuhle reakci mohl způsobit nějaký aflatoxín, který může být přítomen v proteinu, je jen otázkou jak na aflatoxíny reaguješ a jestli daný protein je higienicky testovaný. |
jak to myslíš higienicky testovaný??snad by to měla být v dnešní době samozřejmost, ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: út červenec 28, 2009 7:23 am Předmět: |
|
|
| vlkisekk napsal: | | herza napsal: | | Můžu jen spekulovat, ale klidně Ti tuhle reakci mohl způsobit nějaký aflatoxín, který může být přítomen v proteinu, je jen otázkou jak na aflatoxíny reaguješ a jestli daný protein je higienicky testovaný. |
jak to myslíš higienicky testovaný??snad by to měla být v dnešní době samozřejmost, ne? |
to bohužel není, ale protein, který jsi uváděl, pokud není falzifikát, tak si myslím, že je v pohodě.
|
|
| nahoru |
|
 |
The Blade

|
Zaslal: út červenec 28, 2009 4:57 pm Předmět: |
|
|
mali ste niekto NITRO GOLD od BioTechu?Ako je na tom chutovo?
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út červenec 28, 2009 6:05 pm Předmět: |
|
|
Asi už to tu proběhlo, ale co si myslíte o BSN Syntha-6?
Známá to vytrvale obhajuje, že to je zázrak, blablabla...
Rozumí tomu jako koza petrželi, ale hlavně že plká.
Hážu sem dotaz jen protože tenhle "přípravek" neznám a zajímá mě fundovanej názor lidí co o tom něco vědí a/nebo s tím mají zkušenosti :)
Btw ten tvuj Smartlabs obsahuje pouze syrovatkovy protein
Složení: CFM izolát a ultrafiltrát syrovátkové bílkoviny, v čokoládové příchuti holandské kakao, přírodní a přírodně identické aroma, sladidlo aspartam a acesulfam K
(navic u aspartamu se dlouho spekuluje v souvislosti s rakovinou, takze imho lepsi ta sucraloza v synthe)
kdezto Syntha obsahuje sest druhu bilkovin plus dalsi nektere dalsi uzitecne latky jako BCAA, aminokyseliny, papain atd....
Složení (ve 100 g):
micelární kasein - 9545mg, ultrafiltrovaný syrovátkový koncentrát - 7954mg, mikrofiltrovaný syrovátkový isolát - 10909mg, vaječný bílek - 6818mg, kaseinát vápenatý - 9090mg, mléčný isolát - 7954mg, glutaminové peptidy - 2045mg, slunečnicový prášek - 14772mg, litesser II polydextróza - 5681mg, příchuť - 397mg, sukralosa - 284mg, acesulfam draselný - 568mg, ticaloser celulósové želé - 6818mg,MCT - 1363mg, aminogen - 63mg, lecitin - 681mg, papain - 95mg, slunečnicový olej - 9090mg.
Vitamíny a minerály:
vápník - 227,27mg, fosfor - 227,27mg, sodík - 363,6mg, draslík -431,8mg
...tj. porad mi prijde kvalitnejsi Syntha. Navic s timhle slozenim ti staci, kdyz si na 4fitness koupis pytel syrovatky, narves do toho nejakou jejich prichut a vyjde te to mnohem levneji,)
Jo a perlička na závěr, prej jsou proteiny pro kulturisty a pro normální lidi
" Je mezi tim imho rozdil, zda chces co nejrychleji nahnat svaly...nebo je jen udrzet a zahnat pocit vlciho hladu,)) "
Není tu někde diskuze kam se píšou největší píčoviny co kdy lidi vyplodili?
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: út červenec 28, 2009 6:53 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Btw ten tvuj Smartlabs obsahuje pouze syrovatkovy protein |
pouze proto si ho kupuju nestojim o dalsich 6 slozek,ktere protein akorat prodrazi a ve vysledku poznas stejne kulovy...obycejny WPC staci
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|