s druhou casti vety souhlasim, s prvni nikoli, ale treba se me tento film zacne libit az po x shlednuti jak to u me bylo u nekolika filmu. Spalovace jsem totiz ted videl poprve
Film o dvou kouzelníkách (Christian Bale a Hugh Jackman), kteří jsou největšími rivaly, je super (tak trochu sci-fi) podívanou do zákulisí tohoto řemesla.
Film o dvou kouzelníkách (Christian Bale a Hugh Jackman), kteří jsou největšími rivaly, je super (tak trochu sci-fi) podívanou do zákulisí tohoto řemesla.[/quote]
geroj: jestli si nevidel tak mrkni na film Ilusionista -podobne tema ale mne se to libilo Xkrat vicer fakt pekny film
Film o dvou kouzelníkách (Christian Bale a Hugh Jackman), kteří jsou největšími rivaly, je super (tak trochu sci-fi) podívanou do zákulisí tohoto řemesla.
geroj: jestli si nevidel tak mrkni na film Ilusionista -podobne tema ale mne se to libilo Xkrat vicer fakt pekny film[/quote]
Naprosto suprova odpocinkova komedie...Simon Pegg je opet v razi...spousta vtipnych hlasek a scenek.. akorat ta Megan Liska na me porad nejak nepusobi...
Kazdopadne doporucuju...
BD: Supr komedie . Ad. Megan, na mě je moc taková umělá a laciná, ale asi bych jí neodmítnul no Jak by řekl znalec žen Petr Vichnar: "S tou bych si moc nepokecal"
Ale jedno se jí musí nechat, má dobře nacvičený tiskovky :)
Jinak doporučuju komedii I love you, man. Taky taková odpočinková i jsem se u ní dost nasmál.
_________________ Ahoj, já jsem Lundgren a jsem vesloholik...
o pulnoci na ct2, mne se celkem libilo,ale pro nekoho to bude nuda
yazi minule si tu psal o filmu na ct2 gauneri , docela dobrej film , takovej oldschool ty mam rad , dycky tyhle dobry filmy s originalnim zvukem propasnu ...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru