|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bernhard
|
Zaslal: st červenec 29, 2009 10:55 am Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | Student Agency stewardka
"Dobrý den jmenuji se Lenička a během jízdy vás dvakrát poleji teplým nápojem a jednou studeným, dále je zde možnost koupit si něco k jídlu, což na vás taky vyklopím.. Během jízdy používejte bezpečností pás, náš řidič je ďáblík a po cestě havarujeme, další pokyny naleznete v katalogu modrý na sedadle před vámi, dále bych vás chtěla upozornit že během jízdy dojde k požáru v zadní části autobusu, takže hasicí přístroje naleznete pod vaším sedadlem a dýchací masky vypadnout přesně 15 sekund po zjištění požáru. Přeji příjmenou a vším možným rušenou cestu." |
Jezdím s SA každý den,ale takovou Leničku jsem zatím nepotkal. Škoda.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Zacharo

|
Zaslal: st červenec 29, 2009 3:13 pm Předmět: |
|
|
Dnes trénink bicepsu (skládající se z 4x8 s VČ) po 4 týdnech pauzy = svalovka jak cyp a každé zatnutí paží znamená křeč. To je síla, pocity jako když jsem v 15ti začínal s cvičením (: _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 9:49 am Předmět: |
|
|
Co myslíte?
| kód: | | Násilné hry neovlivňují mysl, potvrdila německá lékařská studie, dle níž se při skutečných násilných scénách a těch virtuálních z počítačových her aktivovaly odlišné části mozku. | _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
mobsman
|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 9:51 am Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Co myslíte?
| kód: | | Násilné hry neovlivňují mysl, potvrdila německá lékařská studie, dle níž se při skutečných násilných scénách a těch virtuálních z počítačových her aktivovaly odlišné části mozku. | |
tak to je snad jasný...
|
|
| nahoru |
|
 |
e4
(ban)

|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 6:33 pm Předmět: |
|
|
Udelalo by mi strasnou radost, kdyby mi jeden nejmenovanej borec jehoz nick zacina na T-, a konci na -riton prestal psat PM _________________ Proud member of the Axis of evil.
Schránka je zaplněna z 312%
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 6:43 pm Předmět: |
|
|
| e4 napsal: | | Udelalo by mi strasnou radost, kdyby jeden nejmenovanej borec jehoz nick zacina na T-, a konci na -riton prestal psat PM |
Zvlastni, o to same jsem te prosil pred par dny, kdyz jsi mi napsal PM s jednim slovem a to "OMNADREN" a nekolika otazniky za tim.... (ne ze bys ho snad shanel, ale asi ses ptal, jestli ho beru ale to nebyl duvod toho, proc jsem te o to zadal....) a presto mi pises stale. Mas asi nejakou poruchu ne? Stejne se ti ale divim, ze tu na foru jsi, protoze jak tak koukam, moc lidi te tu rado nema. No kazdopadne jsme se predchvili dohodli, ze na sebe nebudem reagovat, psat si (respektive jsem te o to poprosil jeste jednou, i kdyz jsi mi tvrdil, ze jsem te o to nikdy neprosil), tak tohle ber jako moji posledni reakci. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 6:45 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | e4 napsal: | | Udelalo by mi strasnou radost, kdyby jeden nejmenovanej borec jehoz nick zacina na T-, a konci na -riton prestal psat PM |
Zvlastni, o to same jsem te prosil pred par dny, kdyz jsi mi napsal PM s jednim slovem a to "OMNADREN" a nekolika otazniky za tim.... (ne ze bys ho snad shanel, ale asi ses ptal, jestli ho beru ale to nebyl duvod toho, proc jsem te o to zadal....) a presto mi pises stale. Mas asi nejakou poruchu ne? Stejne se ti ale divim, ze tu na foru jsi, protoze jak tak koukam, moc lidi te tu rado nema. No kazdopadne jsme se predchvili dohodli, ze na sebe nebudem reagovat, psat si (respektive jsem te o to poprosil jeste jednou, i kdyz jsi mi tvrdil, ze jsem te o to nikdy neprosil), tak tohle ber jako moji posledni reakci. | asi se te ptal na omnadren , protoze omnadren obcas zpusobuje tzv. omnalebku , kdy se nafouknes jak kopacak a ty si mel nazev logu opuchla hlava ...
|
|
| nahoru |
|
 |
e4
(ban)

|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 6:47 pm Předmět: |
|
|
Abych to jen uvedl na pravou miru, vcerejsi PM od tebe
| citace: | fakt nemuzu za to, ze mne na foru nejsi sympaticky a kdyz mi tu nekdo neni sympaticky, tak mu to dam najevo, ale jako psat treba o AS :) si klidne muzem a treba si te oblibim koneckoncu traba Daymoona jsem driv taky nemel rad a jaci jsme ted kamaradi a mnoho dalsich stejne tak :)
|
Dal uz na sebe reagovat nemusime, pokud tady zase nebudes vymejslet blbosti k moji osobe. Tim to (doufam) uzaviram. _________________ Proud member of the Axis of evil.
|
|
| nahoru |
|
 |
e4
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 6:50 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | Draper napsal: | | e4 napsal: | | Udelalo by mi strasnou radost, kdyby jeden nejmenovanej borec jehoz nick zacina na T-, a konci na -riton prestal psat PM |
Zvlastni, o to same jsem te prosil pred par dny, kdyz jsi mi napsal PM s jednim slovem a to "OMNADREN" a nekolika otazniky za tim.... (ne ze bys ho snad shanel, ale asi ses ptal, jestli ho beru ale to nebyl duvod toho, proc jsem te o to zadal....) a presto mi pises stale. Mas asi nejakou poruchu ne? Stejne se ti ale divim, ze tu na foru jsi, protoze jak tak koukam, moc lidi te tu rado nema. No kazdopadne jsme se predchvili dohodli, ze na sebe nebudem reagovat, psat si (respektive jsem te o to poprosil jeste jednou, i kdyz jsi mi tvrdil, ze jsem te o to nikdy neprosil), tak tohle ber jako moji posledni reakci. | asi se te ptal na omnadren , protoze omnadren obcas zpusobuje tzv. omnalebku , kdy se nafouknes jak kopacak a ty si mel nazev logu opuchla hlava ... |
vim uz davno puvod toho nazvu neboj :) Dokonce i e4 mne to vysvetloval, takze netreba.... :)
Irone bez si dat nitrozilne circadin a neser _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 6:53 pm Předmět: |
|
|
nechapu jak muzes zverejnovat PM, tohle bych nikdy neudelal,ses ubozak _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
e4
(ban)

|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 6:55 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | nechapu jak muzes zverejnovat PM, tohle bych nikdy neudelal,ses ubozak |
| Draper napsal: | | Zvlastni, o to same jsem te prosil pred par dny, kdyz jsi mi napsal PM s jednim slovem a to "OMNADREN" a nekolika otazniky za tim.... | _________________ Proud member of the Axis of evil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: čt červenec 30, 2009 7:04 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Iron.Pumping napsal: | Draper:uz ulitavam na necem jinem od te doby co jsem pred tydnem jedl v lese boruvky (byl jsem v tom domneni,ze se o ne jedna,ale ve zkutecnosti jsem jedl Vlochyni bahenni) ...pusobi mirne halucinace a krasne se mne vecer spalo...a v lese to mas zadarmo |
ja porad cetl Leose Boruvky |
http://botany.cz/cs/vaccinium-uliginosum/
dobrou chut mistre
mozna,ze uz si ted mirne sjetej,kdyz uz nemuzes ani cist
BTW.na cem ted jedes?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|