PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červenec 28, 2009 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vzhledem k biologické hodnotě a kvalitě bílkoviny má slečna pravdu. Pokud je jídelníček postavený z pestrostí, tak je přes den vícesložkový protein k ničemu, protože dusíkovou bilanci přes den není problém udržet pozitivní, naopak se Tím prodlužuje trávení protein. Vícesložkový protein má největší význam v době lačnění, tedy na noc, protože zajistí delší vstřebávání.

Kamarádka je moc chytrá holka. O koho se jedná? Zabývá se výživou a nebo je to nějaký lékař?
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červenec 28, 2009 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
kdezto Syntha obsahuje sest druhu bilkovin plus dalsi nektere dalsi uzitecne latky jako BCAA, aminokyseliny, papain atd....

Sakra co to je za větu?

Jakýkoli protein je složen ze 100 a více aminokyselin navázaných peptidovou řadou (pakliže se nejedná o hydrolyzát oligopeptidu). Jakýkoli protein obsahuje plné esencialní spektrum, takže i Ty BCAA, kterých má syrovátkový protein od smartlabsu dostatek. Vyřid slečně at si zopakuje bílkoviny a aminokyseliny, biochemie pro střední školy jí k tomu bude stačit.

Papain je enzym, který štěpí proteiny
získané z rostliny papaya, je to dobrá věc, ale nemyslím si, že vstřebávání proteinu nějak dramaticky ovlivní.
dumar

PříspěvekZaslal: st červenec 29, 2009 3:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Asi už to tu proběhlo, ale co si myslíte o BSN Syntha-6?
Známá to vytrvale obhajuje, že to je zázrak, blablabla...
Rozumí tomu jako koza petrželi, ale hlavně že plká.
Hážu sem dotaz jen protože tenhle "přípravek" neznám a zajímá mě fundovanej názor lidí co o tom něco vědí a/nebo s tím mají zkušenosti :)

[i]Btw ten tvuj Smartlabs obsahuje pouze syrovatkovy protein

Mel jsem oba dva (4 kyble Tasty protein a asi 10 pixli xSynthy) a subjektivne je Syntha lepsi pripravek.Ale nezapomen,ze jsou to 2 ruzne druhy proteinu . Tasty protein od Smartlabs je "rychlejsi" protein a Syntha ma pomalejsi vstrebavani a je lepsi na noc ....Ale oba vyrobky jsou velice dobre.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jupe84

PříspěvekZaslal: st červenec 29, 2009 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahojte, chcel by som sa spýtať či tu má niekto skúsenosti s proteínmi DYMATIZE ELITE WHEY.

Tento eshop ich má za výborné ceny, avšak som počul že tie príchute okrem čokolády sú strašný humus! Sám som ochutnal berry-jahodu a musím povedať, že tak chu%tovo nepríjemný proteín som ešte nepil. Dokonca aj s glukózou a mielkom chutil, ehm teda vobec nechutil.

Zaujímali by ma hlavne : orange, banán, káva, vanilka.

Osobne mám najradšej Smart Labs proteíny, ci už klasika CFM WHEY, Chow alebo top Tasty malina.

--
edit, viz pravidla fora
Spazik

PříspěvekZaslal: st červenec 29, 2009 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Hážu sem dotaz jen protože tenhle "přípravek" neznám a zajímá mě fundovanej názor lidí co o tom něco vědí a/nebo s tím mají zkušenosti :)

Mno tak Syntha je podle mě komplexnější náhrada jídla, vzhledem k tomu, že má sachry/protein asi 1:1 + nějaký ty tuky a vitamíny/minerály
a jak už tu zaznělo delší uvolňování, takže vhodnější na noc.
Jako určitě po ní nepřibereš 2x víc svalů než po obyčejném WPC, ale pokud na to někdo má, tak bych asi radši žral Synthu :-) Chuťově bude asi taky OK, BSN si nemůže dovolit prodávat maglajs imho.

Jinak teď doma mám Champion Nutrition Pure Whey - příchuť Tropical sunrise a je to příjemná změna, oproti těm klasikám - vanilka/čokoláda/banán, co jsem měl většinou doteď. Hlavně jsem překvapenej jak je to instantní - rozpouští se t osnad jako Granko i když je to 82% protein.
Patrik17

PříspěvekZaslal: st červenec 29, 2009 10:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobry den dalo by sa povedať že boxujem skoro profesionalne do 67kg už dlhši čas sa snažim pribrať čo to da ale vzhladom k mojim treningom čo je 6x do tyždna zvačša kondične vela beham sa mi nedari vobec pribrať.. preto sa chcem spytat na niaky doplnok čo by ste mi odporučili..do posilovne nechodim vobec cvičim len s vlastnou vahou .chcel by som sa spytat či sa da pribrat pomocou dakeho proteinu stačilo by pribrat do 5kg pri naročnom kondičnom treningu za všetky rady budem vdačny .
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: st červenec 29, 2009 10:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Patrik17 napsal:
Dobry den dalo by sa povedať že boxujem skoro profesionalne do 67kg už dlhši čas sa snažim pribrať čo to da ale vzhladom k mojim treningom čo je 6x do tyždna zvačša kondične vela beham sa mi nedari vobec pribrať.. preto sa chcem spytat na niaky doplnok čo by ste mi odporučili..do posilovne nechodim vobec cvičim len s vlastnou vahou .chcel by som sa spytat či sa da pribrat pomocou dakeho proteinu stačilo by pribrat do 5kg pri naročnom kondičnom treningu za všetky rady budem vdačny .

ja myslim, ze samotnej protein te nespasi,na zacatek ti dam radu - vic jez, pridej jednu dve porce nebo stavajici porce zvetsi, nebo klidne oboji :-)

zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
_Lundgren

PříspěvekZaslal: st červenec 29, 2009 10:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Patriku, určitě máš obrovskej výdej energie. Tak musíš královsky žrát! Protein bych dal třeba po tréningu s maltou/glukozou nebo gainerem. Ale při takovymhle obrovskym výdeji energie, pokud chceš přibrat, musíš mít také obrovský příjem energie ze stravy. Nevim jak si na tom s jídelníčkem, ale 6x denně maso či jiné bílkoviny + přílohu bych viděl jako základ se někam váhově pohnout.
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: st červenec 29, 2009 10:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Octopuss napsal:

Mno tak Syntha je podle mě komplexnější náhrada jídla, vzhledem k tomu, že má sachry/protein asi 1:1 + nějaký ty tuky a vitamíny/minerály
a jak už tu zaznělo delší uvolňování, takže vhodnější na noc.
Jako určitě po ní nepřibereš 2x víc svalů než po obyčejném WPC, ale pokud na to někdo má, tak bych asi radši žral Synthu :-) Chuťově bude asi taky OK, BSN si nemůže dovolit prodávat maglajs imho.

Jinak teď doma mám Champion Nutrition Pure Whey - příchuť Tropical sunrise a je to příjemná změna, oproti těm klasikám - vanilka/čokoláda/banán, co jsem měl většinou doteď. Hlavně jsem překvapenej jak je to instantní - rozpouští se t osnad jako Granko i když je to 82% protein.

citace:
BSN si nemůže dovolit prodávat maglajs imho

zadna firma si nesmi dovolit vyrabet maglajz...skoda,ze se neudelal poradnej rozbor na celkove slozeni vyrobku..polovina z Vas by se vratila k housce se salamem ... a prodejci a vyrobci smejdu by sli do ...
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: st červenec 29, 2009 10:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:

jj irone souhlas, ona treba Dymatize pred x lety sponzorovala tusim Olympii a malo kdo by cekal, ze dela smejdy

Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: st červenec 29, 2009 10:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

yazi napsal:
citace:

jj irone souhlas, ona treba Dymatize pred x lety sponzorovala tusim Olympii a malo kdo by cekal, ze dela smejdy

tech firem a nebo vyrobku bude samozrejme vic..ted je Dymatize ta spatna,ale pred par lety se vynasela do nebes..Kdo vi,co pride za par let a kolik lidi si bude rvat vlasy..do ceho to vlastne rvali prachy..a pro nic
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: st červenec 29, 2009 10:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron.Pumping napsal:
yazi napsal:
citace:

tech firem a nebo vyrobku bude samozrejme vic..ted je Dymatize ta spatna,ale pred par lety se vynasela do nebes..Kdo vi,co pride za par let a kolik lidi si bude rvat vlasy..do ceho to vlastne rvali prachy..a pro nic

jojo souhlasim, to byla jen narazka na to, ze "prece velka a znama firma nemuze prodavat ojeby" :)

Patrik17

PříspěvekZaslal: st červenec 29, 2009 11:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

_Lundgren napsal:
Patriku, určitě máš obrovskej výdej energie. Tak musíš královsky žrát! Protein bych dal třeba po tréningu s maltou/glukozou nebo gainerem. Ale při takovymhle obrovskym výdeji energie, pokud chceš přibrat, musíš mít také obrovský příjem energie ze stravy. Nevim jak si na tom s jídelníčkem, ale 6x denně maso či jiné bílkoviny + přílohu bych viděl jako základ se někam váhově pohnout.
Jasne strava je prvorada a snažim sa jest ako sa da. len s plnym bruchom sa mi ťažko beha preto som sa spytal na niaky ten doplnok. asi budem musieť upraviť stravu a riadne jest..dakujem za rady
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2009 9:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud si dobře pamatuji, tak Dymatize měl v evropě problém s falzifikáty. Tím se nechci nějak zastávat této firmy, ale za ně nemohla.
jupe84

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2009 5:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

patrik, skúsil by som nejaký osvedčený gainer, hlavne pred spaním keď chceš pribrať

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: