jo to sem videl, uz kdyz to sem daval yazi ma to sice trochu pozvolnejsi spad, ale kuli nekterejm okamzikum to stoji za to, napr. uriznuti genitalii nebo odseknuti casti hlavy a mnoho dalsich peknych veci
Udelal sem si dneska takove mensi filmove odpoledne..
Diary of the Dead
Dalsi zombie "klasika" od Romera ... aneb film, ktery nicim neprekvapi ani nenadchne...mozna zpusobem zpracovani, ovsem ten je tak doterny , ze borce z kamerou ( filmova postava ) bych hnedka ze zacatku nakopal do kouli...
Black sheep
Vynikajici hororova komedie... krasne originalni ... zombie ovce to tu jeste nebylo par hodne vtipnych scenek a spousta nasranejch krvelacnejch ovci ... perfektni film
Knowing - Proroctvi
Film se slibnym zacatkem, s mrazivym pribehem a debilnim zaverem ...
Cage ma svoje dny, kdy mu to jde ( Skala, 8mm, Obchodnik se smrti ) a kdy mu to nejde ( 60 kund, Lovci pokladu )... tohle bylo zrovna neco mezi tim...
Nemyslim, ze by byl spatny...
Spis jak pisou na csfd ...spatny scenar, nevyuzity potencial .. mohlo z toho vzniknout neco lepsiho...
Cage ma svoje dny, kdy mu to jde ( Skala, 8mm, Obchodnik se smrti ) a kdy mu to nejde ( 60 kund, Lovci pokladu )... tohle bylo zrovna neco mezi tim...
Nemyslim, ze by byl spatny...
Spis jak pisou na csfd ...spatny scenar, nevyuzity potencial .. mohlo z toho vzniknout neco lepsiho...
Tak jsem si udělal takový menší filmový svátek - čtvrtek, pátek, sobota=Godfather I,II, III.
Každý večer jeden díl. Nikdy jsem to neviděl takhle pohromadě. Myslim si, že takhle, když to člověk vidí najednou, ještě víc vynikne geniálnost tohoto počinu. trojka sice není tak dokonalá jako první dvě části, ale jako důstojné zakončení celé ságy nezklamala. Sice je pro mě Guru mafiánský filmů Martin Scorsesse, ale F. F. Coppola vytvořil naprosto geniální filmovou trilogii, která nemá obdoby.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru