Vy se divite, ze mam cas travit denne ve fitku 3 hodiny, ale kdybyste nakoukali na takovy kraviny, tak ho mate taky
pust si to az budes veslovat a garantuju ti ze das PR - asi tak 10 hodin v kuse
takze ty taky ? takze asi jen ja jsem tu normalni
kua kde je ten "problem" ,ze mne ani ten blbej nazev, ani ty obrazky a videa absolutne nic nerikaji
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
takze ty taky ? takze asi jen ja jsem tu normalni
kua kde je ten "problem" ,ze mne ani ten blbej nazev, ani ty obrazky a videa absolutne nic nerikaji
ja taky? neblazni, pulku dilu znam nazpamet
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
knížky jsou taky super, ale seriál je totální kult.."Cítíš tu šelmu, Arnie? To jsi ty!!"
_________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
Seriál je kult ale musím souhlasit s ZanyKem knižky jsou ještě vtipnější a rozsáhlejší.
V prvním díle se např dozvíme jak se na Red Dwarva dostali a tak.
Seriál je kult ale musím souhlasit s ZanyKem knižky jsou ještě vtipnější a rozsáhlejší.
V prvním díle se např dozvíme jak se na Red Dwarva dostali a tak.
knihu som necital,pretoze vela necitam,co to kecam vobec necitam,ale toto ma láka.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru