|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Co preferujete? |
| Voda z kohoutku |
|
78% |
[ 79 ] |
| Balená voda |
|
21% |
[ 22 ] |
|
| Celkem hlasů : 101 |
|
| Autor |
Zpráva |
Johny HaRd
|
Zaslal: po srpen 03, 2009 6:39 pm Předmět: Balená voda vs vodovod |
|
|
Co celý den pijete? Já osobně piju pouze vodu z vodovodu a čaje, ale poslední dobou mám celkem dilema. Z všeobecného kontextu mi vyplývá následující shrnutí :
Voda z vodovodu : (+) kontrolovaná, podstatně levnější, kdykoliv k dispozici
(-) nechutná (to je ovšem diskutabilní), údajný obsah chloru, antibiotik, hormonů apod.
Balená voda : (+) lepší chuť. různý výtažky z aloe, ananasu a podobný hovadiny:D
(-) drahá, musí se pro to do obchodu :)
Co se týče obsahu minerálu tak se informace zdroj od zdroje dost liší, ale většinou se uvádí, že hodnoty jsou srovnatelné a někdy je na tom voda z kohoutku i lépe. Co myslíte?:) _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: po srpen 03, 2009 6:41 pm Předmět: |
|
|
Jedine vodovod.......pri mem treninku a strave, cili mnohem vetsi spotrebe vody nez ma bezny clovek to ani jinak nejde, to bych musel byt milionar _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: po srpen 03, 2009 6:43 pm Předmět: |
|
|
lepsi chut??ja teda nevim,ale voda mi vzdy chutna stejne...proste vodove  kdyz pomineme chlor a nekdy i barvu
jinak vodovod
Naposledy upravil Iron.Pumping dne po srpen 03, 2009 6:44 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: po srpen 03, 2009 6:43 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Jedine vodovod.......pri mem treninku a strave, cili mnohem vetsi spotrebe vody nez ma bezny clovek to ani jinak nejde, to bych musel byt milionar | presne navic na vodu z vodovodu sou kladeny vetsi naroky , nevim proc si kazdej mysli , ze ta balena je ''lepsi''
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: po srpen 03, 2009 6:45 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | Draper napsal: | | Jedine vodovod.......pri mem treninku a strave, cili mnohem vetsi spotrebe vody nez ma bezny clovek to ani jinak nejde, to bych musel byt milionar | presne navic na vodu z vodovodu sou kladeny vetsi naroky , nevim proc si kazdej mysli , ze ta balena je ''lepsi'' |
protoze lidi veri reklame....treba,ze ji pijou zviratka a podobny hovadiny..
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: po srpen 03, 2009 6:46 pm Předmět: |
|
|
Presně tak hoši, udělali jste mi radost:) Jinak říkám, že ta chuť je diskutabilní, ale baby většinou remcaj. Mě chutná:) _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: po srpen 03, 2009 6:46 pm Předmět: |
|
|
Nevim jak jinde, ale v Brne mame dobrou vodu z vodovodu, takze piju v podstate jen tu. K plusum bych pridal ze si ji clovek muze natocit jak ledovou jak normelni teplotu, nemusim nic davat do lednicky.
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: po srpen 03, 2009 6:47 pm Předmět: |
|
|
chlapi pijou pivo :-))) _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: po srpen 03, 2009 6:48 pm Předmět: |
|
|
| Drago napsal: | | Nevim jak jinde, ale v Brne mame dobrou vodu z vodovodu, takze piju v podstate jen tu. K plusum bych pridal ze si ji clovek muze natocit jak ledovou jak normelni teplotu, nemusim nic davat do lednicky. | Teplá teče z bojleru ne? To je celkem hegeš... _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
kyselinovzdorny kytovec

|
Zaslal: po srpen 03, 2009 6:50 pm Předmět: |
|
|
voda ve flaškách je dlouhou dobu je zavřená a tak se v tom můžou tvořit baktterie, to jsme se ucili v biologii a ze ta vodovodni pořád cirkuluje a tak je v pohodě, nevím jestli je to pravda ale když si vezmu flašku a naliju do toho vodu a nechám to 3 týdny ležet tak ta vode pěkně začne smrdět
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: po srpen 03, 2009 6:56 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | chlapi pijou pivo :-))) | a co pijes ty ?
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: po srpen 03, 2009 6:58 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | yazi napsal: | | chlapi pijou pivo :-))) | a co pijes ty ? |
zrovna ted acidofilni mleko _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: po srpen 03, 2009 7:41 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | chlapi pijou pivo :-))) |
A navic ve vode prcaj ryby. Fuj.
|
|
| nahoru |
|
 |
Fangorn

|
Zaslal: po srpen 03, 2009 7:51 pm Předmět: |
|
|
Určitě z kohoutku. Ale máš tam chybu, protože ty hormony obsahuje právě ta balená. A mimochodem dokonce i to pivo.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po srpen 03, 2009 7:53 pm Předmět: |
|
|
Mně víc chutná balená, ale ten rozdíl je tak nepatrný, že pokud tu lahev nepotřebuji někam s sebou, piju z kohoutku, ale je fakt, že čistou vodu piju hodně málo. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|