AMINOKYSELINY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 106, 107, 108  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - AMINOKYSELINY  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> AMINOKYSELINY
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2009 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BCAA nemusí mít význam jen z hlediska nabrátí svalů, mají antikatabolický význam, takže po tréninku se díky nim šetří s ostatními bílkovinami. Jejich dávka po tréninku smysl má a jejich účinnost nemusí být hned vidět.
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2009 6:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

herza napsal:
BCAA nemusí mít význam jen z hlediska nabrátí svalů, mají antikatabolický význam, takže po tréninku se díky nim šetří s ostatními bílkovinami. Jejich dávka po tréninku smysl má a jejich účinnost nemusí být hned vidět.

a nestaci proste jen kvalitni protein??
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
veryska

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2009 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

už ani nevím jak se jmenuju tady
dívala jsem se na pikslu a asi to ani nejsou BCAA ale komplexní amina.

řeknu to laicky, jak jsem to slyšela já, protože tomu nerozumím. Prý amina ochraňují svalstvo a tím se líp regenerují.

Naposledy upravil veryska dne po srpen 03, 2009 7:01 pm, celkově upraveno 1 krát
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2009 7:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron.Pumping napsal:
herza napsal:

Pokud ho dáš po tréninku, tak si Tím jen zvýšíš přebytek rozložených aminokyselin v krvi a spomalíš si regeneraci.

Ty studie ohledně před a po tréninkových nápojů byly sami prováděné v suplementaci 6g bílkovin a 30g sacharidů. Velké množství bílkovin po tréninku je mýtus cvičících lidí, kteří se domnívají, že díky tomu víc porostou a budou lépe regenerovat, ale s regeneracích je to právě naopak. K syntéze nové biomasy dojde až se ten katabolický kolotoč plný katabolických horomonů (katecholaminy, kortizol apod.) zastaví a tělo se s po tréninkovým stresem vyrovnává několik hodin.

Naposledy upravil herza dne po srpen 03, 2009 7:08 pm, celkově upraveno 1 krát
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2009 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

herza napsal:
Iron.Pumping napsal:
herza napsal:

Pokud ho dáš po tréninku, tak si Tím jen zvýšíš přebytek rozložených aminokyselin v krvy a spomalíš si regeneraci.

Ty studie ohledně před a po tréninkových nápojů byly sami prováděné v suplementaci 6g bílkovin a 30g sacharidů. Velké množství bílkovin po tréninku je mýtus cvičících lidí, kteří se domnívají, že díky tomu víc porostou a budou lépe regenerovat, ale s regeneracích je to právě naopak. K syntéze nové biomasy dojde až se ten katabolický kolotoč plný katabolických horomonů (katecholaminy, kortizol apod.) zastaví a tělo se s po tréninkovým stresem vyrovnává několik hodin.

hehe me tady za podobnej nazor virtualne zlyncovali :-)

zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2009 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak na mě třeba taky vlítnou.
veryska

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2009 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

herza napsal:
Iron.Pumping napsal:
herza napsal:

Pokud ho dáš po tréninku, tak si Tím jen zvýšíš přebytek rozložených aminokyselin v krvy a spomalíš si regeneraci.

A když si dám protein jednou dopoledne, jednou cca hodinu po tréninku je to ok? plus 20 minut před ty amina a pak hned po tréninku?
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2009 7:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

herza napsal:

ne,ze by to tu nekoho zajimalo...ale ja davam prvni sacharidy az tak 15-20 minut po cviceni a kolem 40 minut nejaka ta bilkovina..dobre..spatne??
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2009 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Princezno máš to komplet celé pomotané, nekupuj si žádné suplementy, začni se zaměřovat na stravu a pak zkus nějaké doplnky.
veryska

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2009 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jak pomotané??? Tohle mi doporučoval Deadlift, když se mnou cvičil.
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2009 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron.Pumping napsal:
herza napsal:

ne,ze by to tu nekoho zajimalo...ale ja davam prvni sacharidy az tak 15-20 minut po cviceni a kolem 40 minut nejaka ta bilkovina..dobre..spatne??

Nemám nic proti glutaminu, BCAA po tréninku. To samo o sobě Ti udělá nějakých 10g bílkovin. U BCAA a glutamátu se Ti zvyšuje jejich potřeba s tréninkem, ale s jakýmkoli proteinem, komplexníma aminokyselinama a bílkovinovým jídlem vydrž dvě hodiny po tréninku, pak to do sebe láduj klidně každé dvě hodiny.

Naposledy upravil herza dne po srpen 03, 2009 7:19 pm, celkově upraveno 1 krát
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2009 7:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

veryska napsal:

Asi to špatně reprodukuješ. Těma aminama 20 minut před a po tréninku myslíš BCAA?
veryska

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2009 7:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

herza napsal:
veryska napsal:

Asi to špatně reprodukuješ. Těma aminama 20 minut před a po tréninku myslíš BCAA?

Myslela jsem, že jsou to BCAA, ale asi nee...vidím pikslu poprvé :) Je to Best body amino liquid a těch látek je tam nějak moc, takžeeee...to asi nebudou BCAA ale ty komplexní amina. Ale já tomu vážně vůbec nerozumím, tak mě taky nelinčujte.
herza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2009 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chceš zhubnout a nebo nabrat svaly?
veryska

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2009 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

chci nabrat svaly a zbavit se tuku
Instant BCAA | Extrifit
Skutečně čistá instantní BCAA bez jakýchkoli jiných složek.
499 Kč
BCAA Instant | Survival
Instantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí.
499 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - AMINOKYSELINY Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 106, 107, 108  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: