|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| kdo bude mr.olympia 2009? |
| Phil Heath |
|
17% |
[ 38 ] |
| Kai Greene |
|
27% |
[ 59 ] |
| Jay Cutler |
|
27% |
[ 59 ] |
| Dexter Jackson |
|
21% |
[ 46 ] |
| Dennis Wolf |
|
5% |
[ 12 ] |
|
| Celkem hlasů : 214 |
|
| Autor |
Zpráva |
70mMyW!53
|
Zaslal: po srpen 03, 2009 9:21 pm Předmět: |
|
|
| _Lundgren napsal: | Hází se tu spousta tipů na umístění, tak přispěju i svými skromnými odhady:
Jak to podle mě pravděpodobně dopadne:
1) Heath
2) Greene
3) Jackson
4) Cutler
5) Wolf
Hodnocení podle "předběžné" kvality:
1) Greene
2) Heath
3) Jackson
4) Wolf
5) Cutler
A na závěr, jak bych rozhodil "zaujatě" podle sympatií :
1)Ruhl :)
2)Wolf
3)Heath
4)Jackson
5)Freeman |
tak s tim bych souhlasil az na to treti hodnoceni, ja bych to chtel takto:
1.Wolf
2.Jackson
3.Cutler
4.Heath
5.Green
teda pokud berem jen techto 5 borcu, jinak bych treba Greena chtel mit uplna na konci
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
spt
|
Zaslal: po srpen 03, 2009 9:55 pm Předmět: |
|
|
ja nechapem co tu trepete o bachore ...!!! volne brucho nic neznamena ,vkuse totu omielate .. stale dookola !! dajte som fotky zatatych... a potom porovnavajte sirku atd atd..
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: po srpen 03, 2009 10:17 pm Předmět: |
|
|
| spt napsal: | | ja nechapem co tu trepete o bachore ...!!! volne brucho nic neznamena ,vkuse totu omielate .. stale dookola !! dajte som fotky zatatych... a potom porovnavajte sirku atd atd.. |
konečně lepší názor, než zas 3 strany tlachů. Hlavně si zde chlapci pletou šířku pasu a vypouklé břicho, což jsou 2 rozdílné věci. Takový Silvio má dvakrát tak větší protruzi než Jay.
| Coody napsal: | | a kdyz na podiu stoji 10 podobnych ne-li stejnych kluku, tak to ztraci tu zajimavost, pestrost.... |
Promiň ale tohle jsou opravdu největší kydy v tomhle topicu, plus rasisticky laděný.
Zdá se ti letošní line-up málo pestrý???? Prosím??
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: po srpen 03, 2009 10:43 pm Předmět: |
|
|
taky nejak nedavam toho coodyho , posledni doubou je to tady fakt samej šu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: út srpen 04, 2009 12:15 am Předmět: . |
|
|
Můj osobní pohled :
Green je brutální, ale vubec se mi nelíbí stejně jako to bylo u Colemana.. když objemy tak Cutler, když estetika tak Martinez, Dexter, Wolf.. ( jsem ale spíš pro estetiku)
|
|
| nahoru |
|
 |
SnakeSoft
|
Zaslal: út srpen 04, 2009 12:24 am Předmět: |
|
|
nejradši mám stejně Toneyho ... už proto že má skoro metr devadesát a je vyšší než ostatní ... a má pěknou manželku :D _________________ Mít 6 pack při 50 kg je stejné jako když má tlustá holka velký kozy ... nepočítá se to
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: út srpen 04, 2009 12:31 am Předmět: |
|
|
| SnakeSoft napsal: | | nejradši mám stejně Toneyho ... už proto že má skoro metr devadesát a je vyšší než ostatní ... a má pěknou manželku :D |
já se ženit nebudu a stejně budu Mr, Olympia !!
|
|
| nahoru |
|
 |
spt
|
Zaslal: út srpen 04, 2009 7:35 am Předmět: Re: . |
|
|
| Č174 napsal: | Můj osobní pohled :
Green je brutální, ale vubec se mi nelíbí stejně jako to bylo u Colemana.. když objemy tak Cutler, když estetika tak Martinez, Dexter, Wolf.. ( jsem ale spíš pro estetiku) |
coleman v rokoch svojej slavy nemal az take mega objemy ..!!!! teraz je to ine ked nepripravuje na sutaz..
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út srpen 04, 2009 7:44 am Předmět: |
|
|
Coleman nemal mega objemy? Teraz myslis maleho Garyho Colemana,ze? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Politolog

|
|
| nahoru |
|
 |
spt
|
Zaslal: út srpen 04, 2009 8:07 am Předmět: |
|
|
osobne si myslim ze su vacsie obludy ako coleman :)
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: út srpen 04, 2009 8:27 am Předmět: |
|
|
| spt napsal: | | osobne si myslim ze su vacsie obludy ako coleman :) |
Na Mr. Olympia 2003-2005 nebyl nikdo mohutnější než Ronnie. Osobně nejlepší formou podle mě disponovali vždy Dexter Jackson a Ahmad Haidar, nicméně synonymum pro hmotu a mohutnost byl vždy Ronnie Coleman. Koukni se na nějaké jeho tréninkové videa, zažitěk.
|
|
| nahoru |
|
 |
xjohnyx
|
Zaslal: út srpen 04, 2009 8:37 am Předmět: |
|
|
| herza napsal: | | spt napsal: | | osobne si myslim ze su vacsie obludy ako coleman :) |
Na Mr. Olympia 2003-2005 nebyl nikdo mohutnější než Ronnie. Osobně nejlepší formou podle mě disponovali vždy Dexter Jackson a Ahmad Haidar, nicméně synonymum pro hmotu a mohutnost byl vždy Ronnie Coleman. Koukni se na nějaké jeho tréninkové videa, zažitěk. |
mozna Ruhl by se mu mohl rovnat v mohutnosti
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út srpen 04, 2009 8:47 am Předmět: |
|
|
Mají to moc pěkně napsaný, fajn článek! _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
jupe84

|
Zaslal: út srpen 04, 2009 9:24 am Předmět: |
|
|
Že by som mal nejaký lepší prehľad o forme týchto borcov sa nedá povedať ale osobne tipujem že vyhrá Cutler. Green až za 1-2 roky, Potom možno Wolf. _________________ "in Russia we train the bar"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|