|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Marky V.

|
Zaslal: po srpen 03, 2009 8:43 am Předmět: |
|
|
Povedlo se mi se vyspat. 9 hodin v kuse _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
tucet

|
Zaslal: po srpen 03, 2009 9:51 am Předmět: |
|
|
| Marky V. napsal: | Povedlo se mi se vyspat. 9 hodin v kuse | to je výkon, když přijedu domu po 24h šichtě, tak jdu spát tak ve 12 dopoledne a vstávam tak v osum večer, nažeru, zacvičim, nažeru a jdu zase spát tak ve 12 a vstávam tak v 9 až 10 ráno :P
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po srpen 03, 2009 10:34 am Předmět: |
|
|
Zavidim ...
V tomhle zkurvenym vedru sem dal tri hodiny a hotovo ... sem se mel vyspat na nocni _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
tucet

|
Zaslal: po srpen 03, 2009 10:46 am Předmět: |
|
|
cože, spát na noční? no fuj teda! :P
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: po srpen 03, 2009 10:55 am Předmět: |
|
|
Právě sem zjistil, že obleču svoje starý gatě ze střední  Dobrej pocit _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út srpen 04, 2009 4:29 pm Předmět: |
|
|
Mam neskutecnou radost z toho, ze se ma spolubydlici mela vratit z Recka tento tyden, ale vrati se az 21.8 :) a taky z toho, ze uz tolik nevypadam jak upir. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út srpen 04, 2009 4:31 pm Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | Právě sem zjistil, že obleču svoje starý gatě ze střední Dobrej pocit |
Ty už jsou ale trošku z módy ne ? Zvony se už nenosí
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: út srpen 04, 2009 4:57 pm Předmět: |
|
|
Jedem s kamosem rybarit, uz nebudu rybi panic :-) _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: út srpen 04, 2009 5:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út srpen 04, 2009 5:23 pm Předmět: |
|
|
| Azmodan napsal: | | Draper napsal: | | Mam neskutecnou radost z toho, ze se ma spolubydlici mela vratit z Recka tento tyden, ale vrati se az 21.8 :) a taky z toho, ze uz tolik nevypadam jak upir. |
Ani nechci vědět co tam budeš sám dělat
Jinak, já mám radost z toho, že jsem si dneska koupil trhačky a z 5kg kuřecích koz po 90kč/kg. |
zase tak sam tu porad nejsem, jen tu nni ONA zminovana osoba a to je hlavni duvod radosti _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: út srpen 04, 2009 6:49 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Mam neskutecnou radost z toho, ze se ma spolubydlici mela vratit z Recka tento tyden, ale vrati se az 21.8 :) a taky z toho, ze uz tolik nevypadam jak upir. |
To bude asi tim kvetakem co ho jis 3 krat denne:)nebudes veslar s oteklou hlavou ale veslar s kvetakem misto hlavy
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út srpen 04, 2009 6:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: út srpen 04, 2009 6:58 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Draper napsal: | | Mam neskutecnou radost z toho, ze se ma spolubydlici mela vratit z Recka tento tyden, ale vrati se az 21.8 :) a taky z toho, ze uz tolik nevypadam jak upir. |
To bude asi tim kvetakem co ho jis 3 krat denne:)nebudes veslar s oteklou hlavou ale veslar s kvetakem misto hlavy |
asi jo dneska jen za odpoledne zase 3 poradny kusy, ten treti jeste dojidam dalsi zavislost |
z tebe maji prodavacky radost.....Jeeee hele Marus..koukej na toho chlapka,uz si jde zase pro kvetak..neni on nejakej divnej??...
PS:ja ted zase porad zeru mrkev
|
|
| nahoru |
|
 |
majda

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|