|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Prdka27

|
Zaslal: st srpen 05, 2009 11:54 am Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | Prdka27 napsal: | | Sacharidacek napsal: | | lidi od toho proteinu cekaj zazraky , si neuvedomujou , ze to je jen bilkovina , ktere musis zrat kvanta x let aby byl videt rozdil ... Nejaky 3/4 pixle proteinu za rok , na ktery si vyprosis penize od maminky sou uplne nepodstatny |
A co mi teda doporucis?.. | napis jaky bilkoviny v prubehu dne jis ... |
Vis ja chodim do posilovny rok ale jim uplne vsechno a ted to chci zmenit...Dalo by se pro narust svalove hmoty jet i bez protejnovych koktejlu?Kolik gramu bilkovin na kilogram bych mel prijimat aby me to vystacilo?Jak jsem cetl u kulturistu 2,5g/kg a kluku v rustu treba i 3g co je na tom pravdy?
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: st srpen 05, 2009 11:56 am Předmět: |
|
|
| Prdka27 napsal: | | kluku v rustu treba i 3g co je na tom pravdy? |
Tuhle hovadinu si honem rychle vymaž z hlavy.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: st srpen 05, 2009 11:57 am Předmět: |
|
|
| herza napsal: | | Jasně tak mužům vyšší příjem nad 1,7g/kg vůbec nedoporučuji. |
herzo, před nedávnem si mi doporučil nějakých 13500 kj abych nabral, ale když mám přijmat jen nějakých 1,6 g bílkovin/kg tak zbytek mám doplnit sacharidami a tuky???nebudu za chvíli jak koule? nebude těch sachrů nějak moc?
jo a nemáte někdo zkušenosti s oat snack od smart labs??
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: st srpen 05, 2009 11:59 am Předmět: |
|
|
No já sem byl před půl rokem na semináři mistra světa a mám dojem že říkal v objemu že má byt 2-2,5g/kg bílkovin
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: st srpen 05, 2009 12:00 pm Předmět: |
|
|
vlkisekk: Záleží na tom, jestli Ti správně pracuje metabolismus, jsou chlapi, kteří tloustnou i po 8000kJ.
Rozhodně extrémním přijmem proteinů si moc nepomůžeš. A věř mi, že mimo tohle forum je kulturista, který používá víc jak 2g/kg bílkovin je celkem podivín.
|
|
| nahoru |
|
 |
jupe84

|
Zaslal: st srpen 05, 2009 12:05 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Je v tom nějakej problém sníst víc, nebo je to prostě "plýtvání"? | plytvanie peniazmi rozhodne _________________ "in Russia we train the bar"
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st srpen 05, 2009 12:06 pm Předmět: |
|
|
| jupe84 napsal: | | Octopuss napsal: | | Je v tom nějakej problém sníst víc, nebo je to prostě "plýtvání"? | plytvanie peniazmi rozhodne |
A zdravotním stavem jater a ledvin. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
jupe84

|
Zaslal: st srpen 05, 2009 12:09 pm Předmět: |
|
|
raz za cas to nijak vazne neposkodi organizmus, napr. pri sacharodovych vlnach a prijmu sachrov do 50g by som dal aj viac ako 2g/vaha
rozhodne nie pravidelne a myslel si ze cim viac, tym mi sval narastie o nieco viac _________________ "in Russia we train the bar"
|
|
| nahoru |
|
 |
Prdka27

|
Zaslal: st srpen 05, 2009 12:10 pm Předmět: |
|
|
| dexterjoleefuck napsal: | | Prdka27 napsal: | | Sacharidacek napsal: | | Prdka27 napsal: | | Sacharidacek napsal: | | lidi od toho proteinu cekaj zazraky , si neuvedomujou , ze to je jen bilkovina , ktere musis zrat kvanta x let aby byl videt rozdil ... Nejaky 3/4 pixle proteinu za rok , na ktery si vyprosis penize od maminky sou uplne nepodstatny |
Vis ja chodim do posilovny rok ale jim uplne vsechno a ted to chci zmenit...Dalo by se pro narust svalove hmoty jet i bez protejnovych koktejlu?Kolik gramu bilkovin na kilogram bych mel prijimat aby me to vystacilo?Jak jsem cetl u kulturistu 2,5g/kg a kluku v rustu treba i 3g co je na tom pravdy? |
vsechno se da delat bez doplnku..protoze uz jenom z toho nazvu jiste po chvilkovym zamysleni poznas ze je to jen DOPLNEK a to kvalitni stravy,at jde o protein nebo neco jinyho.2,5 nebo dokonce 3g bilkovin na kg hmotnosti je moc..max 2g ti budou stacit..nezapominej na dostatek sacharidu |
je to teda 2g na 1 kg zive vahy nebo celkove vahy i s tukem?
|
|
| nahoru |
|
 |
Serj
|
Zaslal: st srpen 05, 2009 12:19 pm Předmět: |
|
|
| Prdka27 napsal: | | dexterjoleefuck napsal: | | Prdka27 napsal: | | Sacharidacek napsal: | | Prdka27 napsal: | | Sacharidacek napsal: | | lidi od toho proteinu cekaj zazraky , si neuvedomujou , ze to je jen bilkovina , ktere musis zrat kvanta x let aby byl videt rozdil ... Nejaky 3/4 pixle proteinu za rok , na ktery si vyprosis penize od maminky sou uplne nepodstatny |
Vis ja chodim do posilovny rok ale jim uplne vsechno a ted to chci zmenit...Dalo by se pro narust svalove hmoty jet i bez protejnovych koktejlu?Kolik gramu bilkovin na kilogram bych mel prijimat aby me to vystacilo?Jak jsem cetl u kulturistu 2,5g/kg a kluku v rustu treba i 3g co je na tom pravdy? |
vsechno se da delat bez doplnku..protoze uz jenom z toho nazvu jiste po chvilkovym zamysleni poznas ze je to jen DOPLNEK a to kvalitni stravy,at jde o protein nebo neco jinyho.2,5 nebo dokonce 3g bilkovin na kg hmotnosti je moc..max 2g ti budou stacit..nezapominej na dostatek sacharidu |
je to teda 2g na 1 kg zive vahy nebo celkove vahy i s tukem? | celkové váhy
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
Zaslal: st srpen 05, 2009 12:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Prdka27

|
Zaslal: st srpen 05, 2009 12:24 pm Předmět: |
|
|
| dexterjoleefuck napsal: | | Prdka27 napsal: | | dexterjoleefuck napsal: | | Prdka27 napsal: | | Sacharidacek napsal: | | Prdka27 napsal: | | Sacharidacek napsal: | | lidi od toho proteinu cekaj zazraky , si neuvedomujou , ze to je jen bilkovina , ktere musis zrat kvanta x let aby byl videt rozdil ... Nejaky 3/4 pixle proteinu za rok , na ktery si vyprosis penize od maminky sou uplne nepodstatny |
je to teda 2g na 1 kg zive vahy nebo celkove vahy i s tukem? |
co jsem videl tak vzdycky se uvadelo Xg bilkovin na 1kg telesny hmotnosti |
OK stacili by mi tedy 2g na 1kg vahy abych nabral svaly (objem)?
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
Zaslal: st srpen 05, 2009 12:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Prdka27

|
Zaslal: st srpen 05, 2009 12:36 pm Předmět: |
|
|
| dexterjoleefuck napsal: | | Prdka27 napsal: | | dexterjoleefuck napsal: | | Prdka27 napsal: | | dexterjoleefuck napsal: | | Prdka27 napsal: | | Sacharidacek napsal: | | Prdka27 napsal: | | Sacharidacek napsal: | | lidi od toho proteinu cekaj zazraky , si neuvedomujou , ze to je jen bilkovina , ktere musis zrat kvanta x let aby byl videt rozdil ... Nejaky 3/4 pixle proteinu za rok , na ktery si vyprosis penize od maminky sou uplne nepodstatny |
je to teda 2g na 1 kg zive vahy nebo celkove vahy i s tukem? |
co jsem videl tak vzdycky se uvadelo Xg bilkovin na 1kg telesny hmotnosti |
OK stacili by mi tedy 2g na 1kg vahy abych nabral svaly (objem)? |
urcite to stacit bude..podle vyse napsanych i to je zbytecne moc..zkus 1.5g/1kg..pridat muzes vzdycky..a znova nutno podotknout..nezapominej na sacharidy |
Sacharidy ty se taky delaji nejak xg/1kg??Nebo to je zas neco jineho?Mas na to nejakou radu?
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|