|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: st srpen 05, 2009 12:43 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Sacharidy ty se taky delaji nejak xg/1kg??Nebo to je zas neco jineho?Mas na to nejakou radu? |
Přečti si tady na ronniem pár článků jestli si to teda už neudělal, ale tos musel přečíst dost letmo
|
|
| nahoru |
|
 |
Najkl
|
Zaslal: st srpen 05, 2009 1:02 pm Předmět: |
|
|
to Prdka27: tak u sachru ti nikdo nerekne kolik jich mas presne prijmout na kg. Melo by se to pohybovat od 4-6g/kg. Proste drz po 10 dni urcite mnozstvi sachru a sleduj vahu (zvaz se zdy rano). Jak se ti zvedne vaha 0,5-1kg tak je tak nechej, ale pokud se nezvedne tak pridej sachru a naopak jak se ti zvedne o vice jak kg tak sniz sachry. A taky nezapominej na tuky, neboj se jich!! _________________ 104kg při 186cm u Arnieho....není to nic ke chlubení....on byl spíš Atlet
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st srpen 05, 2009 1:35 pm Předmět: |
|
|
MOHL BYCH PŘÍTOMNÉ POŽÁDAT, ABY PŘI REAGOVÁNÍ NA JINÝ PŘÍSPĚVKY POUŽILI MOZEK A NEVYTVÁŘELI DVOUSTRÁNKOVÝ TAPETY MULTICITACÍ????
Díky!!!
edit: oops Cizopasník mě předběh a já si nevšim další stránky :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: st srpen 05, 2009 6:20 pm Předmět: |
|
|
chtel jsem se zeptat co je to za protein,ktery je ted v akci...instant whey...ten jsem tu jeste nevidel
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st srpen 05, 2009 6:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: st srpen 05, 2009 6:40 pm Předmět: |
|
|
A jakou ste měli příchuť? Já si chci teď nějakou takovou menší chuťovku na cesty koupit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: st srpen 05, 2009 6:44 pm Předmět: |
|
|
| _Lundgren napsal: | | A jakou ste měli příchuť? Já si chci teď nějakou takovou menší chuťovku na cesty koupit. |
pokazdy,kdyz Draper nacne protein,tak ho tu chvali do nebes vzivote jsem neslysel od nej neco spatneho...pokazde mu vsechno velice chutnalo jedine co jsem tak zaregistroval, byly velice negativni ohlasy na gainery od Nutrendu...je to sice par let dozadu,ale vyhledat se to jeste da
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st srpen 05, 2009 6:45 pm Předmět: |
|
|
| _Lundgren napsal: | | A jakou ste měli příchuť? Já si chci teď nějakou takovou menší chuťovku na cesty koupit. |
coko ale tiramisu nebo cappucino by vubec nemusely byt spatny...jen ta cena trochu _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: st srpen 05, 2009 7:07 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | _Lundgren napsal: | | A jakou ste měli příchuť? Já si chci teď nějakou takovou menší chuťovku na cesty koupit. |
coko ale tiramisu nebo cappucino by vubec nemusely byt spatny...jen ta cena trochu |
Dík, určitě vyzkoušim. No cena malá neni, ale momentálně jedu na Nectaru Sweets ruská zmrzlina, což taky neni žádná láce, ale chuťově paráda.
|
|
| nahoru |
|
 |
Trix
|
Zaslal: st srpen 05, 2009 11:15 pm Předmět: |
|
|
Zdravim chtěl bych se zeptat na ty jejich kombinace PhD co myslíte ohledně této s tím že bych do blendu 6HR přídával maltu...???
Příklad kombinace „BASIC“ - zaměření svalový objem, síla:
* 60 - 90 minut před zahájením tréninku: 2 odměrky Synergy Iso-7
* 15 minut před zahájením tréninku: 5 kapslí PhD BCAA´s, 500 ml vody
* bezprostředně po ukončení tréninku: 1 - 2 odměrky PhD Pharma Blend 6 HR, 5 kapslí PhD BCAA´s
* každý den večer před spaním: 10 g L-Glutamine
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: čt srpen 06, 2009 6:56 pm Předmět: |
|
|
| Trix napsal: | Zdravim chtěl bych se zeptat na ty jejich kombinace PhD co myslíte ohledně této s tím že bych do blendu 6HR přídával maltu...???
Příklad kombinace „BASIC“ - zaměření svalový objem, síla:
* 60 - 90 minut před zahájením tréninku: 2 odměrky Synergy Iso-7
* 15 minut před zahájením tréninku: 5 kapslí PhD BCAA´s, 500 ml vody
* bezprostředně po ukončení tréninku: 1 - 2 odměrky PhD Pharma Blend 6 HR, 5 kapslí PhD BCAA´s
* každý den večer před spaním: 10 g L-Glutamine |
pokavad v tomto rozpise vymenis znacku Phd za jinou,cely rozpis se stava automaticky neucinym a zadne svaly te nanarostou
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|