|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
yazi
(ban)

|
Zaslal: út srpen 04, 2009 10:13 pm Předmět: |
|
|
johoho chytil jsem 4 cejny :-)) _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Black Dragon

|
Zaslal: st srpen 05, 2009 6:32 pm Předmět: |
|
|
Nakoupil sem, umyl sem nadobi, zalil sem kytky, nalozil sem si kure na zitrek a varim si veceri ... sem kurva dobrej _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st srpen 05, 2009 6:36 pm Předmět: |
|
|
A kdo bude prát a žehlit, dragone? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st srpen 05, 2009 6:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: st srpen 05, 2009 8:16 pm Předmět: |
|
|
Dnes potešil večerný tréning, posilka plná super ľudí, dobrá atmosféra, celkom som sa zničil, ale teším sa na zajtrajšie ťahy ak to spodný chrbát dovolí po dnešných drepoch
A v piatok odlet do Bulharska, tak len doladiť formu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st srpen 05, 2009 8:34 pm Předmět: |
|
|
| Iron Lung Power napsal: | Dnes potešil večerný tréning, posilka plná super ľudí, dobrá atmosféra, celkom som sa zničil, ale teším sa na zajtrajšie ťahy ak to spodný chrbát dovolí po dnešných drepoch
A v piatok odlet do Bulharska, tak len doladiť formu :) |
Mam nesmirnou radost, ze te potesil vcerejsi trenink a taky, ze letis do Bulharska, ale nez odletis, zkus stihnout odpovedet mne na otazku v mem logu, na kterou jsem se te cca pred 2-3 dny ptal (mimochodem je to 83. stranka abys nemusel zbytecne hledat) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: st srpen 05, 2009 8:51 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Iron Lung Power napsal: | Dnes potešil večerný tréning, posilka plná super ľudí, dobrá atmosféra, celkom som sa zničil, ale teším sa na zajtrajšie ťahy ak to spodný chrbát dovolí po dnešných drepoch
A v piatok odlet do Bulharska, tak len doladiť formu :) |
Mam nesmirnou radost, ze te potesil vcerejsi trenink a taky, ze letis do Bulharska, ale nez odletis, zkus stihnout odpovedet mne na otazku v mem logu, na kterou jsem se te cca pred 2-3 dny ptal (mimochodem je to 83. stranka abys nemusel zbytecne hledat) |
Mam radost ze ma draper radost, ze Irona potesil trenink a taky ze leti do Bulharska :D _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: st srpen 05, 2009 8:53 pm Předmět: |
|
|
Kluci dík
Draper máš PM.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st srpen 05, 2009 8:55 pm Předmět: |
|
|
Mám radost, že je tu čím dál tím míň topiků, do kterých můžu něco napsat. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: st srpen 05, 2009 8:56 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Mám radost, že je tu čím dál tím míň topiků, do kterých můžu něco napsat. |
Taky mám ten pocit
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: st srpen 05, 2009 9:42 pm Předmět: |
|
|
mám radost, že daymonovi mohu napsat, protože jinak je to tu už o ničem.. zajímavé sekce: Logy (některé) a Strongman..
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: st srpen 05, 2009 9:55 pm Předmět: |
|
|
Doufám, že mi moderátoři udělají radost a rozdají pár BANů...
EDIT: Bara mi udělal radost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt srpen 06, 2009 12:03 am Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | Doufám, že mi moderátoři udělají radost a rozdají pár BANů...
EDIT: Bara mi udělal radost. |
mne taky, konecne o jednoho cu*aka na foru mene _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: čt srpen 06, 2009 10:36 am Předmět: |
|
|
Kdo si vysloužil headshot tentokrát? (: _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|