myslel som, ze to vyhra martinez, ale jeho to vyhrat s velkou pravdepodobnostou nenechaju - co je skoda!
moj kandidat je teda phil heath.
_________________ "The Best combination mass and symmetry in years"... Muscular Development (2OO6)
[img:01070191d5]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1249282766_1.jpg[/img:01070191d5]
http://www.youtube.com/watch?v=otD4prOS09s&feature=channel_page
mno viděl sem to video s heatem a přijde mi jako sympaťák a navíc cvičí shyby a přítahy v předklonu, což sem u těhle profíků moc neviděl :) a navíc vypadá hodně hustě a ani ne tak strašně tlustě jako všichni cutlerové a colemanové :) takže mu fandim
_________________ No to mi povídej. Tam je víc elektriky, než byl nápor na celostátní síť v reklamní pauze při finále zápasu žen v pudinkovým krému!
Na nějaký normální TV to asi nebudou dávat co? když nepočítám internet stream na BB.com
Aktuální fotky Ruhla někde nejsou? Mě teda Ruhl vůbec neni sympatickej, v nějakym videu co jsem viděl, tak mi přišlo, že je to typickej namachrovanej Helmut a ještě navíc tam kouřil jako fabrika...
Celkově se mi zdá, že na bělochy víc působí negativní efekty sypek nebo je to aspoň víc vidět na bílé kůží, když nejsou namatlaní barvou :-)
Ruhl ze je namachrovanej ? Mas to nejak popletene ... Na to , kam se dostal v tomhle sportu je to normalni skromnej, srandovni clovek a na nikoho si nehraje , ne jak nekteri radoby kulturisti ve fitku
Heath se mi libil loni nejvic, byl v ramenou a pazich ostrejsi nez Dexter, letos zlepsil zada, jedna slabina zustavaji lytka (ale s tema jsou na tom uplne stejne i Dexter, Wolf a Martinez)
myslim že lýtka má dobrý viděl si je někdy jak je trenuje nebo pořádně zatne má je velký skoro jak cutler a rozhodně lepší než tři jmenovaný si myslim ale nevim jak to hodnotí rozhodčí já tomu tolik nerozumim...
Heath se mi libil loni nejvic, byl v ramenou a pazich ostrejsi nez Dexter, letos zlepsil zada, jedna slabina zustavaji lytka (ale s tema jsou na tom uplne stejne i Dexter, Wolf a Martinez)
myslim že lýtka má dobrý viděl si je někdy jak je trenuje nebo pořádně zatne má je velký skoro jak cutler a rozhodně lepší než tři jmenovaný si myslim ale nevim jak to hodnotí rozhodčí já tomu tolik nerozumim...
tak to si trochu prestrelil, srovnavat lytka Cutlera a Phila ale urcite bude letos do top3...
Na nějaký normální TV to asi nebudou dávat co? když nepočítám internet stream na BB.com
Aktuální fotky Ruhla někde nejsou? Mě teda Ruhl vůbec neni sympatickej, v nějakym videu co jsem viděl, tak mi přišlo, že je to typickej namachrovanej Helmut a ještě navíc tam kouřil jako fabrika...
Celkově se mi zdá, že na bělochy víc působí negativní efekty sypek nebo je to aspoň víc vidět na bílé kůží, když nejsou namatlaní barvou :-)
Ruhl ze je namachrovanej ? Mas to nejak popletene ... Na to , kam se dostal v tomhle sportu je to normalni skromnej, srandovni clovek a na nikoho si nehraje , ne jak nekteri radoby kulturisti ve fitku
uplne super video:)) vidno ze neni namysleny ani nic podobne :) sympatak a velky pohodak vizera, a uz sa tesim ze bude na olympii.. do top 8 by mozno mohol byt..
boha to je GOLEM!ked ich vidim v plavkach na podiu to neukaze tak ako v civile,medzi "normalnymi" ludmi a nie podobnimy krabicami!vidiet ho tak nazivo (alebo podobneho obra) to musi byt zazitok
tak to si trochu prestrelil, srovnavat lytka Cutlera a Phila ale urcite bude letos do top3...
podívej se na todle videjko na celý ukazuje tam kolem minuty třicet a dvou minut...myslim že je má na dost hust ale neumí je na závodech pořádně zatnout
Tak tak, predok velmi dobrá úroveň, ale záda bez hĺbky a o detailoch ani nehovoriac, kvalifikáciu má, a čo zlepšovať, asi už tiež vie:)
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru