|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
herza
Anonymní
|
Zaslal: po srpen 03, 2009 7:33 pm Předmět: |
|
|
| veryska napsal: | | chci nabrat svaly a zbavit se tuku |
To najednou asi nepůjde. Drž se rad Deadlifta, on tomu rozumí. V tomhle je nejlepší si vybrat jednoho člověka, kterému věříš a jeho poslouchat. Ta moje taky poslouchá jen mě a je to pro ní písmo svaté.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
veryska

|
Zaslal: po srpen 03, 2009 7:35 pm Předmět: |
|
|
Kdyby se mi Deadlift neodstěhoval tak bych se toho držela, jenže mi pláchnul a jsem na to sama resp. potřebuju poradit.
Jinak priorita je nabrat svaly :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mar
|
Zaslal: po srpen 10, 2009 1:45 pm Předmět: |
|
|
Jsou velké rozdíly v kvalitě BCAA od různých výrobců? Koupil jsem si BCAA mega strong od Nut....
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: po srpen 10, 2009 2:00 pm Předmět: |
|
|
Pls mohl by mi nějaký odborník poradit kdy dat před a po tréninku sacharidy a protein. Ted mám:
2hod před tréninkem kuře s rýží
1-1,5hod před glukopur
10min po treninku většinou gainer s proteinem (jinak zase glokopur)
a 1-2hod po treninku kuře s rýží
moc dekuju za všechny názory
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: po srpen 10, 2009 2:02 pm Předmět: |
|
|
Nejsem odborník, ale zdá se mi to v pohodě. V čem je problém?:)
Btw : Akorát ten protein bezprostředně po tréninku je diskutabilní, že?:) _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: po srpen 10, 2009 2:21 pm Předmět: |
|
|
a co když bych ten protein tam po treninku nemel a měl až to kuře s rýží cca 1,5hod po
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po srpen 10, 2009 2:24 pm Předmět: |
|
|
| Vokr napsal: | | a co když bych ten protein tam po treninku nemel a měl až to kuře s rýží cca 1,5hod po |
Troufám si tvrdit, že bez toho proteinu a gaineru, když zařadíš pouze glukopur s vodou, budeš mít dokonce i dříve chuť na zmiňované jídlo. Nikoho nepřesvědčuji, zkus a uvidíš sám. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
haluzinhoo

|
Zaslal: st srpen 12, 2009 11:05 pm Předmět: |
|
|
má cenu dávat do objemovky amina??nebo je to k hovnu a mam koupit raci normalni protein?dik
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st srpen 12, 2009 11:16 pm Předmět: |
|
|
Jestli chceš jet objem a nemáš ani ten proteiňák, něco je špatně :)
|
|
| nahoru |
|
 |
haluzinhoo

|
Zaslal: st srpen 12, 2009 11:22 pm Předmět: |
|
|
samo že mám proteiňák, ptám se jestli amina do objemu, ano - ne ?
|
|
| nahoru |
|
 |
kyselinovzdorny kytovec

|
Zaslal: st srpen 12, 2009 11:23 pm Předmět: |
|
|
Ja bych si teda amina nekoupil, rekl bych ze to neni moc dulezity do obemu
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: st srpen 12, 2009 11:38 pm Předmět: |
|
|
| Johny HaRd napsal: | Nejsem odborník, ale zdá se mi to v pohodě. V čem je problém?:)
Btw : Akorát ten protein bezprostředně po tréninku je diskutabilní, že?:) |
spíš Glukopur 1.5 hodin před treninkem....to je dlouho, navíc před trainem bych dal radši maltu
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt srpen 13, 2009 9:55 am Předmět: |
|
|
| haluzinhoo napsal: | | samo že mám proteiňák, ptám se jestli amina do objemu, ano - ne ? |
Pokud nejsi milionář nebo je nemáš zadarmo, tak "ne".
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: čt srpen 13, 2009 9:57 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Jestli chceš jet objem a nemáš ani ten proteiňák, něco je špatně :) | Co je špatně?:) _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
marian78
|
Zaslal: ne srpen 23, 2009 11:42 am Předmět: |
|
|
Caute, mam otazku pre niekoho kto sa aspon trochu vyzna v biochemii:
Ma vyznam davat v jednej davke naraz napr.15- 20g cistych aminacov? Beriem ich 3x denne, pred ranajkami, obedom, vecerou a samozreme pred treningom. Mam taku svoju teoriu, ze velka davka aminacov pred tym ako zjem normalne jedlo mi lepsie nabudi syntezu bielkovin v tele, resp pri rysovani ochrani hmotu. Co vy na to, velmi ma to zaujima..dakujem
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama BCAA Instant | SurvivalInstantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí. 499 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|