|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Frozz.

|
Zaslal: ne srpen 09, 2009 5:51 pm Předmět: |
|
|
Ahoj,
chtěl bych se zeptat jestli nemá někdo zkušenost s tímto proteinem:
Nutrend Excelent 80 (80 jsem si vybral z toho duvodu, ze jsem sprinter a pro ne je nejlepsi podil bilkovin 60-80%)
Předtím jsem používal Magnus od Penca a AAcko od Penca .
(odkazy na vyrobky vkladat jeste nemuzu protoze mam mene jak 10 prispevku)
Zacinam s dietkou, zlepšení dosavadni stravy, cil : vyrysovani (hlavne brisni svalstvo).
Je tento protein vhodny? (Doufam ze ano, protoze jsem si ho uz koupil  )
Budu ho brat vzdy po posilovne nebo po narocnem treningu, tzn. vecer cca 3-4-5x tydne.
Dekuju za pripadne odpovedi, jsem zacatecnik v tomto oboru tak me omluvte za pripadne chyby :o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: ne srpen 09, 2009 7:03 pm Předmět: |
|
|
Je v hodny asi jako vsechny ostatni proteiny.Zasadni rozdil v tom neni.Jinak tenhle sem jeste nemel...od Nutrendu jsem mel jen gainer a po nem sem behal porad na hajzl
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne srpen 09, 2009 7:04 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | Je v hodny asi jako vsechny ostatni proteiny.Zasadni rozdil v tom neni.Jinak tenhle sem jeste nemel...od Nutrendu jsem mel jen gainer a po nem sem behal porad na hajzl |
jo, dekuju, doufam ze ja takovy problem mit nebudu (tuk tuk tuk)
Vyzkousim, a kdyz tak napisu kdyby si ho nekdo chtel treba taky poridit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Serj
|
Zaslal: ne srpen 09, 2009 7:12 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Je v hodny asi jako vsechny ostatni proteiny.Zasadni rozdil v tom neni.Jinak tenhle sem jeste nemel...od Nutrendu jsem mel jen gainer a po nem sem behal porad na hajzl |
Vyzkousim, a kdyz tak napisu kdyby si ho nekdo chtel treba taky poridit. | Proč nechceš jít do nečeho osvědčenýho?
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne srpen 09, 2009 7:53 pm Předmět: |
|
|
| Serj napsal: | | Frozz. napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Je v hodny asi jako vsechny ostatni proteiny.Zasadni rozdil v tom neni.Jinak tenhle sem jeste nemel...od Nutrendu jsem mel jen gainer a po nem sem behal porad na hajzl |
Vyzkousim, a kdyz tak napisu kdyby si ho nekdo chtel treba taky poridit. | Proč nechceš jít do nečeho osvědčenýho? |
Protoze nic osvedceneho neznam, jsem v tehlech suplementech zacatecnik,..
Ale nevyhledavam nic na super naboosteni svalu a sily, spis na regeneraci, i narust objemu, doplneni energie po treningu, ochrana svalu ..neco takoveho.
Napis co je osvedcene, rad se priucim :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne srpen 09, 2009 7:57 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Protoze nic osvedceneho neznam, jsem v tehlech suplementech zacatecnik,..
Ale nevyhledavam nic na super naboosteni svalu a sily, spis na regeneraci, i narust objemu, doplneni energie po treningu, ochrana svalu ..neco takoveho.
Napis co je osvedcene, rad se priucim :-) |
Proteiny Nutrendu se chuťově posunuly dost podstatně dopředu, tzn. klidně ho vyzkoušej, neměl by tě zklamat.
A ohledně kvality máš v porovnání s US značkami naprostou jistotu, že to, co je na obalu, je i uvnitř. Žádné nežádoucí věci navíc a co se živin, kvůli kterým se to kupuje, týče, tak přesně tolik, kolik má dle etikety být.
|
|
| nahoru |
|
 |
Serj
|
Zaslal: ne srpen 09, 2009 8:27 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Serj napsal: | | Frozz. napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Je v hodny asi jako vsechny ostatni proteiny.Zasadni rozdil v tom neni.Jinak tenhle sem jeste nemel...od Nutrendu jsem mel jen gainer a po nem sem behal porad na hajzl |
Vyzkousim, a kdyz tak napisu kdyby si ho nekdo chtel treba taky poridit. | Proč nechceš jít do nečeho osvědčenýho? |
Protoze nic osvedceneho neznam, jsem v tehlech suplementech zacatecnik,..
Napis co je osvedcene, rad se priucim :-) | bejt tebou si objednám různý příchutě třeba Extrafitu v 250g balení (pokud zachutná, tak si můžeš objednat větší balení), je to taky česká značka a lidi to tu chválí. Nemluvě o tom, že cenově to vychází líp jak Nutrend.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne srpen 09, 2009 9:21 pm Předmět: |
|
|
| Serj napsal: | | bejt tebou si objednám různý příchutě třeba Extrafitu v 250g balení (pokud zachutná, tak si můžeš objednat větší balení), je to taky česká značka a lidi to tu chválí. Nemluvě o tom, že cenově to vychází líp jak Nutrend. |
hodis mi prosimte link? Ja jsem nasel jen samy tablety, a to ja rozhodne brat nechci, jde mi ciste o prasek - koktejl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Serj
|
Zaslal: ne srpen 09, 2009 9:41 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Serj napsal: | | bejt tebou si objednám různý příchutě třeba Extrafitu v 250g balení (pokud zachutná, tak si můžeš objednat větší balení), je to taky česká značka a lidi to tu chválí. Nemluvě o tom, že cenově to vychází líp jak Nutrend. |
hodis mi prosimte link? Ja jsem nasel jen samy tablety, a to ja rozhodne brat nechci, jde mi ciste o prasek - koktejl. | nahoře máš lištu s eshopem :) proteiny->výrobce->extrafit :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: ne srpen 09, 2009 9:43 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Serj napsal: | | bejt tebou si objednám různý příchutě třeba Extrafitu v 250g balení (pokud zachutná, tak si můžeš objednat větší balení), je to taky česká značka a lidi to tu chválí. Nemluvě o tom, že cenově to vychází líp jak Nutrend. |
hodis mi prosimte link? Ja jsem nasel jen samy tablety, a to ja rozhodne brat nechci, jde mi ciste o prasek - koktejl. |
https://obchod.ronnie.cz/extrifit
|
|
| nahoru |
|
 |
HALI32

|
Zaslal: po srpen 10, 2009 8:49 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem vyzkoušel nový protein od Fitca, vanilkový...doslova puding...opravdu...vůbec to nebylo sladké, což mi nevadilo...ale glukoza by to napravila, kdyby někdo měl problém ;) akorát co jsem přišel domů...tak jsem byl nafouklý jak gymnastický balon...a ty komba potom :D nesedlo mi to... _________________ I love Nintendo... :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po srpen 10, 2009 8:59 pm Předmět: |
|
|
Takže jsem odzkoušel Nutrend Excelent 80 ...
příchuť ČOKO, ma velice dobrou chuť, je hrozně jemný (oproti jiným proteinum co jsem zkoušel), hutný, plný (jak jinak to nazvat:)) a je opravdu cítit, žeje to 80tka
|
|
| nahoru |
|
 |
Shaggy22
|
Zaslal: út srpen 11, 2009 10:44 am Předmět: |
|
|
urcite tu o tom bola debata ale nechcem listovat 200stran.
neviem sa rozhodnut aku chut championu vybrat :D tak by ste mohli napisat svoje skusenosti ktora prichut vam najviac smakovala
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: út srpen 11, 2009 10:53 am Předmět: |
|
|
| Shaggy22 napsal: | urcite tu o tom bola debata ale nechcem listovat 200stran.
neviem sa rozhodnut aku chut championu vybrat :D tak by ste mohli napisat svoje skusenosti ktora prichut vam najviac smakovala | susenky a krem jednoznacne ...
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|