|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
honza_rox

|
Zaslal: út srpen 11, 2009 8:42 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | http://www.stream.cz/video/10/335274-karlos-vemola-cfc |
hmm, brutalne agresivni! Navic kdyz skrti a ten chudak co lezi pod nim uz tap outuje, tak karlos ho tam jeste jednu nebo dve sekundicky pridrzi...
Ale stejne mi prijde ze moc vypilovany techniky nema, spis agresivne do vseho busi...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út srpen 11, 2009 9:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mára

|
Zaslal: út srpen 11, 2009 10:38 pm Předmět: |
|
|
Nevím, jestli už to není někde tady na webu, pokud jo tak soory...
Ale Honza Soukup prohrál ve 3.kole na KO... Ke konci vyrovnaného druhého kola byl počítán po pravém háku soupeře. Ale i tak prej dle slov, kdo zápas sledoval, bylo to moc pěkný, ... kor když jednalo o jeho premieru... _________________ Život je jako hra se smrtí, je jen na člověku jak dlouho tu hru vydží hrát.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: st srpen 12, 2009 6:51 am Předmět: |
|
|
Je to na předchozí straně...
https://forum.ronnie.cz/post667653.html#667653
Moc nevíim, co k tomu říct. Některé okamžiky ze strany českého borce byly pěkné, ale to jak si naběhl na obě počítání, no, asi to bylo nervozitou nebo přemotivováním, nicméně se bojím, aby mu K-1 vůbec dala ještě nějakou pořádnou šanci. Musím se na to podívat ještě jednou v klidu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Me2dik

|
Zaslal: st srpen 12, 2009 9:07 am Předmět: |
|
|
| honza_rox napsal: | | mirio napsal: | | http://www.stream.cz/video/10/335274-karlos-vemola-cfc |
hmm, brutalne agresivni! Navic kdyz skrti a ten chudak co lezi pod nim uz tap outuje, tak karlos ho tam jeste jednu nebo dve sekundicky pridrzi...
Ale stejne mi prijde ze moc vypilovany techniky nema, spis agresivne do vseho busi... |
... ale zviera to je riadne to sa mu zobrat nemoze
|
|
| nahoru |
|
 |
Broken

|
Zaslal: st srpen 12, 2009 9:57 am Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | Je to na předchozí straně...
Moc nevíim, co k tomu říct. Některé okamžiky ze strany českého borce byly pěkné, ale to jak si naběhl na obě počítání, no, asi to bylo nervozitou nebo přemotivováním, nicméně se bojím, aby mu K-1 vůbec dala ještě nějakou pořádnou šanci. Musím se na to podívat ještě jednou v klidu... |
Soukup mě moc nepřesvědčil.Ruce měl jakési jalové a když útočil,tak to spíš vypadalo jako když zavře oči a tlačí se dopředu přední,zadní,highkick-tohle byla kombinace,kterou tam pouštěl pořád.
Ale chápu,že to byla premiéra.Snad na sobě ještě zapracuje a šanci dostane,potenciál tam určitě je _________________ Kdyz jsem byl mlady,byl jsem namysleny.Ale ted uz nemam chybu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st srpen 12, 2009 10:34 am Předmět: |
|
|
| Broken napsal: | | mirio napsal: | Je to na předchozí straně...
Moc nevíim, co k tomu říct. Některé okamžiky ze strany českého borce byly pěkné, ale to jak si naběhl na obě počítání, no, asi to bylo nervozitou nebo přemotivováním, nicméně se bojím, aby mu K-1 vůbec dala ještě nějakou pořádnou šanci. Musím se na to podívat ještě jednou v klidu... |
Soukup mě moc nepřesvědčil.Ruce měl jakési jalové a když útočil,tak to spíš vypadalo jako když zavře oči a tlačí se dopředu přední,zadní,highkick-tohle byla kombinace,kterou tam pouštěl pořád.
Ale chápu,že to byla premiéra.Snad na sobě ještě zapracuje a šanci dostane,potenciál tam určitě je |
s timhle souhlasim, akorat ten potencial sem tam nikde envidel, to ze tam je sem si zatim jenom precetl
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: st srpen 12, 2009 11:33 am Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | Broken napsal: | | mirio napsal: | Je to na předchozí straně...
Ale chápu,že to byla premiéra.Snad na sobě ještě zapracuje a šanci dostane,potenciál tam určitě je |
s timhle souhlasim, akorat ten potencial sem tam nikde envidel, to ze tam je sem si zatim jenom precetl |
Ale v prvnim kole kopal pekne, bohuzel nic jineho...jo, jeste ta gilotina byla pekna..
Mel jsem pocit ze vubec neni vybouchany, proc zacina hned s temi nejlepsimi? I kdyz ten kitarone, nebo jak si rika, rozhodne mezi nejlepsi nepatri.. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mára

|
Zaslal: st srpen 12, 2009 11:53 am Předmět: |
|
|
Já věřím, že Honza ješte se úkáže.. chce to trochu času. Ty ruce budou jeho slabinou, přeci celý život dělá Kyokushin, kde se téměř nepoužívají... Ale dostane se do toho, a ješte nám ukáže _________________ Život je jako hra se smrtí, je jen na člověku jak dlouho tu hru vydží hrát.
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: st srpen 12, 2009 12:30 pm Předmět: |
|
|
Blaznis.... ruce sou v kyokushinu primarni... Kazdej trener kterej za neco stoji do tebe bude neustale hustit, ze ruce a kryt jsou zaklad... Takze vymlouvat se na to, ze neni zvyklej prijimat udery do hlavy neberu.. Proste jen musi zapracovat na rukach... A je jedno jestli nekdo dela celej zivot thai, kick nebo kyokushin, kdyz se pak zameruje hlavne na kopy.. _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: st srpen 12, 2009 5:20 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | Blaznis.... ruce sou v kyokushinu primarni... Kazdej trener kterej za neco stoji do tebe bude neustale hustit, ze ruce a kryt jsou zaklad... Takze vymlouvat se na to, ze neni zvyklej prijimat udery do hlavy neberu.. Proste jen musi zapracovat na rukach... A je jedno jestli nekdo dela celej zivot thai, kick nebo kyokushin, kdyz se pak zameruje hlavne na kopy.. |
Tu nejde o prijimanie uderov do hlavy, ale o to, nakolko dobre vie boxovat...a dobre boxovat sa asi na kyokushin nenaucil Na druhej strane, ak by tuto slabinu aspon ciastocne eliminoval... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: st srpen 12, 2009 6:06 pm Předmět: |
|
|
Mě se Honza naopak líbil. Popravdě řečeno, sem čekal, že dostane nehorázně na prdel. Na prdel dostal, ale tak strašný to nebylo. Ruce má pořád jenom tak, aby za ně schoval kopy. Jde hlavně o to, že absolutně nemá přehled ve výměnách. Má rychlost, je tam i nějaká rána, ale jsou to zbytečně vynaložené údery, chybí tam přečtení toho soupeře. Ještě je tam vidět ten styl z tatam - přední, zadní, kop, kop všechno hrr dopředu a znova, což neni špatný, v prvním kole mu to dobře fungovalo, ale jakmile mu začal chodit Maeda/Kyotaro na tělo a ztratil svůj distanc (pak navíc sám začal chodit do boxerských výměn, i když tam ztrácel) už to byla taková plácaná z jeho strany. Rozdal i pár slušných granátů, ale přehled chybí. Ten měl Maeda a jen si mazacký počkal až ho chytne z hákem, než aby tam dal padesát úderů bez výsledku.
Celkově vzato na mě udělal dojem: nebojí se jít do rány +, má suprový nohy +, je tam rychlost +, má ránu i v rukou +, nemá přehled -, viditelně chybí zkušenosti z ringu - a fyzička nebyla úplně 100% -.
Všechny jeho mínusy ale přičítám tomu, že mu chybí zkušenosti z ringu, což dělá hodně. Neumí si tak rozvrhnout síly, neumí tolik odpočívat, neumí pořádně uhnout před úderem a další... Ale to jsou všechno věci, které se dají doladit, pokud ještě dostane šanci. A podle mě udělal pěkný zápas, takže by jí dostat mohl.
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: st srpen 12, 2009 7:52 pm Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: |
Jako mel ten rejstrik technik celkem pestry, nejmin ze vseho snafd boxoval, coz je mi teda jednak sympaticke a jednak bych do nej rekl, ze to bude spis takovy ten demolicni striker a on ma pekny takedown, slusny ground controll, pekny pokus o poraz, jednoznacny prehled, gnp a nakonec RNC submission. No ja cumim... Nema o nem nekdo vic infa? Vemola? To bode klok z Hane.. |
Rejstrik nerejstrik, na zemi mi proste neprisel nijak uchvatnej. Obzvlast kdyz proti nemu nenastoupl zadnej bombardak....
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: st srpen 12, 2009 10:09 pm Předmět: |
|
|
Geroj: No, nevím. Díval jsem se na to znova a kdybych měl jeho výkon ohodnotit na stupnici od jedné do deseti, dám 4 z 10. Pro mně je to zklamání, čekal jsem od něj výrazně více speciálně potom, jak do K-1 vlétl jeho finálový přemožitel Teixeira. Kdyby to nebyla premiéra v K-1 ringu, hodnotím ještě níže...
Ke Karlosovi (hehe) Vémolovi - těžko soudit. CFC UK asi zrovna nepatří mezi top organizace, když se k fightu můžeš přihlásit formulářem na webu - http://www.cfc.uk.com/documents/fighter_application.html.  Stejně tak by mně zajímalo, jak moc reálná byla informace o o tom, že na podzim půjde v UFC. Nechci nijak snižovat jeho výkon, budu jen rád, pokud se tak opravdu stane, ale moc tomu nevěřím...
|
|
| nahoru |
|
 |
napao13
|
Zaslal: st srpen 12, 2009 10:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|