|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: út srpen 11, 2009 7:20 pm Předmět: |
|
|
...."Čau, Renda"
jako dobré no
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: út srpen 11, 2009 7:55 pm Předmět: |
|
|
Dobrej typ _________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: st srpen 12, 2009 1:23 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: st srpen 12, 2009 11:55 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Opet sem se dokopal si jit zabehat ... po par dnech s napicu zivotospravou ... hodil sem na sebe cernakovy kalhoty, kanady a sel sem ... sice se potim jak prase a je mi na bliti, ale sem spokojenej .. svinsky spokojenej |
nebylo by lepsi jit nekam na koupaliste...dat si nejakou rozplavbu,sednout si k obcerstveni na male pivecko a okoukavat prsatice?Pak to cela muzes zopakovat i s prsatici v naruci:))leto je nadherne:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st srpen 12, 2009 12:02 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Opet sem se dokopal si jit zabehat ... po par dnech s napicu zivotospravou ... hodil sem na sebe cernakovy kalhoty, kanady a sel sem ... sice se potim jak prase a je mi na bliti, ale sem spokojenej .. svinsky spokojenej |
na behani bych si radsi vzal tenisky
- jinak ja jsem dnes se sebou spokojenej protoze jsem mel zatim nejlepsi jizdu v autoskole :o))
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
slevac
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: st srpen 12, 2009 4:47 pm Předmět: |
|
|
| slevac napsal: | Udělala mi radost koupě nového kola,jezdí skoro samo |
Tomu se říká motorka.
|
|
| nahoru |
|
 |
slevac
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st srpen 12, 2009 6:45 pm Předmět: |
|
|
Viděli jsme naživo zásah policie proti nějakým třem zmetkům, čemuž předcházela honička v autech. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st srpen 12, 2009 6:47 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Viděli jsme naživo zásah policie proti nějakým třem zmetkům, čemuž předcházela honička v autech. |
se mas :) to ja mam tady v Brne akorat "stesti" na hadky a bitky v salinach a to jezdim hodne malo _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: st srpen 12, 2009 7:07 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Viděli jsme naživo zásah policie proti nějakým třem zmetkům, čemuž předcházela honička v autech. | a to byli mestaci co pri behu jednou rukou drzej klobouk a druhou obusek a nebo zakuklena URNA ?
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st srpen 12, 2009 7:53 pm Předmět: |
|
|
Neměli samopaly a kukly, ale měly černý overaly :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|