|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: čt srpen 13, 2009 6:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt srpen 13, 2009 6:03 pm Předmět: |
|
|
Ano _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: čt srpen 13, 2009 6:04 pm Předmět: |
|
|
Sympaták..., jaké, že je Tvé povolání? Na té fotce vypadáš jako doktor...
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt srpen 13, 2009 6:05 pm Předmět: |
|
|
Studuji, v tomhle lítám po škole. Nutriční terapie
EDIT: A díky za toho sympaťáka, někdy teda zajdem na kafe _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt srpen 13, 2009 6:08 pm Předmět: |
|
|
Teda původně jsem čekal že esko dělá z herzy přihřátého chlapíka co si hraje na kadeřníka  ¨
Tady je vidět že zdání klame jako svině
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt srpen 13, 2009 6:08 pm Předmět: |
|
|
| herza napsal: | Aha, takže na I. lékařské, to je nově otevřený obor, pokud se nemýlim. |
Bohužel ne Přijímačky jsem nezvládl, chybělo mi pár bodů, takže pouze vyšší odborná, ale do toho ještě drtím literaturu, která se studuje na VŠ, ptž na tý VOŠ se učí věci, které jsem už pročetl na střední _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: čt srpen 13, 2009 6:14 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | herza napsal: | Aha, takže na I. lékařské, to je nově otevřený obor, pokud se nemýlim. |
Bohužel ne Přijímačky jsem nezvládl, chybělo mi pár bodů, takže pouze vyšší odborná, ale do toho ještě drtím literaturu, která se studuje na VŠ, ptž na tý VOŠ se učí věci, které jsem už pročetl na střední |
Rozsah učiva se určitě o moc lišit nebude, jen na Karlově bude asi kladen větší důraz na fyziologii, anatomii apod. Z čehož bych se taky osypal.
Jinak přeji Ti ať máš v budoucnu hodně úspěšných klientů.
|
|
| nahoru |
|
 |
ripperr

|
Zaslal: čt srpen 13, 2009 6:15 pm Předmět: |
|
|
| herza napsal: | | supporter napsal: | | herza napsal: | | Tady je to samý kulturista, já už se v tom nevyznám..., Ať si dá po tréninku taky glukózu a k té glukóze může klidně za 20 minut pridat banán, ale glukóza, maltodextrín jsou nejefektivnějším zdrojem k doplnění ztracených glykogenových zásob, na banán se musí čekat. |
a co WMS ? |
??? |
Waxy Maize Starch (WMS) je to zmes voskovej kukurice ...toto myslel supporter
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt srpen 13, 2009 6:20 pm Předmět: |
|
|
| herza napsal: | | eSko napsal: | | herza napsal: | Aha, takže na I. lékařské, to je nově otevřený obor, pokud se nemýlim. |
Bohužel ne Přijímačky jsem nezvládl, chybělo mi pár bodů, takže pouze vyšší odborná, ale do toho ještě drtím literaturu, která se studuje na VŠ, ptž na tý VOŠ se učí věci, které jsem už pročetl na střední |
Rozsah učiva se určitě o moc lišit nebude, jen na Karlově bude asi kladen větší důraz na fyziologii, anatomii apod. Z čehož bych se taky osypal.
Jinak přeji Ti ať máš v budoucnu hodně úspěšných klientů. |
Díky, pokud toho časem budu vědět tolik jako ty, tak bych se toho určitě nebál Přeji mraky klientů, ať je čím dál tím víc zdravějších a chytřejších lidí _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: čt srpen 13, 2009 6:22 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | herza napsal: | | eSko napsal: | | herza napsal: | Aha, takže na I. lékařské, to je nově otevřený obor, pokud se nemýlim. |
Jinak přeji Ti ať máš v budoucnu hodně úspěšných klientů. |
Díky, pokud toho časem budu vědět tolik jako ty, tak bych se toho určitě nebál Přeji mraky klientů, ať je čím dál tím víc zdravějších a chytřejších lidí |
Díky. Na Tobě je taky vidět, že se o výživu hodně zajímáš.
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: čt srpen 13, 2009 6:23 pm Předmět: |
|
|
| ripperr napsal: | | herza napsal: | | supporter napsal: | | herza napsal: | | Tady je to samý kulturista, já už se v tom nevyznám..., Ať si dá po tréninku taky glukózu a k té glukóze může klidně za 20 minut pridat banán, ale glukóza, maltodextrín jsou nejefektivnějším zdrojem k doplnění ztracených glykogenových zásob, na banán se musí čekat. |
a co WMS ? |
??? |
Waxy Maize Starch (WMS) je to zmes voskovej kukurice ...toto myslel supporter |
Nevyrábí se z této směsy VitarGo?
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: čt srpen 13, 2009 6:38 pm Předmět: |
|
|
| herza napsal: | | ripperr napsal: | | herza napsal: | | supporter napsal: | | herza napsal: | | Tady je to samý kulturista, já už se v tom nevyznám..., Ať si dá po tréninku taky glukózu a k té glukóze může klidně za 20 minut pridat banán, ale glukóza, maltodextrín jsou nejefektivnějším zdrojem k doplnění ztracených glykogenových zásob, na banán se musí čekat. |
a co WMS ? |
??? |
Waxy Maize Starch (WMS) je to zmes voskovej kukurice ...toto myslel supporter |
Nevyrábí se z této směsy VitarGo? |
vyrábí, teda nejen Vitargo. Podle studií to snad jde ještě rychleji než glukóza...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bernhard
|
Zaslal: čt srpen 13, 2009 6:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|