LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 80, 81, 82  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
LJ

PříspěvekZaslal: pá srpen 14, 2009 12:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

strava
2xbebe 50g, mlíko 200ml
amina 5tbl
activia nápoj 250ml
amina 5tbl
maso, rejže/brambory 250g
amina, 5tbl
trénink
50ka protein 2 odměrky
maso těstoviny asi 250g
hermelín 100g
protein na noc 80ka

Ukázkovej jídelníček, docela to teď vypadá normálně , cukrů málo akorát..
LJ

PříspěvekZaslal: pá srpen 14, 2009 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

trénink
bench 3x8x92kg PR
tricepsový bench na velmi úzko na šikmé rehab
stahování horní kladky up to 5x75kg
stahování horní kladky paralel stroj up to 10x80kg

Dneska takovej milej lehkej trénink, ostatně jako pokaždý když si před tréninkem schrupnu . Příští bench už začnu zkoušet pětky s 95kg, blíží se posvátná stovka . Běhání pořád nic, ale tuším že zítra se prospím a pude to samo .
švadla

PříspěvekZaslal: pá srpen 14, 2009 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ten bench ti jde hezky nakoru, jaký jsi dal pauzy dneska?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
LJ

PříspěvekZaslal: pá srpen 14, 2009 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

švadla napsal:
ten bench ti jde hezky nakoru, jaký jsi dal pauzy dneska?
nic moc, dvě minuty snad, ale je to tím, že když cvičím sám, tak to na mě holt nesmí zůstat... ale zase to beru tak, že díky tomu jak benchuju skoro každej den, tak až to pak nechám odpočnout a tejden se budu chystat na maxko, tak to pude dobře jinak bench nahoru asi nejde, mám teoretický maxko od těch desítek pořád stejný, jen se k němu propracovávám ...
LJ

PříspěvekZaslal: so srpen 15, 2009 3:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

trénink
bench 3x5x95kg PR
tlaky s JR na šikmé rehab
peckdeck rehab
sumo MT 3x10x105kg

Dneska lehkej odpolední trénink. Bench jsem podle plánu přidal, zkusím pár tréninků přidávat série. Jinak jsem si vyzkoušel po dlouhé době na protažení lehký MT, je to příjemný, možná začnu zkoušet i lehký dynamický dřepy, když už tak už .
JOga

PříspěvekZaslal: so srpen 15, 2009 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ : Každýmu tady dost dobře radíš a je vidět, že seš znalej, ale sám ten tvůj trénink stojí za prd a strava občas taky.

EDIT : Vyser se už na tu tvou recesi .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
LJ

PříspěvekZaslal: so srpen 15, 2009 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kterou recesi myslíš?

Trénink mám během prázdnin, kdy sem si dal pauzu od tanečního trénování (v září zase začíná sezóna), hodně intenzivní, lineárně přidávám váhu už snad 6 týdnů. Zaměřuju se na hrudník, protože ten u tancování bohužel vůbec nijak nezabírá a tak mají tanečníci většinou hrudníky jak 13letý gymnastky.

Poenta je, že sem relativně velkej chlap a sportuju dost dlouho na to, abych nebenchoval v sériích dvouciferný čísla, do konce prázdnin si myslím, že s přehledem dokloužu ke svýmu cíli a pak se budu hlavně snažit to u tancování nějak udržovat .
JOga

PříspěvekZaslal: so srpen 15, 2009 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pochopil jsem to tak, že chceš benchovat v sériích přez 100 jako bazzy? , tak proč do toho držíš jakoby občas dietu?
LJ

PříspěvekZaslal: so srpen 15, 2009 7:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně, jako každej správnej chlap bych chtěl benchovat minimálně s vlastní váhou velmi v klidu . Dokud se zlepšuju, není třeba i na první pohled divnej trénink nebo stravu měnit . Jinak vzhledem k tomu, že intenzivně sem předtím necvičil, využívám paradoxu začátečníka čili že sílím, ačkoliv se hmotnost nezvyšuje nebo dokonce mírně klesá. Ono to velmi rychle přejde a já se zaseknu, ale zatím se zdá, že do září mi to vydrží
JOga

PříspěvekZaslal: so srpen 15, 2009 7:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to potom jo , jinak ten bench ti de přez ten tvůj podivnej trenál pěkně nahoru .
LJ

PříspěvekZaslal: so srpen 15, 2009 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JOga napsal:
Tak to potom jo , jinak ten bench ti de přez ten tvůj podivnej trenál pěkně nahoru .
no jenom opakuju že asi nejde nahoru, jenom posledních pár týdnů postupně přidávám podle plánu - začal sem benchovat 10x10, přejel přes 10x5 teď k něčemu blízko 5x5 a končit chci s 3x3, teoretický maximum celou dobu se snažím mít kolem 120kg, takže budu dělat všechno proto, abych ho na konci po deloadu zatlačil i v praxi
LJ

PříspěvekZaslal: ne srpen 16, 2009 12:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tanečky
60 minut intenzivních tanečků, house a new style, tak by se dal shrnout výlet do Mishmashe. Super je, že tam člověk nikdy nepotká nikoho kdo by uměl tancovat, takže se cítí dobře, i když mu to nejde, mínusy dnes byly ty, že jsem se neopil a tudíž se mi nechtělo družit a motat hlavy nivkám . Jinak kupodivu stačí 3 týdny bez aerobky, jenom fitko, a cítím se pomalej jako šnek, už je bohužel na čase začít se hejbat...

jinak opět hodím jídelníček, protože mi nijak extra dietní opravdu nepřijde, spíš racionální, protože tam nemám mraky cukrů

2xbebe 50g, bio mlíko 100ml
amina 5 tbl
activia 250ml
amina 5tbl
trénink
protein 50% 2 odměrky
rýže 100g, sýr 100g
kuřecí prsa 250g, fazole 150g
amina 5tbl
twister 200g
kuřecí špíz 200g
tanečky
amina 10tbl
protein 80% 2 odměrky
LJ

PříspěvekZaslal: út srpen 18, 2009 9:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

trénink
bench 8x5x95kg PR
úzkej bench na triceps na šikmé up to 3x75kg PR
MT up to 155kg
tlaky na ramena s JR rehab
tlaky na ramena na stroji rehab

Dneska úžasnej den, včera jsem usnul v šest večír a spal do tří do rána, pak sem hrál do 7 na playstationu, koukal na atletiku a snídani s novou a podobný vály a pak spal do desíti a šel do práce. Skončil jsem kolem osmý a to už se mi zavíraly oči, ale energy drink mě postavil na nohy a padaly rekordy a bude to už jenom lepší . Trochu sem přidal na mrtvole, jen tak na potěžkání, docela v pohodě, ale u těch 155 už sem cítil, že nemám úplně zajetou techniku a prasím se. Nemám moc ambice to hnát na sílu, ale nějaký lehký dřepy a mrtvoly na dynamiku určitě zařadím.
LJ

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2009 1:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

trénink
tricepsové stahování kladky 3x8x72kg
bic.zdvihy s JR pyramida nějaká
francie s velkou činkou rehab
bic.zdvihy na stroji s 36kg
tricepsové kliky th+25kg

Dneska bb trénink s kámošem, držel sem se podobnejch vah a opakování jako on s tím rozdílem, že on je o půlku větší než já, i když trochu tučnější. Změna dobrá, ale pravidelně bych to jet nechtěl.
LJ

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 6:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

trénink
bench 5x75kg, 5x85kg, 5x97kg, 5x97kg
šikmej bench na triceps rehab
veslo up to 3x95kg
tlaky na ramena up to 5x65kg

Po včerejšku mám namožený celý ruce, ale jinak nic zásadního, odjel sem si svůj běžnej trénink, na benchi minimálně přidal, jenom dvě pracovní série tentokrát, protože sem se bál, že to na mě spadne , ale zase můžu teď dva tréninky pomalu přidávat série. Jinak klasický psycho, těžkejch mi připadá na benchi i těch 75, ale to už sem si zvykl .

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 80, 81, 82  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: