|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mentzers boy

|
Zaslal: pá srpen 14, 2009 11:24 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | mentzer's boy napsal: |
Tak jak mi vysvětlíš tisícovku Mentzerových klientů,a tisíce cvičících HD nebo H.I.T. na světě,kdyby to nefungovalo tak bych se toho nedržel a ostatní co cvičí HD taky |
znas osobne alespon jednoho?
jak vysvetlis miliony lidi, kteri cvici trenink, ktery je uplne k nicemu a drzi se ho?
neznam osobne nikoho kdo cvicil HIT, zato jsem osobne trenoval dost lidi, kteri dosahli slusnejch pokroku naprostym opakem toho, co ty propagujes |
Já osobně neznám nikoho,je to tím že se u nás HD jen vyvrácí a nikdo jej nezkusí,ale jak jsem psal když vycházel ironman magazinne tak tam byl článek s nějakým naším dorostencem který HD cvičil,ale nepamatuju si jeho jméno,a jak vysvětlím miliony lidí,kteří cvičí trénink,který je k ničemu a drží se ho?asi s ním mají výsledky,Matt bentley juniorský mistr Britanie má taky výsledky,je jich spousta.Jen u nás je strach tento trénink vyskoušet
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kid
|
Zaslal: pá srpen 14, 2009 11:34 am Předmět: |
|
|
| mentzer's boy napsal: | | Saasi napsal: | | HD sem necvičil, ale pokud je tak neúčinnej, tak proč se o něm neustále diskutuje? Proč se stal tolik zažitou fámou? A jak dlouho cvičil Mentzer HD? respektive od kdy ho začal cvičit... |
Mentzera na Jonese prý upozornil Viator v roce 1971,Mike jednou večer zatelefonoval Jonesovi ale jones nebyl dpma,a tak zanechal vzkaz.Jones se ozval ve tři hodiny v noci,ovšem když Mentzer navrhoval jinou dobu tak Jones řekl "zavři klapačku a poslouchej" O třicet let později vzpomínal,"seděl jsem na zemi v trenýrkách,klepal se zimou a vzrušením a poprvé naslouchal někomu,kdo ví,o čem mluví.Jeho názory ihned uvedl do praxe a začal cvičit 3x týdně H.I.T.a v roce 1976 vyhrál Mr.America.Za Jonesem jezdil i Boyer Coe,stroje nautilus prý i testoval Arnold Schwarzenegger.Kdo umí anglický tak můža navštívit arthurjonesexercise.com,nebo drdarden.com nebo pure-hit.com
Tady je např.trénink nohou mike mentzera-
1.předkopávaní-1 série,6-10op.
2.leg-press (nebo dřepy)-1 série,6-10op. (zahrnuje silová i negativní op.)
3.zakopávaní-1-2 série,6-10op. (zahrnuje silová i negativní op.) |
A jestli neumřeli, tak tak spolu v chaloupce pod lesem žijí šťastně a spokojeně dodnes....
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: pá srpen 14, 2009 11:43 am Předmět: |
|
|
| mentzer's boy napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | mentzer's boy napsal: |
Tak jak mi vysvětlíš tisícovku Mentzerových klientů,a tisíce cvičících HD nebo H.I.T. na světě,kdyby to nefungovalo tak bych se toho nedržel a ostatní co cvičí HD taky |
znas osobne alespon jednoho?
jak vysvetlis miliony lidi, kteri cvici trenink, ktery je uplne k nicemu a drzi se ho?
neznam osobne nikoho kdo cvicil HIT, zato jsem osobne trenoval dost lidi, kteri dosahli slusnejch pokroku naprostym opakem toho, co ty propagujes |
Já osobně neznám nikoho,je to tím že se u nás HD jen vyvrácí a nikdo jej nezkusí,ale jak jsem psal když vycházel ironman magazinne tak tam byl článek s nějakým naším dorostencem který HD cvičil,ale nepamatuju si jeho jméno,a jak vysvětlím miliony lidí,kteří cvičí trénink,který je k ničemu a drží se ho?asi s ním mají výsledky,Matt bentley juniorský mistr Britanie má taky výsledky,je jich spousta.Jen u nás je strach tento trénink vyskoušet |
Já znám i jsme ho nejednou testovali a samozřejmě funguje... Ale jak jsem psal už dříve, funguje chvíli a pak už to je kontraproduktivní. A určitě to není systém pro začátečníky - maximum z něj vytěží ten kdo už má základ postavený ze "standardních" tréninků. Zařadit ho na dva měsíce může být i docela prospěšná změna ale pak honem od něj....
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: pá srpen 14, 2009 11:47 am Předmět: |
|
|
| mentzer's boy napsal: |
Já osobně neznám nikoho,je to tím že se u nás HD jen vyvrácí a nikdo jej nezkusí,ale jak jsem psal když vycházel ironman magazinne tak tam byl článek s nějakým naším dorostencem který HD cvičil,ale nepamatuju si jeho jméno,a jak vysvětlím miliony lidí,kteří cvičí trénink,který je k ničemu a drží se ho?asi s ním mají výsledky,Matt bentley juniorský mistr Britanie má taky výsledky,je jich spousta.Jen u nás je strach tento trénink vyskoušet | prosímtě jakej strach, ty se tady dohaduješ s celým fórem, nemáš jedinej důkaz pro svý tvrzení, neznáš nikoho komu to funguje, jenom sis někde něco přečetl v časopise a to je celý ... a nebudeš tomu věřit, dokonce znám i osobně lidi, kteří HD jeli a nefungovalo jim to
ad. trénink - ne, miliony lidí cvičí blbě, výsledky nemají, a stejně cvičí dál, to je holt smutná realita
a ještě jednou, uvědom si že když bude sypat a mít dobrou životosprávu, tak nabereš i s tréninkem jednou za dva týdny, ale samozřejmě to je dost otřesná cesta a ty pokud pojedeš na čisto, tak máš milion jinejch cest ... ale zbytečný se tu furt dohadovat, pokud si za celou tuhle dobu nepochopil, že to není o jednom tréninku, ale o tom mít dobrý jídlo odpočinek a trénink pravidelně měnit, jedno jakej, tak si jeď deset let HIT, je to tvůj boj
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: pá srpen 14, 2009 11:58 am Předmět: |
|
|
| citace: | a co ty teď bereš, že ses tak zázračně zlepšil, zmutovaný ředkvičky? |
iron: to je jako kompliment? buďme upřímní, cvičit sem začal někdy v 17ti jako 68kg mrcous s benchem 25kg , vydrželo mi to tak možná dva roky, pak sem se vrátil k tancování a nezdravý životosprávě a čas od času mám úzkost z toho, že nabrat svaly a sílu je vlastně hrozně jednoduchý a já to tajemství znám a nevyužiju toho , takže začnu chodit cvičit pravidelně, hlídat jídlo a ono to prostě funguje
je to tuším cca 3,5 roku, starej log tu asi už nikde není, kdy sem úplně stejně jako teď zařadil smysluplnej trénink, tenkrát myslím fomina, pak hst a pak benchpress killera, a součet v trojboji se tenkrát taky během snad dvou měsíců pohl o 70kg, to je holt výhoda "začátečnický" odezvy těla na cvičení
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: pá srpen 14, 2009 12:01 pm Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | | citace: | a co ty teď bereš, že ses tak zázračně zlepšil, zmutovaný ředkvičky? |
iron: to je jako kompliment? buďme upřímní, cvičit sem začal někdy v 17ti jako 68kg mrcous s benchem 25kg , vydrželo mi to tak možná dva roky, pak sem se vrátil k tancování a nezdravý životosprávě a čas od času mám úzkost z toho, že nabrat svaly a sílu je vlastně hrozně jednoduchý a já to tajemství znám a nevyužiju toho , takže začnu chodit cvičit pravidelně, hlídat jídlo a ono to prostě funguje
je to tuším cca 3,5 roku, starej log tu asi už nikde není, kdy sem úplně stejně jako teď zařadil smysluplnej trénink, tenkrát myslím fomina, pak hst a pak benchpress killera, a součet v trojboji se tenkrát taky během snad dvou měsíců pohl o 70kg, to je holt výhoda "začátečnický" odezvy těla na cvičení |
ano kompliment...jen tak dale tanecniku
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: pá srpen 14, 2009 12:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: pá srpen 14, 2009 12:13 pm Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | | mentzer's boy napsal: |
Já osobně neznám nikoho,je to tím že se u nás HD jen vyvrácí a nikdo jej nezkusí,ale jak jsem psal když vycházel ironman magazinne tak tam byl článek s nějakým naším dorostencem který HD cvičil,ale nepamatuju si jeho jméno,a jak vysvětlím miliony lidí,kteří cvičí trénink,který je k ničemu a drží se ho?asi s ním mají výsledky,Matt bentley juniorský mistr Britanie má taky výsledky,je jich spousta.Jen u nás je strach tento trénink vyskoušet | prosímtě jakej strach, ty se tady dohaduješ s celým fórem, nemáš jedinej důkaz pro svý tvrzení, neznáš nikoho komu to funguje, jenom sis někde něco přečetl v časopise a to je celý ... a nebudeš tomu věřit, dokonce znám i osobně lidi, kteří HD jeli a nefungovalo jim to
ad. trénink - ne, miliony lidí cvičí blbě, výsledky nemají, a stejně cvičí dál, to je holt smutná realita
a ještě jednou, uvědom si že když bude sypat a mít dobrou životosprávu, tak nabereš i s tréninkem jednou za dva týdny, ale samozřejmě to je dost otřesná cesta a ty pokud pojedeš na čisto, tak máš milion jinejch cest ... ale zbytečný se tu furt dohadovat, pokud si za celou tuhle dobu nepochopil, že to není o jednom tréninku, ale o tom mít dobrý jídlo odpočinek a trénink pravidelně měnit, jedno jakej, tak si jeď deset let HIT, je to tvůj boj |
Já že se dohaduju,a kde prosimtě,jaké důkazy pořád chcete,na internetu je toho dost,jako důkaz jsem napsalmentzerovy klienty,ale já zapoměl ti všichni sypou,jako důkaz jsem napsal matt bentley,ale ten vlastně taky podle vás sype,co se tu bavíte pořád o sýpani,jejíž já cvičím protože mě to baví,já sypat nemusím,já ti HD nevnucuju,já nakonec nikomu nic dokazovat nemusím,já s tímto tréninkem výsledky mám a to je vše,jako hd trénink nemůžu měnit nebo co,změním cviky,tempo opakování, atd.......
|
|
| nahoru |
|
 |
BIG Lebowski
|
Zaslal: pá srpen 14, 2009 12:42 pm Předmět: |
|
|
| mentzer's boy napsal: | | LJ napsal: | | mentzer's boy napsal: |
a ještě jednou, uvědom si že když bude sypat a mít dobrou životosprávu, tak nabereš i s tréninkem jednou za dva týdny, ale samozřejmě to je dost otřesná cesta a ty pokud pojedeš na čisto, tak máš milion jinejch cest ... ale zbytečný se tu furt dohadovat, pokud si za celou tuhle dobu nepochopil, že to není o jednom tréninku, ale o tom mít dobrý jídlo odpočinek a trénink pravidelně měnit, jedno jakej, tak si jeď deset let HIT, je to tvůj boj |
Já že se dohaduju,a kde prosimtě,jaké důkazy pořád chcete,na internetu je toho dost,jako důkaz jsem napsalmentzerovy klienty,ale já zapoměl ti všichni sypou,jako důkaz jsem napsal matt bentley,ale ten vlastně taky podle vás sype,co se tu bavíte pořád o sýpani,jejíž já cvičím protože mě to baví,já sypat nemusím,já ti HD nevnucuju,já nakonec nikomu nic dokazovat nemusím,já s tímto tréninkem výsledky mám a to je vše,jako hd trénink nemůžu měnit nebo co,změním cviky,tempo opakování, atd....... |
furt ale meles dokola to iste,na internete je kopu ludi co im to funguje a blablabla internet ti kazdy moze osrat, tam si kazdy moze dat co chce...
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: pá srpen 14, 2009 12:46 pm Předmět: |
|
|
Prosímtě, důkaz není to, že někde nějakej nasypanej kulturista (ano, kulturisti všichni sypou  , je pro tebe novinka?) něco řekne. To co říká je většinou PR nějaký firmy co ho sponzoruje, logicky, a i kdyby na krásno sto profíků jelo HD, tak on juice se prostě jede jinak.
Důkaz se v 21. století říká třeba vědecký studii, která má jako vzorek relavantní část populace a transparentně v ní máš popsaný podmínky - strava, regenerace. To jen na okraj.
Čili jak říkáš ty nesypeš a proto je pro tvý tělo důležitá hlavně změna tréninku (a to není jen změna cviků nebo tempa  , pořád se tu bavíme o základech, četl sis vůbec někdy v sekci začátečníci na main webu o jinejch tréninkovejch plánech než hit?). Každej si může cvičit jak chce, to je jasný, ale ty tu pořád píšeš dokola jak ten trénink je skvělej a funguje a přitom si nikdy nezkusil žádnej z těch lepších, takže nemáš srovnání, jestli by na tebe nenfugovaly líp, protože funguje je dost relativní.
Dokonce bych byl ochotnej jít i do sázky, jestli si doteď jel jako trénink HIT, hodně opakování, vsadím se, že dyž bys zařadil jako trénink Fomina, tj. celý tělo 3x týdně, tak za 8 týdnů uděláš větší pokrok než za poslední 1/2 roku. Jestli seš chlap, tak to vyzkoušíš, já sem ochotnej ti pak když by to nefungovalo koupit třeba pět kilo kvalitní svíčkový, když prohraješ, tak je koupíš ty mně, co na to říkáš?
Naposledy upravil LJ dne pá srpen 14, 2009 12:52 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá srpen 14, 2009 12:51 pm Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | Dokonce bych byl ochotnej jít i do sázky, jestli si doteď jel jako trénink HIT, hodně opakování, vsadím se, že dyž bys zařadil jako trénink Fomina, tj. celý tělo 3x týdně, tak za 8 týdnů uděláš větší pokrok než na poslední 1/2 roku. Jestli seš chlap, tak to vyzkoušíš, já sem ochotnej ti pak když by to nefungovalo koupit třeba pět kilo kvalitní svíčkový, když prohraješ, tak je koupíš ty mně, co na to říkáš? |
wow tady se to rozjizdi ja chci taky 5kilo pravý sívíčkový at mam co k obědu _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: pá srpen 14, 2009 1:10 pm Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | Prosímtě, důkaz není to, že někde nějakej nasypanej kulturista (ano, kulturisti všichni sypou , je pro tebe novinka?) něco řekne. To co říká je většinou PR nějaký firmy co ho sponzoruje, logicky, a i kdyby na krásno sto profíků jelo HD, tak on juice se prostě jede jinak.
Důkaz se v 21. století říká třeba vědecký studii, která má jako vzorek relavantní část populace a transparentně v ní máš popsaný podmínky - strava, regenerace. To jen na okraj.
Čili jak říkáš ty nesypeš a proto je pro tvý tělo důležitá hlavně změna tréninku (a to není jen změna cviků nebo tempa , pořád se tu bavíme o základech, četl sis vůbec někdy v sekci začátečníci na main webu o jinejch tréninkovejch plánech než hit?). Každej si může cvičit jak chce, to je jasný, ale ty tu pořád píšeš dokola jak ten trénink je skvělej a funguje a přitom si nikdy nezkusil žádnej z těch lepších, takže nemáš srovnání, jestli by na tebe nenfugovaly líp, protože funguje je dost relativní.
Dokonce bych byl ochotnej jít i do sázky, jestli si doteď jel jako trénink HIT, hodně opakování, vsadím se, že dyž bys zařadil jako trénink Fomina, tj. celý tělo 3x týdně, tak za 8 týdnů uděláš větší pokrok než za poslední 1/2 roku. Jestli seš chlap, tak to vyzkoušíš, já sem ochotnej ti pak když by to nefungovalo koupit třeba pět kilo kvalitní svíčkový, když prohraješ, tak je koupíš ty mně, co na to říkáš? |
Děkuji za nabídku,ale HD věřím,funguje mi a nemám důvod něco měnit,HD cvičím čtvrtým rokem,a před ním jsem cvičil klasicky dělený trénink,rozdělený A,B,sval jsem procvíčil 2xtýdně,zkoušel jsem gvt atd.,nejvíc mi prostě sedí HD,jak ůsporou času (pokud děláš na směny nebo dokonce 12ti hodinové směny tak usporu času oceníš),dát svalu to co potřebuje nic víc nic míň a jít odpočívat
|
|
| nahoru |
|
 |
Saasi

|
Zaslal: pá srpen 14, 2009 1:59 pm Předmět: |
|
|
Mentzere mohl bys postnout něakou svoji foto? Jestli jedeš 4 roky HD, tak bys podle toho co řikáš měl mít výsledky něaký. Píšu neutrálně, protože mě to zajímá to je vše
|
|
| nahoru |
|
 |
Coody
|
Zaslal: pá srpen 14, 2009 2:02 pm Předmět: |
|
|
| Saasi napsal: | | Mentzere mohl bys postnout něakou svoji foto? Jestli jedeš 4 roky HD, tak bys podle toho co řikáš měl mít výsledky něaký. Píšu neutrálně, protože mě to zajímá to je vše |
no to foto by myslim vyresilo spoustu nejasnosti... nebo minimalne dalo za pravdu jedne ze stran ucastnenych ve sporu:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: pá srpen 14, 2009 2:03 pm Předmět: |
|
|
Ta fotka už tu je ... hledej o pár stran zpět:) _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|