Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 179, 180, 181 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mattoni

PříspěvekZaslal: ne srpen 16, 2009 11:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Náhradníci (The Replacements)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne srpen 16, 2009 11:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

JOga napsal:
Geroj napsal:
JOga napsal:
Vokr napsal:
Já mám dojem že byl nedávno na jedničce

Jj, ten film už párkrát vysílala televize.

aha, já televizy tak dva roky už vůbec nesleduju /příležitostně kouknu na zprávy, jednou za půl roku na film v TV a to je vše/, takže nevím.

O nic nepřicházíš, naše všechny televize Nova, Prima.. strašně šetří a vysílají pořád dokola okoukaný reprízy.

Já už si teď hlavně nedokážu představit, že koukám na film, a během filmu mi tam skočí 5x 5 minutová reklama.

to Náhradníci: nebylo špatný.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
BIG Lebowski

PříspěvekZaslal: ne srpen 16, 2009 12:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

odporucam tento film

Notorious (2009)
http://www.imdb.com/title/tt0472198/
agnez

PříspěvekZaslal: ne srpen 16, 2009 12:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bylo to myslím na nově,je to dobrej film,některé vazby tam jsou brutální.
JOga

PříspěvekZaslal: ne srpen 16, 2009 1:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BIG Lebowski napsal:
odporucam tento film

Notorious (2009)
http://www.imdb.com/title/tt0472198/

BIG Lebowski - Dobrej výběr a je vidět, že se ti líbí hip hop .
BIG Lebowski

PříspěvekZaslal: ne srpen 16, 2009 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tupac Resurrection Trailer

70mMyW!53

PříspěvekZaslal: ne srpen 16, 2009 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vcera sem se po dlouhe dobe podival na Predatora 1 a musim rict ze po tech x letech neztratil na sve dokonalosti, pro me nejlepsi Arnolduv film po Terminatorovi 2. Nejlepsi tam byla hlaska: 'Si ranenej, vzdyt vykrvacis! - Nemam cas krvacet'
Drago

PříspěvekZaslal: ne srpen 16, 2009 10:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja zabil 2hodiny na "no country for old man". Uplne nesnasim filmy bez konce, a zvlast kdyz se 2 hodiny deje hovno a kdyz uz se neco deje tak presne vite jak to dopadne...
Kdyby to vsude nemelo tolik procent tak napisu ze je to sracka, takhle nechci vypadat ze na to nemam ten cit umelecky nebo co...
Black Dragon

PříspěvekZaslal: ne srpen 16, 2009 10:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drago napsal:
Ja zabil 2hodiny na "no country for old man". Uplne nesnasim filmy bez konce, a zvlast kdyz se 2 hodiny deje hovno a kdyz uz se neco deje tak presne vite jak to dopadne...
Kdyby to vsude nemelo tolik procent tak napisu ze je to sracka, takhle nechci vypadat ze na to nemam ten cit umelecky nebo co...

Klidne to napis ... ja ten film absolutne nepochopil ... ten zaver mi totalne uniknul ...
caladan

PříspěvekZaslal: ne srpen 16, 2009 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no country for old men je spicozni film

Naposledy upravil caladan dne ne srpen 16, 2009 10:17 pm, celkově upraveno 1 krát
Pavelcb

PříspěvekZaslal: ne srpen 16, 2009 10:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mně se taky líbil. Ale ja su divnej pavouk
Drago

PříspěvekZaslal: ne srpen 16, 2009 10:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

caladan napsal:
no country for old man je spicozni film

A muzu vedet co na tom bylo tak dobryho? Krome tisickrat ohranyho nametu, nesmyslnyho konce (bouracka atd) a hlavne neuzavrenyho cehokoliv? A co treba tam presne mel za ulohu Jones s jeho postavou??

Obsadit tam jiny herce tak uplne vidim jak to bezi ve ctvrtek ve 2 v noci na Prime a divaji se na to 2 lidi v republice. A jeste ozraly.
caladan

PříspěvekZaslal: ne srpen 16, 2009 10:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drago napsal:

A muzu vedet co na tom bylo tak dobryho? Krome tisickrat ohranyho nametu, nesmyslnyho konce (bouracka atd) a hlavne neuzavrenyho cehokoliv? A co treba tam presne mel za ulohu Jones s jeho postavou??

Obsadit tam jiny herce tak uplne vidim jak to bezi ve ctvrtek ve 2 v noci na Prime a divaji se na to 2 lidi v republice. A jeste ozraly.

Se mnou je to jednoduchy, kdyz se na film dokazu koukat od zacatku do konce bez prestavky, coz neni pripad 9/10 filmu, tak je to spicozni film.
Drago

PříspěvekZaslal: ne srpen 16, 2009 10:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

caladan napsal:
Drago napsal:

Se mnou je to jednoduchy, kdyz se na film dokazu koukat od zacatku do konce bez prestavky, coz neni pripad 9/10 filmu, tak je to spicozni film.

Dobre, ale kdyz nedokazes nic vypichnout tak asi mame "jen" odlisny vkus na filmy. Coz je v poradku, ale tohle fakt byla blbost.
Nekomu zase muze pripadat jako blbost Into the wild, Bourne trilogy, Seven punds nebo Grand Torino... (namatkou moje nej filmy).
caladan

PříspěvekZaslal: ne srpen 16, 2009 10:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drago napsal:

Dobre, ale kdyz nedokazes nic vypichnout tak asi mame "jen" odlisny vkus na filmy. Coz je v poradku, ale tohle fakt byla blbost.
Nekomu zase muze pripadat jako blbost Into the wild, Bourne trilogy, Seven punds nebo Grand Torino... (namatkou moje nej filmy).

Into the wild jsem zatím neviděl, ale jinak dobrý kousky, které mám taky archivované... Seven pounds, the curious case of benjamin button, the reader u tech jsem si dokonce i pobrecel.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 179, 180, 181 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: