|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
JPS
|
Zaslal: ne srpen 16, 2009 12:11 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | 2 mesice ??? tos mi teda dal nadeji |
Treba se postesti a najdes nakou skvelou devcicu a ta ti vyzene tyhle stavy z hlavy ( a nebo budes holt pravidelne zapijet )
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po srpen 17, 2009 11:53 am Předmět: |
|
|
Krasne pocasi a vyjizdka na bruslich ... idealni kombinace ... kdybych nemusel vecer do prace, tak dam jeste ze par chlazenych a byla by to maximalni pohoda... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: po srpen 17, 2009 12:10 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Krasne pocasi a vyjizdka na bruslich ... idealni kombinace ... kdybych nemusel vecer do prace, tak dam jeste ze par chlazenych a byla by to maximalni pohoda... | potkat tě na bruslích, v elasťákách, asi se pobliju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po srpen 17, 2009 12:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
tucet

|
Zaslal: po srpen 17, 2009 12:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
ptaak

|
Zaslal: po srpen 17, 2009 1:29 pm Předmět: |
|
|
s kámošem sme se dohodli že se pojedem projet. ve dvě v noci sme na motorkách jeli 60 km do Mc donaldu tam sme přežrali a zase zpátky. kámoš na šestou do práce a já k doktorce na prohlídku kde sem vypadal jak sjetej páč sem nespal  ale luxusní noc _________________ Život začíná při 230 km/h
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po srpen 17, 2009 1:50 pm Předmět: |
|
|
Dnes se mi povedly jízdy v autoškole, za týden mam testy a prd umím _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Fidzin
|
Zaslal: po srpen 17, 2009 2:38 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Dnes se mi povedly jízdy v autoškole, za týden mam testy a prd umím |
Testy jsou easy. Projeď všechny otázky a máš to v kapse. ;) Ale neprojížděj to po okruzích, ale celej ten balík cca 600 otázek. Zmákneš to za večer :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út srpen 18, 2009 8:30 am Předmět: |
|
|
Ma spolubydlici se mela vratit z Recka 14.8, ale prodlouzil si to do 21.8, coz byla vyborna zprava, vcera vecer mne psala, ze prijede az 2.9, cimz mne udelala asi nejstastnejsim clovekem v CR _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út srpen 18, 2009 8:34 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Draper napsal: | Ma spolubydlici se mela vratit z Recka 14.8, ale prodlouzil si to do 21.8, coz byla vyborna zprava, vcera vecer mne psala, ze prijede az 2.9, cimz mne udelala asi nejstastnejsim clovekem v CR |
Mozna to spatne chapu a treba jsem jen zbytecne podezrivavy... ale skoro se mi zda, jako bys svou spolubydlici nemel rad | ¨¨
TREFAAAA ..... bystry chlapec _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|