|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út srpen 18, 2009 6:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: út srpen 18, 2009 8:07 pm Předmět: |
|
|
Nic novýho UFC má monopol, a na ženský neni tolik lidí zvědavejch jako na Lesnara. Možná při focení na vážení, ale pak v oktagonu už asi tolik ne. Až dá strikeforce Fedora proti Overeemovi, tak pak teprve může uvažovat nad nějakou sledovaností.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: st srpen 19, 2009 11:07 am Předmět: |
|
|
Netvrdím, že to je překvápko, jen mě to pobavilo. :-))
Pár aktualit - Little Nog jde do UFC a na UFC 106 půjde Ortiz proti Colemanovi.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: st srpen 19, 2009 11:07 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
aluminium
|
Zaslal: st srpen 19, 2009 4:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: st srpen 19, 2009 4:41 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | Netvrdím, že to je překvápko, jen mě to pobavilo. :-))
Pár aktualit - Little Nog jde do UFC a na UFC 106 půjde Ortiz proti Colemanovi. |
dik
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: st srpen 19, 2009 8:19 pm Předmět: |
|
|
| aluminium napsal: | | mirio napsal: |
Pár aktualit - Little Nog jde do UFC a na UFC 106 půjde Ortiz proti Colemanovi. | uz aj Coleman sa dal na MMA... | Kurva, na tom fóru je težké rozeznat, jestli je to vtip nebo neznalost... :-))
|
|
| nahoru |
|
 |
aluminium
|
Zaslal: st srpen 19, 2009 10:44 pm Předmět: |
|
|
samozrejme vtip...:D _________________ Pes má jediný životný cieľ: venovať svoje srdce.
J.R.Ackerley
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
|
| nahoru |
|
 |
jacob s.
|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 3:43 pm Předmět: |
|
|
Hele, na japonských stránkách K1 http://www.k-1.co.jp/jp/poll/vote.php?vote_id=86 je možnost hlasovat pro fightery, které byste chtěli vidět ve Final 16 a některá jména jsou zajmavá až zpochybnitelná, je tam třeba Overeem..... Víc o tomhle je na fightnews.sk, například přepsaná jména z klikiháků :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 5:13 pm Předmět: |
|
|
Lesnar vs. Carwin možnými soupeři na UFC 106. zdroj www.bloodyelbow.com _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 5:30 pm Předmět: |
|
|
Carwin? Já té UFC politice někdy vůbec nerozumím. Čím si to Carwin jako zasloužil?
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 5:44 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | Carwin? Já té UFC politice někdy vůbec nerozumím. Čím si to Carwin jako zasloužil? |
Cemu nerozumíš? Zřejmě potenciál dobrého profitu. Netřeba v tom hledat žádné složitosti, mají to jistě dobře spočítané.
Já jsem myslel že o titul půjde vítěz Nog x Couture. No nic no.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 5:50 pm Předmět: |
|
|
přesně tak! čistě bussiness..carwin měl jít s canem, jenže je jistý, že jeden z nich by prohrál a už by neměl v kolonce prohry nulu..to se dobře prodá.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 7:04 pm Předmět: |
|
|
Co se dobře prodá? Že neznámý fighter, který porazil z první 20-ky zatím jen Gonzagu půjde o titul?  Pro Carwina mluví snad jen to, že je amík, nic víc...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|