PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 61, 62, 63 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
owar

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2009 11:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

supporter napsal:
prophet24 napsal:

--
Edit, první příspěvek uživatele s takto cíleným reklamním názorem (navíc lživým) zde nemá co dělat.

čekal sem, že tentokrát J.... přežije dýl. Takže co kdyby nám někdo vysvětlil, jak to s tim Hydrem vlastně je ?
sem zase přišel s křížkem po funuse :/
Mattoni

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2009 11:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže jste tam přidali krypton a ochuzenej uran
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: st srpen 19, 2009 11:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mattoni napsal:
Takže jste tam přidali krypton a ochuzenej uran

Uran je v Nectaru od Syntraxu, proto mají některé jeho příchutě tak super barvy .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Mára

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 12:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Musím pochválit proteiny od Extrifitu (a to není žádná reklama, ale názor od člověka co to kupuje za běžnou maloobchodku ) .... Prostě, dříve jsem hodně ujížděl na Amerikách, ale ted jsem poprvé vyzkoušel jejich 80tku... a překvapila! a teď jsem znovu nakupoval, už vč. jejich nového gaineru 21, aminokyselin, BCAA a 60tky proteinu a chuťově a celkově velká spokojenost! Doporučuji...
owar

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 1:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

děkuji za odpovědi pane Mgr. Nádvorníku.pokud se budeme bavit o výchozí surovině, což je ve vašem případě syrovátkový koncentrát,je velmi důležité,pokud je řeč o kvalitě,potažmo o nejkvalitnějším výrobku na světě,odkud ona syrovátka pochází.když se syrovátka vyrobí z plnotučného mléka filtrační metodou,má vyšší kvalitu (biologickou hodnotu),než když vznikne jako odpad při výrobě sýra.tudíž,ne každá syrovátka se vyrábí stejně a ve stejné kvalitě!
owar

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 1:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dále,pokud tvrdíte,že hydrolyzáty ve sportovní výživě se vyrábí pouze ze syrovátkových koncentrátů,tak nemáte pravdu.za celou dobu mého hledání na internetu jsem nepřišel ani na jeden hydrolyzát,kde by byla deklarována výroba z koncentrátu.v tomto ohledu si myslím,že jste velká výjimka možná i na celosvětovém trhu.nemám vůbec nic proti vaší společnosti,ani proti vašim výrobkům,jen se mi nelíbí určité zavádějící slogany a tvrzení.

Naposledy upravil owar dne út březen 20, 2012 10:35 am, celkově upraveno 1 krát
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 7:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

supporter napsal:
Spazik napsal:
daymoon napsal:
Spaziku, jednou je pro tebe zavádějící dvoukilové balení a podruhé vyplodíš opravdovou perlu. Dnes se ti daří :-)

Fakt? tak mi vysvětli na co naturál potřebuje 2x dražší natrávenej protein, když si může v klidu dát obyčejnej whey, nepotřebuje za den 400g proteinu ale 150g.
Možná byste místo debilních smajlíků třeba mohli napsat, proč nemám pravdu teda podle vás.
např. Pomana sem tu viděl zatím psát jen posty typu "lol" "omg" "heh" doplněné pár smajlíkama inteligence sama

nepotřebuješ prakticky žádnej protein....byly doby, kdy sem po treninku žral vločky s rozinkama a tvaroh a šlo to. Teď žeru Hydro ( ale ne tohle 77 ) a mám i CFM a Vitargo a všecny možný sráče a rozdíl sem moc nepocítil...jen je to prostě jednodušší, líp stravitelný a chutnější...

[quote]
nepotřebuješ prakticky žádnej protein....byly doby, kdy sem po treninku žral vločky s rozinkama a tvaroh a šlo to. Teď žeru Hydro ( ale ne tohle 77 ) a mám i CFM a Vitargo a všecny možný sráče a rozdíl sem moc nepocítil
jenomze reklama ma drtivy dopad na penezenky spotrebitelu a reklamou se ridi prakticky vsichni...pokud na vyrobku najdou,ze jeho chut je nejlepsi,hodne jim po tom svaly narostou atd..tak nikdo po treninku vlocky s tvarohem jist nebude!Zacnou,az zjisti,ze jim z toho nic nenaroste a minimalne si vyskubou par vlasu jak byli naivni

U me jednicka Laktofit 65 vanilka
TheKilla

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 7:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

SCHWACA napsal:
Měl už někdo tento protein ???

MyoFusion je dobrej.. super rozpustnost, chuť taky v pohodě, měl jsem vanilku.. akorat se mi zdá, že je hodně hutný.. mixoval jsem ho s 2x více vody, než je doporučeno na etiketě
CIZO

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 8:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron.Pumping napsal:

jenomze reklama ma drtivy dopad na penezenky spotrebitelu a reklamou se ridi prakticky vsichni...pokud na vyrobku najdou,ze jeho chut je nejlepsi,hodne jim po tom svaly narostou atd..tak nikdo po treninku vlocky s tvarohem jist nebude!Zacnou,az zjisti,ze jim z toho nic nenaroste a minimalne si vyskubou par vlasu jak byli naivni

nezlob se na me, ale ten tvuj hon na carodejnice je usmevny :) normalni clovek, co to ma v hlave srovnane si nejdrive vyhleda informace, pak vyzkousi a na zaklade tech zkusenosti pak zhodnoti, co ma smysl a co ne...

ty tady napises ze jis na co mas chut, o vikendu se zlejes (nevim kolik piv jsi psal ze sis dal, ale vim ze to byla cifra, ktera odpovida moji spotrebe za 2-3 roky), ale na druhou stranu resis bez jakychkoliv relevantnich podkladu a znalosti slozeni tohodle a tamtoho vyrobku, meditujes nad vyuzitelnosti vitaminu a mineralu, kritizujes slozeni neceho, co vlastne nevis co je a pak zase treba hajis protein, o kterem nekolik lidi napise ze je to hnus co se neda pozrit a ty jim reknes ze jsou hloupi a ze tomu nerozumi...

ja se na tebe nezlobim, kazdy ma svuj nazor, ale mam pocit, ze s takovym pristupem zrovna ty tvoje nazory proste nikdo nemuze brat vazne a maximalne se nad nima pousmeje

Derek Poundstone
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 9:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mára napsal:
Musím pochválit proteiny od Extrifitu (a to není žádná reklama, ale názor od člověka co to kupuje za běžnou maloobchodku ) .... Prostě, dříve jsem hodně ujížděl na Amerikách, ale ted jsem poprvé vyzkoušel jejich 80tku... a překvapila! a teď jsem znovu nakupoval, už vč. jejich nového gaineru 21, aminokyselin, BCAA a 60tky proteinu a chuťově a celkově velká spokojenost! Doporučuji...
ne vubec v tom neni cejtit , ze ti s toho tecou nejake vyhody
dexterjoleefuck

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 9:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:
Mára napsal:

Me teda ta 80tka nijak nenadchla..mel jsem banan coz byla na eshopu nejlip hodnocena prichut..ne ze by to byl hnus to ne ale nic extra..rozpustnost teda super.Kdyz si spocitam cenu ja 1g prasku radeji si poridim Matrix nebo Championa za lepsi penize
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 10:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dexterjoleefuck napsal:
Sacharidacek napsal:
Mára napsal:

Me teda ta 80tka nijak nenadchla..mel jsem banan coz byla na eshopu nejlip hodnocena prichut..ne ze by to byl hnus to ne ale nic extra..rozpustnost teda super.Kdyz si spocitam cenu ja 1g prasku radeji si poridim Matrix nebo Championa za lepsi penize
presne , raci si koupim od Universalu 2,2 kg izolatu za 800, nez nejakej extrashit , ktrej varijou nekde v Kotehulkach v hrncu se srazenyho mlika
LJ

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 10:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

klasika, sacharid to nikdy nevyzkoušel, ale už tady na to měsíc nadává já očekávám zítra v poště to nový hydro a sem docela zvědavej, protože to bude moje první hydro v životě
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 10:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Iron.Pumping napsal:

nezlob se na me, ale ten tvuj hon na carodejnice je usmevny :) normalni clovek, co to ma v hlave srovnane si nejdrive vyhleda informace, pak vyzkousi a na zaklade tech zkusenosti pak zhodnoti, co ma smysl a co ne...

ty tady napises ze jis na co mas chut, o vikendu se zlejes (nevim kolik piv jsi psal ze sis dal, ale vim ze to byla cifra, ktera odpovida moji spotrebe za 2-3 roky), ale na druhou stranu resis bez jakychkoliv relevantnich podkladu a znalosti slozeni tohodle a tamtoho vyrobku, meditujes nad vyuzitelnosti vitaminu a mineralu, kritizujes slozeni neceho, co vlastne nevis co je a pak zase treba hajis protein, o kterem nekolik lidi napise ze je to hnus co se neda pozrit a ty jim reknes ze jsou hloupi a ze tomu nerozumi...

ja se na tebe nezlobim, kazdy ma svuj nazor, ale mam pocit, ze s takovym pristupem zrovna ty tvoje nazory proste nikdo nemuze brat vazne a maximalne se nad nima pousmeje

ja se vubec nezlobim..o cem si mam vyhledat informace?co nevim co je?klidne se zleju a dam za vikend 25 piv..a co jako?v tom je nejakej problem?Kondicne cvicim 17 let.Cviceni nezeru,napumpovanej biceps neni muj svet.Naturalne sem se dostal za studena na 46,5 ruce,138 prez hrudnik,72 nohy a mam ted 97 na 173.Kritizovat budu cokoliv a cim nemam kladne zkusenosti at se to nekomi libi a nebo ne.A ten protein zadnej hnus nebyl,Tobe treba nechutna,ale ja jsem snim spokojen.Ze nejaky lidi napisou,ze je hnus me nezajima,ja to zkusil a chutna mi.
CIZO

PříspěvekZaslal: čt srpen 20, 2009 11:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron.Pumping napsal:

ja se vubec nezlobim..o cem si mam vyhledat informace?co nevim co je?klidne se zleju a dam za vikend 25 piv..a co jako?v tom je nejakej problem?Kondicne cvicim 17 let.Cviceni nezeru,napumpovanej biceps neni muj svet.Naturalne sem se dostal za studena na 46,5 ruce,138 prez hrudnik,72 nohy a mam ted 97 na 173.Kritizovat budu cokoliv a cim nemam kladne zkusenosti at se to nekomi libi a nebo ne.A ten protein zadnej hnus nebyl,Tobe treba nechutna,ale ja jsem snim spokojen.Ze nejaky lidi napisou,ze je hnus me nezajima,ja to zkusil a chutna mi.

ja ti to neberu, vysledky ktery udavas jsou dobry, pristup k treninku a vyzive je tvoje vec, proc ne? nemusi to prece kazdej brat smrtelne vazne...

ale jsou lidi co si nechteji dat za vikend 25 piv, protoze by se pak 14 dni vraceli v treninku na puvodni vykonnostni uroven, nestaci jim jist normalni jidla (gulas s knedlikem), protoze by zadny svaly nikdy nenabrali a nestaci jim cvicit jen tak trochu a obcas, protoze by vypadali porad stejne

ja jsem dostal jako sponzorskej dar 3000 tablet bcaa (hadej od koho, jo, spravne, je tam napsano extrifit ) a muzu zcela bez pochybnosti rict, ze davky kolem 60g denne na strongman zavodech mi vyrazne pomohly s regeneraci, protoze jidlo do sebe behem souteze proste nedostanu a jediny co jsem mohl bylo popijed dzusy a polykat plny hrsti amin...

proteiny
od extrifitu jsem taky nejaky mel, nektery mi chutnaly min (treba cokolada) a nektery mi chutnaly hodne (treba jahoda)

samozrejme netvrdim ze neuzivam i jiny doplnky od jinech vyrobcu, ale treba tebou vychvalovanej protein od ATP jsem nebyl schopnej vypit, stejne jako kdysi napriklad vitalmax, ktery jsem si v dobre vire koupil, ale bylo to poprve a naposledy

ale nikomu to nenutim, nemam potrebu to psat 10x za den na forum a 10x za den naznacovat kazdymu, kdo si koupi nejakej protein, kterej ja zrovna neuznavam, ze je pitomec

Derek Poundstone

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 61, 62, 63 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: