|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
LJ

|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 11:14 am Předmět: |
|
|
ty amina mám taky - koupený  - a bohužel sem podle plánu sežral 300 tablet za 2 týdny, ale na druhou stranu, za tu cenu, to kolik do sebe dostanu díky tomu bílkovin a to že mi to určitě částečně pomáhá s rege, nemám důvod si neobjednat další balení, to samý jahodovej protein, prostě chutná dobře, objednám a mám ho na stole druhej den bez keců, to je pro mě důležitý, to že je to česká firma a ronnie s nima spolupracuje mi je vcelku ukradený, nikdo jinej mi neposílá vzorky na ochutnání zdarma - a přitom by klidně mohl  ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 11:19 am Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | LJ ty mas tak brutalni treningy , ze potrebujes amina na regeneraci jo | to není o brutálních trénincích - hlavně bys už po těch 100 letech cvičení mohl vědět, že nejde o absolutní čísla, ale intenzitu při cvičení - a když benchuju 10x5 s 80% obden tak ano, je to brutální - ale u mě to je hlavně tom, že nemám při práci čas chodit pořád na teplý jídlo a mám rezervy v jídle, tak to doplňuju během dne mezi jídlama aminama, abych aspoň trochu to držel ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mattoni
|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 11:29 am Předmět: |
|
|
Tomu že Extrifit je dobrej klidně věřim. Ale určitě není z nejlevnějších a myslím si že se dají sehnat za míň peněz výrobky který udělaj stejnou službu.
O tý reklamní kampani, kdy se to na mainwebu Extrifitem jen hemží a na fóru si "vlivní" lidé fotí do tréningových logů jejich výrobky se nezmiňuju.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 11:32 am Předmět: |
|
|
| Mattoni napsal: | Tomu že Extrifit je dobrej klidně věřim. Ale určitě není z nejlevnějších a myslím si že se dají sehnat za míň peněz výrobky který udělaj stejnou službu.
O tý reklamní kampani, kdy se to na mainwebu Extrifitem jen hemží a na fóru si "vlivní" lidé fotí do tréningových logů jejich výrobky se nezmiňuju. | ale vždyť je to naprosto regulérní marketing, je to česká nová značka, proč by to neudělali? Může to udělat stejně tak kterákoliv ze zahraničních značek, ale naopak těm je nějakej českej trh u prdele a nikdy se nebudou snažit tady dělat takhle aktivní marketing, tak se není čemu divit ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 11:32 am Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | | Sacharidacek napsal: | LJ ty mas tak brutalni treningy , ze potrebujes amina na regeneraci jo | to není o brutálních trénincích - hlavně bys už po těch 100 letech cvičení mohl vědět, že nejde o absolutní čísla, ale intenzitu při cvičení - a když benchuju 10x5 s 80% obden tak ano, je to brutální - ale u mě to je hlavně tom, že nemám při práci čas chodit pořád na teplý jídlo a mám rezervy v jídle, tak to doplňuju během dne mezi jídlama aminama, abych aspoň trochu to držel ... | sak ja nic nepisu o absolutnich cislech
|
|
| nahoru |
|
 |
Mattoni
|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 11:34 am Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | | Mattoni napsal: | Tomu že Extrifit je dobrej klidně věřim. Ale určitě není z nejlevnějších a myslím si že se dají sehnat za míň peněz výrobky který udělaj stejnou službu.
O tý reklamní kampani, kdy se to na mainwebu Extrifitem jen hemží a na fóru si "vlivní" lidé fotí do tréningových logů jejich výrobky se nezmiňuju. | ale vždyť je to naprosto regulérní marketing, je to česká nová značka, proč by to neudělali? Může to udělat stejně tak kterákoliv ze zahraničních značek, ale naopak těm je nějakej českej trh u prdele a nikdy se nebudou snažit tady dělat takhle aktivní marketing, tak se není čemu divit ... |
Třeba kvůli zásadám jakýsi takýsi slušný reklamy. Nevím, ale psát do těch reklamních článků takový "nesmysly" mi nepřijde zrovna moc taktní.
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 11:35 am Předmět: |
|
|
| Mattoni napsal: | Tomu že Extrifit je dobrej klidně věřim. Ale určitě není z nejlevnějších a myslím si že se dají sehnat za míň peněz výrobky který udělaj stejnou službu.
O tý reklamní kampani, kdy se to na mainwebu Extrifitem jen hemží a na fóru si "vlivní" lidé fotí do tréningových logů jejich výrobky se nezmiňuju. |
Moje řeč taky bych si klidne protein od extrifitu kupoval ale pokud me vyjde draz nez matrix nebo champion kterej je chutove uplne jinde proc bych to delal _________________ !!! RESPECT ALL, FEAR NONE !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
tucet

|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 11:39 am Předmět: |
|
|
| Mattoni napsal: | | Třeba kvůli zásadám jakýsi takýsi slušný reklamy. Nevím, ale psát do těch reklamních článků takový "nesmysly" mi nepřijde zrovna moc taktní. | divim se, že tě to tolik tankuje, mně osobně je úplně buřt, kdo kde má kolik reklamy, stejně si koupim to, co budu chtít já a když se necham ovlivnit a koupim nějakej hnus, tak si můžu fackovat jen sobě, všichni jsme tu svéprávní, tak to nesvádějme na agresivní reklamu :) když jsem viděl tu cenu toho hydro za kilo, tak mě ani nenapadlo to kupovat, protože mi to přijde zbytečný :) asi těžko po tom vyrostu dvakrát tolik, jakožto i cena je za kilo dvakrát taková, než u jiných "obyčejných" proteinů :)
a ještě bych dodal, že pokud někdo dostává zadarmo doplňky či nějaký prachy za to, že tu napíše, že je to a to dobrý a udělá fotku do logu, tak mu to přejme, kdyby mně někdo kontaktoval, tak to udělam taky :)
Naposledy upravil tucet dne čt srpen 20, 2009 11:41 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Mattoni
|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 11:41 am Předmět: |
|
|
| tucet napsal: | | Mattoni napsal: | | Třeba kvůli zásadám jakýsi takýsi slušný reklamy. Nevím, ale psát do těch reklamních článků takový "nesmysly" mi nepřijde zrovna moc taktní. | divim se, že tě to tolik tankuje, mně osobně je úplně buřt, kdo kde má kolik reklamy, stejně si koupim to, co budu chtít já a když se necham ovlivnit a koupim nějakej hnus, tak si můžu fackovat jen sobě, všichni jsme tu svéprávní, tak to nesvádějme na agresivní reklamu :) když jsem viděl tu cenu toho hydro za kilo, tak mě ani nenapadlo to kupovat, protože mi to přijde zbytečný :) asi těžko po tom vyrostu dvakrát tolik, jakožto i cena je za kilo dvakrát taková, než u jiných "obyčejných" proteinů :) |
Mě to ani tolik netankuje. Ale když se už podívám na stránky a na fóru se to probírá. Tak to napíšu. Spíš je mi "líto" těch lidí který si to v nevědomosti budou kupovat. Ale co...věřim že to nekoupí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bernhard
|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 11:48 am Předmět: |
|
|
Přece nemůžou dělat sračky a počítat s tím,že díky reklamní masáži budou dlouhodobě vydělát.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 11:49 am Předmět: |
|
|
| Mattoni napsal: | | Mě to ani tolik netankuje. Ale když se už podívám na stránky a na fóru se to probírá. Tak to napíšu. Spíš je mi "líto" těch lidí který si to v nevědomosti budou kupovat. Ale co...věřim že to nekoupí. |
Pokud si někdo koupí hydrolyzát - od jakékoliv firmy - může s ním být jedině spokojený.
Řeči o nevědomosti a toho, že ti toho je líto, mi přijdou poněkud zvláštní a nepodložitelné.
| tucet napsal: | | divim se, že tě to tolik tankuje, mně osobně je úplně buřt, kdo kde má kolik reklamy... |
Taky se divím, kolik emocí (pozitivních i negativních) dokáže jedna firma vyvolat .
| Bernhard napsal: | | Přece nemůžou dělat sračky a počítat s tím,že díky reklamní masáži budou dlouhodobě vydělát. |
Špatný produkt skvělou reklamní kampaní prodáš jednorázově, ale nikoli dlouhodobě vracejícím se zákazníkům a se vzrůstajícím trendem, tzn. to případě této firmy určitě nebude .
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 12:21 pm Předmět: |
|
|
Nějak nechápu, proč se to tak "polarizuje" a hrotí. Mě nedělá absolutně problém koupit si výrobky od Extrifitu, Smartlabsu, Dymatize apod. Když je dobrá cena a chutná mi...ostatní věci neřešim. Jestli to nebo ono má o 3 až 5% horší či lepší účinky je u 90% lidí nepodstatné...
Opravdu nerozumim tomu, jak někdo může kupovat či nekupovat suplementy, podle toho jak je mu značka či reklamní kampaň sympatická...
Složení suplementů rozumím jenom zběžně. Ale tak trochu z mého oboru musím ocenit marketingovou strategii Extrifitu. Tam je podle mě design i reklamní kampaň naprosto na jedničku.
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 12:30 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | mě by zajímalo, kolik % di-tri peptidů to Hydro obsahuje....páč nějaký Hydra už tady jsou, tak jakýpak je tohle ( v pořadí třetí ) , ikdyž vlastně PRVNÍ Hydro 77 |
nějak se mi nedostalo odpovědi ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 12:33 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | nějak se mi nedostalo odpovědi ... |
Už to mám v e-mailu, ale mám tu pár věcí, co spěchají víc... tak prosím o trpělivost.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|