|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
SCHWACA

|
Zaslal: so srpen 22, 2009 8:00 am Předmět: |
|
|
| TheKilla napsal: | | SCHWACA napsal: | | Měl už někdo tento protein ??? |
MyoFusion je dobrej.. super rozpustnost, chuť taky v pohodě, měl jsem vanilku.. akorat se mi zdá, že je hodně hutný.. mixoval jsem ho s 2x více vody, než je doporučeno na etiketě |
tak to bude asi tím, že není 100% whey, možná tam bude z těch 20% nějaká soja. měl jsem jednou tušim název American Pro a taky byl prostě takovej hutnej a tam částečně zdroj soji byl.
Bude to asi obdobnej případ.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: so srpen 22, 2009 10:01 am Předmět: |
|
|
| SCHWACA napsal: | | TheKilla napsal: | | SCHWACA napsal: | | Měl už někdo tento protein ??? |
MyoFusion je dobrej.. super rozpustnost, chuť taky v pohodě, měl jsem vanilku.. akorat se mi zdá, že je hodně hutný.. mixoval jsem ho s 2x více vody, než je doporučeno na etiketě |
tak to bude asi tím, že není 100% whey, možná tam bude z těch 20% nějaká soja. měl jsem jednou tušim název American Pro a taky byl prostě takovej hutnej a tam částečně zdroj soji byl.
Bude to asi obdobnej případ. |
| citace: | | MyoFusion obsahuje rychle stravitelné syrovátkové bílkoviny zpracované metodou cross-flow za nízkých teplot. Dále pak albuminy vaječného proteinu a izoláty mléčných bílkovin (80 % syrovátka a 20 % kasein) |
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
|
| nahoru |
|
 |
übersh1t

|
Zaslal: so srpen 22, 2009 3:52 pm Předmět: |
|
|
Projížděl jsem proteiny v shopu od ronnieho a narazil na tenhle protein , který vyjde vlastně na 305kč/kg..
Zkoušel ho někdo? Ptž ta cena je už fakt nějaká podezřele nízká.. :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so srpen 22, 2009 4:34 pm Předmět: |
|
|
To je nejak podezrele levny, 4,5kg za 1400kc kdyz ani neni v akci _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: so srpen 22, 2009 4:40 pm Předmět: |
|
|
a jak chutná když je od ATP nevíte nekdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: so srpen 22, 2009 4:48 pm Předmět: |
|
|
Díval sem se na jiný stránky a stojí stejne takze to bude celkem normal cena
|
|
| nahoru |
|
 |
kyselinovzdorny kytovec

|
Zaslal: so srpen 22, 2009 4:52 pm Předmět: |
|
|
| Vokr napsal: | | a jak chutná když je od ATP nevíte nekdo |
dyt to není od ATP
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: so srpen 22, 2009 4:54 pm Předmět: |
|
|
| kyselinovzdorny kytovec napsal: | | Vokr napsal: | | a jak chutná když je od ATP nevíte nekdo |
dyt to není od ATP |
vpodstatě jo (sesterská firma bo co)
|
|
| nahoru |
|
 |
kyselinovzdorny kytovec

|
Zaslal: so srpen 22, 2009 4:55 pm Předmět: |
|
|
| Vokr napsal: | | kyselinovzdorny kytovec napsal: | | Vokr napsal: | | a jak chutná když je od ATP nevíte nekdo |
dyt to není od ATP |
vpodstatě jo (sesterská firma bo co) |
aha tak to bude stejnej hnus jako ATP maxi pro to bych uz do huby nedal
|
|
| nahoru |
|
 |
übersh1t

|
Zaslal: so srpen 22, 2009 4:56 pm Předmět: |
|
|
| Vokr napsal: | | kyselinovzdorny kytovec napsal: | | Vokr napsal: | | a jak chutná když je od ATP nevíte nekdo |
dyt to není od ATP |
vpodstatě jo (sesterská firma bo co) |
Jo, tak tím by se pak ta cena dala vysvětlit.. :D Jestli to chutná jako věci od ATP ........
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: so srpen 22, 2009 5:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: so srpen 22, 2009 5:09 pm Předmět: |
|
|
| übersh1t napsal: | Projížděl jsem proteiny v shopu od ronnieho a narazil na tenhle protein , který vyjde vlastně na 305kč/kg..
Zkoušel ho někdo? Ptž ta cena je už fakt nějaká podezřele nízká.. :D |
o par stranek dozadu se to dozvis...prej pohoda,akorat vic peni..coz nevidim jako problem
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: so srpen 22, 2009 6:58 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | To je nejak podezrele levny, 4,5kg za 1400kc kdyz ani neni v akci |
Ani ne, však pixla 2,3kg stojí 900,- to je normální cena, a kýble jsou vždycky levnější na kg... Jenže kdo by chtěl sólo sjíždět 5kg jedné příchutě do doby než se to zkazí :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|