|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
kyselinovzdorny kytovec

|
Zaslal: so srpen 22, 2009 7:16 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | Draper napsal: | To je nejak podezrele levny, 4,5kg za 1400kc kdyz ani neni v akci |
Ani ne, však pixla 2,3kg stojí 900,- to je normální cena, a kýble jsou vždycky levnější na kg... Jenže kdo by chtěl sólo sjíždět 5kg jedné příchutě do doby než se to zkazí :-) |
Já bych klidně 5 kg jedné příchutě sjížděl a to balení se dá v pohodě do 2 měsíců spotřebovat
|
|
| nahoru |
|
 |
dumar
|
Zaslal: ne srpen 23, 2009 12:57 pm Předmět: |
|
|
| Extrifit napsal: |
Zdravím vás, sportovní přátelé.
K otázce č. 1:
Zdrojem výchozí suroviny výrobku Hydro 77 je syrovátkový proteinový koncentrát, který byl podroben enzymatické hydrolýze a poté aglomerizován.........
S přátelským pozdravem
Mgr. František Nádvorník, majitel společnosti Extrifit |
Dobry den mam 2 otazky 1 . Stupen Hydrolyzy a 2. Molekularni distribuce
Mam o Vas vyrobek zajem ,ale nechci prechazet z podobneho produktu ,aniz bych vedel nejake blizsi informace,zvlaste kdyz mi konkurencni produkt velice vyhovuje,ale u vaseho vyrobku hovori pro cena
dekuji za odpoved
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne srpen 23, 2009 1:02 pm Předmět: |
|
|
| dumar napsal: | Dobry den mam 2 otazky 1 . Stupen Hydrolyzy a 2. Molekularni distribuce
Mam o Vas vyrobek zajem ,ale nechci prechazet z podobneho produktu ,aniz bych vedel nejake blizsi informace,zvlaste kdyz mi konkurencni produkt velice vyhovuje,ale u vaseho vyrobku hovori pro cena
dekuji za odpoved
|
Část odpovědi (1) najdeš zde: https://obchod.ronnie.cz/s-2754-hydro-77.html (oddělený sloupec dole v popisu)
Pro druhou (2) se doporučuji obrátit na e-mail extrifit@extrifit.cz (Mgr. František Nádvorník), protože vzhledem k časovému vytížení majitele pochybuji, že si dotazu zde všimne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne srpen 23, 2009 1:39 pm Předmět: |
|
|
Tak má někdo zkušenosti s chutí hydro 77? Jaké to je? Přemýšlím o koupi když to je teď v té akci.
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: ne srpen 23, 2009 1:50 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Tak má někdo zkušenosti s chutí hydro 77? Jaké to je? Přemýšlím o koupi když to je teď v té akci. |
Kazdopadne to bude horky. ja k tomu hodim maltu ta to trochu zmirni, ale je to zmena oproti ostatnim sladkym proteinum co pijes denne...
|
|
| nahoru |
|
 |
dumar
|
Zaslal: ne srpen 23, 2009 2:01 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | dumar napsal: | Dobry den mam 2 otazky 1 . Stupen Hydrolyzy a 2. Molekularni distribuce
dekuji za odpoved
|
Část odpovědi (1) najdeš zde:...obchod.ronnie.cz/s-2754-hydro-77.html (oddělený sloupec dole v popisu)
|
Diky za rychlou odpoved.Ted jsem se na to dival a opravdu je to spickovy produkt (znam sice vyrobek na stejne bazi s lepsi molekularni distribuci) ale toto je za polovicni cenu ...Ve vetsim ekonomickem baleni nekdy bude ? Ale spise by mela tato otazka smerovat asi na vyrobce ....
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: ne srpen 23, 2009 2:03 pm Předmět: |
|
|
| ShawnRay napsal: | | Gohan napsal: | | Tak má někdo zkušenosti s chutí hydro 77? Jaké to je? Přemýšlím o koupi když to je teď v té akci. |
Kazdopadne to bude horky. ja k tomu hodim maltu ta to trochu zmirni, ale je to zmena oproti ostatnim sladkym proteinum co pijes denne... |
No a už si ho měl? Jako mě nejde o tu chut zas tak moc, jenom at to nechutna jak seskrabana omitka
|
|
| nahoru |
|
 |
dumar
|
Zaslal: ne srpen 23, 2009 2:03 pm Předmět: |
|
|
| ShawnRay napsal: | | Gohan napsal: | | Tak má někdo zkušenosti s chutí hydro 77? Jaké to je? Přemýšlím o koupi když to je teď v té akci. |
Kazdopadne to bude horky. ja k tomu hodim maltu ta to trochu zmirni, ale je to zmena oproti ostatnim sladkym proteinum co pijes denne... |
Horkost hydrolyzatu se da uspesne prekryt....
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: ne srpen 23, 2009 2:40 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | ShawnRay napsal: | | Gohan napsal: | | Tak má někdo zkušenosti s chutí hydro 77? Jaké to je? Přemýšlím o koupi když to je teď v té akci. |
No a už si ho měl? Jako mě nejde o tu chut zas tak moc, jenom at to nechutna jak seskrabana omitka |
mam jiny hydro,ale ta chut bude skoro stejna
|
|
| nahoru |
|
 |
dumar
|
Zaslal: ne srpen 23, 2009 3:36 pm Předmět: |
|
|
| ShawnRay napsal: | | Gohan napsal: | | ShawnRay napsal: | | Gohan napsal: | | Tak má někdo zkušenosti s chutí hydro 77? Jaké to je? Přemýšlím o koupi když to je teď v té akci. |
No a už si ho měl? Jako mě nejde o tu chut zas tak moc, jenom at to nechutna jak seskrabana omitka |
mam jiny hydro,ale ta chut bude skoro stejna |
EE vyzkousel jsem obe Hydra a Hydro TT je nesrovnatelne lepsi chutove a trochu lepsi slozenim.....Zajimalo by me ,jak hydro 77 chutna ma to blize k Hydru od SL nebo Hydru TT od bio5
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: ne srpen 23, 2009 8:10 pm Předmět: |
|
|
SMARTLABS Hydro 2kg..1340 Kc..i kdyz je Hydro77 v akci,tak porad SM je levnejsi (sice o par desitek Kc,ale ty na ulici clovek take nenajde ) a kvalitou jiste horsi neni,minimalne na stejne urovni.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne srpen 23, 2009 8:15 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | SMARTLABS Hydro 2kg..1340 Kc..i kdyz je Hydro77 v akci,tak porad SM je levnejsi (sice o par desitek Kc,ale ty na ulici clovek take nenajde ) a kvalitou jiste horsi neni,minimalne na stejne urovni. |
S tou cenou to je pravda za podmínky, vynechá-li se při porovnání 70procentní (Smartlabs) a 77procentní (Extrifit) obsah bílkovin.
--
OT jsem přesunul sem:
https://forum.ronnie.cz/ot-z-proteiny-ii-t23371.html
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: po srpen 24, 2009 8:08 am Předmět: |
|
|
Jsem teda první, kdo už má to nový hydro Extrifitu na stole?  První zkušenost, rozmíchal jsem si dvě odměrky ve skleničce vody lžičkou, rozpustnost docela dobrá, nicméně nerozpustilo se mi to úplně všechno pouhým míchání, což se mi nerozpustilo ani u klasickejch proteinů. Shaker mám doma, čili shakovat vyzkouším večír, ale předpokládám že to bude dobrý.
Jak mi čokoláda u proteinů Extrifit nechutná, protože je taková moc oříšková a sladká, tak tahle čokoláda chutná rozhodně i ve vodě líp, hořký jako bota to není. Detailnější recenzi dodám večír, vyzkouším to s mlíkem i bez pořádně rozmíchat.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: po srpen 24, 2009 8:18 am Předmět: |
|
|
bez urazky, ale kdo si da hydro do mlika, tak je pekny pako! to se te lj netyka, protoze chces zkusit jenom jak to chutna ;) _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: po srpen 24, 2009 8:27 am Předmět: |
|
|
| owar napsal: | | bez urazky, ale kdo si da hydro do mlika, tak je pekny pako! to se te lj netyka, protoze chces zkusit jenom jak to chutna ;) | já samozřejmě chápu, že hydro je hydro a má nějaký vlastnosti, pro který nemusí na první pohled dávat smysl ho kombinovat s mlíkem, ale stejně to ochutnám a kdyby to chutnalo ultrabožsky, tak ho třeba začnu mlsat i za ty prachy s mlíkem k vločkám k snídani, to nikdy nevíš ...
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|