|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cocaman
|
Zaslal: čt srpen 20, 2009 9:09 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | BUFU napsal: | | Black Dragon napsal: | | BUFU napsal: | Obědnal sem si Championa od konkurence za 901 kč ( ronnie měl by si udělat něco s těma tvýma cenama, to už je celkem rozdíl ) a dostal sem dneska 5 l Kamikaze, se z toho asi pěkně pos.ru |
Hajzle ... ja tam mam za 910 |
muhehehhehehehe (ďábelský smích ) Dokonce mě stál jen 900,43 kč
|
Muhehehehe .. tak sem se tedka prihlasil a 896Kc |
880 CZK !!!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
yazi reloaded
|
Zaslal: pá srpen 21, 2009 12:33 am Předmět: |
|
|
iron-zatim ne
supp-jo nepusti sem kazdyho,ale cela spolecnost je tady jina,mnohem otevrenejsi ,cizincu se neboji,ale vita je,no a cikana sem tady nevidel,to mas pravdu,ale ani skina,bez tech dvou skupin je zivot v zemi ocividne kvalitnejsi a lepsi:P
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: ne srpen 23, 2009 7:00 pm Předmět: |
|
|
Kamarad za mnou dneska prijel s mondeem s tim ze mu neco vrze podivne bud v motoru, nebo v palubce nebo sedacka... Po projeti a hodinove prohlidce sme zjistili ze mu vrzou jeho slusive letni sandalky na pogumovanym koberecku co ma pod nohama  . Podotykam ze sem musel uznat ze zvuk to byl jakoby se minimalne trhaly rozvody :))
Ale pozvani na veprovy kolinko a dve plzne z nas zase udelalo kamarady
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi reloaded
|
Zaslal: ne srpen 23, 2009 11:33 pm Předmět: |
|
|
vcerejsi vecer stravenej s Vicky z Argentiny a dnesni ranni prochazka podel oceanu,zivot je krasny:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: po srpen 24, 2009 12:12 am Předmět: |
|
|
| Drago napsal: | Kamarad za mnou dneska prijel s mondeem s tim ze mu neco vrze podivne bud v motoru, nebo v palubce nebo sedacka... Po projeti a hodinove prohlidce sme zjistili ze mu vrzou jeho slusive letni sandalky na pogumovanym koberecku co ma pod nohama . Podotykam ze sem musel uznat ze zvuk to byl jakoby se minimalne trhaly rozvody :))
Ale pozvani na veprovy kolinko a dve plzne z nas zase udelalo kamarady |
yazi: Vítej zpět!
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: po srpen 24, 2009 8:29 am Předmět: |
|
|
| yazi reloaded napsal: | | vcerejsi vecer stravenej s Vicky z Argentiny a dnesni ranni prochazka podel oceanu,zivot je krasny:) | vidim , ze tady chces vsechny nasrat , dari se ti to ja se taky prochazim podel silnice do alberta a nepisu to sem
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi reloaded
|
Zaslal: po srpen 24, 2009 11:53 am Předmět: |
|
|
ne nikoho nasrat nechci, proboha proc? ale jestli te nasere cizi stesti,je mi te uprimne lito
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: po srpen 24, 2009 11:56 am Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | yazi reloaded napsal: | | vcerejsi vecer stravenej s Vicky z Argentiny a dnesni ranni prochazka podel oceanu,zivot je krasny:) | vidim , ze tady chces vsechny nasrat , dari se ti to ja se taky prochazim podel silnice do alberta a nepisu to sem |
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: po srpen 24, 2009 12:04 pm Předmět: |
|
|
| yazi reloaded napsal: | | ne nikoho nasrat nechci, proboha proc? ale jestli te nasere cizi stesti,je mi te uprimne lito | to mela bejt ftipna narazka , to uz ti ten novozelandske cistej vzduch leze tak na mozek ? Btw a co ti hobiti , uz si nejakeho videl?
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi reloaded
|
Zaslal: po srpen 24, 2009 12:09 pm Předmět: |
|
|
hobiti tu nejsou,zato je tady spousta Nemcu:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: po srpen 24, 2009 12:27 pm Předmět: |
|
|
| yazi reloaded napsal: | | hobiti tu nejsou,zato je tady spousta Nemcu:) |
jestli je to malý a chlupatý, tak to nejsou němci ale hobiti
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út srpen 25, 2009 6:32 pm Předmět: |
|
|
Krasnej pohodovej den ...
Rano sem se byl protahnout ve fitku ... v poledne v K1 na 300g pstrosaka... a odpoledne na pivecku na koupaku... hawaii jako svina ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: út srpen 25, 2009 6:43 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | yazi reloaded napsal: | | vcerejsi vecer stravenej s Vicky z Argentiny a dnesni ranni prochazka podel oceanu,zivot je krasny:) | vidim , ze tady chces vsechny nasrat , dari se ti to ja se taky prochazim podel silnice do alberta a nepisu to sem |
Pokud by si sel do Alberta s Vicky a ona zatahla utratu,taky by taky vsichni zavideli
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|