sracky, vraj by brock zabil fedora ak by sa fight konal v klietke, lebo by ho natlacil na stenu...
Urcite nezabil, ale ze porazil si ja myslim taky. Omlouvam se vsem
no po zapase s Arlovskym (kedy mi prisiel fedor z formy) mi to nepride vobec nepravdepodobne. Ale furt dufam, ze by mu tam fedor strelil neako jeho zazracny armbar .
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
v tom linku co si poslal TY sa pise (v diskusii pod videom) ze ho nezabil
co se pise v diskusi me fakt nezajima , precti si to co posl drago
sacharidacku nepise nahodou teraz za teba ten tvoj retardovany kolega? Dole citacia z clanku na novinky.cz:
citace:
„Jsou to velmi znepokojivé záběry, jestli jde o skutečné zabití, nebo ne, je předmětem šetření, “ uvedl šéf hanfordského oddělení policie Carlos Mestas.
a pod tym tvojim videom sa pise:
citace:
The Jesus trained Kung Fu fighter WAS indeed found in a dumpster, but he survived the assault. According to reports, he was later consigned to a mental institution
Vzhladom na presnost ceskoslovenskeho bulvaru verim, ze ten pripad je uz davno uzavrety.
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
Jo, ale doufám, že není zvykem zmlátit týpka, který je očividně psychicky narušený do bezvědomí jenom proto, že má pitomé kecy. Holt když řekně, že ho učil Ježíš tak ho pochválit a uznat jeho převahu, proč ho mlátit a kopat do hlavy...už tak jí má poškozenou.
sracky, vraj by brock zabil fedora ak by sa fight konal v klietke, lebo by ho natlacil na stenu...
Urcite nezabil, ale ze porazil si ja myslim taky. Omlouvam se vsem
no po zapase s Arlovskym (kedy mi prisiel fedor z formy) mi to nepride vobec nepravdepodobne. Ale furt dufam, ze by mu tam fedor strelil neako jeho zazracny armbar .
O současné Fedorově formě víme všichni bohužel prd, ale pochybuji, že čekali Barnettovu diskvalifikaci, a stejně tak pochybuji, že by ten zápas nějak podcenili, takže bych spíše věřil tomu, že příprava byla důkladná a forma dobrá, a v tom případě bych si proti Lesnarovi na Fedora vsadil .... v ringu, v kleci, ve sklepě i na poli
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru